Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Aslan burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ateşli kozmik lider güneşiniz, aya güvenilir, sadık Boğa’da başlıyor, bu nedenle, uzun vadeli, kararlı bir ortaklık içindeyseniz, ilişki güvenliği bir sorun olmamalıdır. 1 Mayıs’ta güneş ve zihinsel Merkür arasındaki kavuşum, romantik sorunları ortaya çıktıklarında ve ortaya çıktıklarında mantıklı bir şekilde çözmenize yardımcı olur, bu hem bekar hem de bağlı Aslanlar için yararlıdır.

Üçüncüsünde asteroid Pallas, coşkulu burcunuzla birleşerek cesaretinizi maksimum seviyelere çıkarıyor. Aşk adına hem pohpohlayıcı hem de tehlikeli olabilen hemen hemen her şeyi yapmaya hazırsınız. Farkı biliyorsunuz, ancak kendinizi belirli ayartmalara teslim olmaktan alıkoyamayabilirsiniz.

9 Mayıs’ta Boğa burcunda bir güneş-Uranüs kavuşumu size hem mantıklı hem de yaratıcı düşünme yeteneği verir, bu da çok farklı iki seçenek arasında karar vermenize yardımcı olabilir. Beyninizin her iki tarafının birlikte uyumlu bir şekilde çalışmasıyla mümkün olan en iyi sonucu elde edersiniz.

Yirmincide, tutkulu Mars, coşkulu, dramatik burcunuza giriyor, bu yüzden aşk incelik dışında her şeydir. Çatılardan nasıl hissettiğini haykırmak istiyorsun ve kimin dinlediğini umursamıyorsun. Ve en büyük ironi, Leo, bu büyük, görkemli jestleri yapmak istesen bile, o özel kişiyi sadece kendin olarak etkileyebilirsin.


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs, bağlantılarınızı kullanmak için mükemmel bir aydır. Geçmişteki bir meslektaşınızla olası iş fırsatlarını tartışmak istiyorsanız, özellikle 1 Mayıs’ta Pluto geri hareketine başladığında, ayın başlangıcı size ulaşmak için harika bir zaman. 5’inde Akrep’te gerçekleşecek olan ay tutulması, sizin için yeni bir profesyonel molaya yol açabilir. Konuşun ve yardımlarını isteyin. Durumunuza yardımcı olabilir ve sizi hayalinizdeki konsere götürebilir.

14 Mayıs’ta Merkür ileri hareket ettiğinde, harcamalarınızı tartışmanız istenecek. Bütçenizi kısmak istemeyecek olsanız da (sonuçta zodyakın “en müsrif” burcusunuz), mali durumunuzu yeniden değerlendirmenin zamanı gelecek. Zam istemeye hazır hissediyorsanız, bu ideal bir zamandır. Ancak, mevcut işinizden ayrılıp daha iyi bir şeye geçerseniz, çabalarınız için en fazla parayı güvence altına alabileceğinizi göreceksiniz. Şöhrete, beğeniye, daha büyük bir finansal getiriye ve arzuladığınız her şeye yol açabilir.


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Juno, 1 Mayıs’ta İkizler burcuna girdiğinde, arkadaştan sevgiliye olan enerji güçlüdür. Sevgiliniz en iyi arkadaşınız olabilir veya tam tersi olabilir. Ancak duygusal temeliniz, beşinci gündeki Akrep ay tutulması sırasında kolaylıkla sarsılabilir. Özel hayatınız kamusallaştıkça geçmişten gelen yaralar ortaya çıkar.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde herhangi bir ciddi ilişkiyi duraklatmayı düşünün, çünkü kalbinizi iyileştirmek için yalnız zaman geçirmek için aşk ilişkinizi feda etmeniz gerekiyor. Ve Merkür Boğa burcuna geçtiğinde hayatınızı düzene sokun çünkü ilişkilerinizden önce kariyerinize odaklanmanız gerekir.

16 Mayıs’ta Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde işte birini bile bulabilirsiniz. Kalbinizin patronu olabilecek birine aşık olun, Aslan. Ancak, on dokuzunda Boğa yeniayı sırasında aşka ara verin, çünkü odaklanmanız gereken daha büyük hedefleriniz var.

Neyse ki, 20 Mayıs’ta Mars burcunuza girdiğinde tutkunuzu artıracaksınız, bu da onu bir randevu gecesi ve yeni bir randevu gecesi görünümü için harika bir zaman haline getiriyor. Ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde kendinizi oraya koyun. Bu flört uygulamalarını indirin ve aşk için sağa kaydırın!


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarıya Hazır

Aslan, Mayıs ayı yaklaşırken hedef sektörünüze ve kariyerinize vurgu yapılıyor ve daha bir süre öyle olacak. Bu, Boğa burcundaki güneşin sizi, becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmeniz için teşvik ettiği çok olumlu bir dönem. Spot ışığından asla çekinmeyecek birisiniz ve şimdi kozmos sizi en iyi şovunuzu yapmaya teşvik ediyor, böylece tüm doğru insanlar sizinle etkileşime geçsin.

5 Mayıs’ta ev ve aile sektörünüzde dikkat edilmesi gereken bir ay tutulması var. Bu, zamanınızı ve kaynaklarınızı tüketen sorunların su yüzüne çıktığı oldukça yoğun bir kaç gün olabilir. Bunları şimdi sıralarsanız, kariyerinizi ve iş ilerlemenizi etkileme şansları azalır. Ayrıca bu tutulma, düzeltilmesi gereken bir iş/yaşam dengesizliğini de vurgulayabilir.

İşinizle ve günlük yaşamınızla ilgili zorluklar ve gecikmeler yaşıyorsanız, Merkür’ün on dördüncü evdeki ileri hareketi yavaş yavaş buna bir son verebilir. Önümüzdeki hafta, önemli projeleri arka plana atabilir ve onlar üzerinde yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bu ay sizin için en büyük haber, 16 Mayıs’ta genişleyen Jüpiter’in Boğa burcuna ve hedef ve kariyer sektörünüze hareketi. Yaklaşık bir yıl burada kalacak ve şanslı molaları, eşzamanlı olayları ve bir şans elde etme şansını teşvik ederek çabalarınızı artıracak. hayallerinizi hayata geçirin.

Alçakgönüllü Mars, yirminci günde yaklaşık altı hafta boyunca burcunuza girerek sizi hesaba katılması gereken bir güç haline getiriyor. Artık seni tutan hiçbir şey olmayacak.

Son olarak, güneş 21 Mayıs’ta İkizler burcuna ve sosyal sektörünüze giriyor, bu nedenle önümüzdeki ay, akraba ruhlarla iletişim kurmak için mükemmel olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.