Akrep Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir arkadaşınıza bir iyilik yapın, size bir iyilik borçlu olsunlar. Bu hafta büyük iyilikler için pazarda olacağından değil. Ama salı ve çarşamba günleri en azından konuşacak birini kullanabilirsin. Üzerinizde çok fazla baskı olacak ve kararlar almak zor olacak. Yine de, herkes size bakmaya devam ediyor. Perşembe veya Cuma günü birisi size ne kadar saygı duyduğunu söyleyecek ve onların itirafı sizi fazlasıyla gururlandıracak. Pazar günü kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz ki gösterişli bir alışveriş yapmak isteyeceksiniz ama bu mutluluğu ifade etmenin en iyi yolu olmayabilir.


Akrep Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Plüton ve konut eviniz ile kare açı yapacak. Akrep, başka biriyle birlikte yaşamanın çok önemli fikrini tartışıyor olabilirsiniz. Bunun hayatınızı ve ilişkinin kendisini ne kadar değiştireceğinden bahsedebilirsiniz. Kediniz köpeğiyle anlaşabilecek mi? Kanepeniz mobilyalarıyla uyumlu olacak mı? Kayıklarını nereye koyacaksın? Bugün, biriyle yaşamanın hayatınızı nasıl değiştireceğine (ve fayda sağlayacağına) bakıyor olabilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kendini ifade etme ve yaratıcılık evinizi altmışlık yapıyor. Burada neler yapabileceğinizi göstermek için bir fırsatınız var. Belki de bir galeri sanatınızı sergiliyor. Akrep, müziğini sahnede çalıyor olabilirsin. Yerel bir şiir yarışmasında çalışmanızı okuduğunuz bir videoyu çevrimiçi olarak yayınlayabilirsiniz. Bugün, yeteneğinizi cesurca göstermek için iyi bir gün.


Akrep Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrep, profesyonel taahhütlerine ince ayar yapmaya odaklan. 2 Nisan Pazar gününden itibaren, Yengeç burcundaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60 derece arasında açı yaparken, düzenlemelerinizi ve ortaklıklarınızı bir sonraki seviyeye taşımak için daha motive hissedebilirsiniz. Mevcut taahhütleriniz, yükümlülükleriniz ve çalışma ilişkileriniz, şu anda profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için tam olarak ihtiyacınız olan şeylerdir.

Ancak ertesi gün Merkür Boğa burcuna girdiğinde sohbeti açmanız gerekecek. Bu Mercurial geçişi sizi müzakere etmeye teşvik edecek, böylece uzun vadeli ortaklıklar ve sözleşmelerde aradığınız şey hakkında daha iletişim kurabilirsiniz. Birkaç gün sonra Boğa burcundaki Merkür Balık burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla geçtiğinde tutku projelerinize bağlanma olasılığını bile keşfedebilirsiniz.

Ancak Koç burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığı için iş hayatınızda liderliği ele alma konusunda biraz güvensiz hissedebilirsiniz. İş yaşamınızda olmasını istediğiniz her şeyi yapmak için girişkenliğinize dokunarak bağlaç üzerinde çalışın.

6 Nisan Perşembe gününe kadar, Terazi burcundaki dolunay sırasında iş hayatınızda istikrarsızlığa veya uyumsuzluğa neden olabilecek her türlü stresten kurtulun. Profesyonel olarak üretken olmak için iç uyumunuzu bulun!


Akrep Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, sevdiklerinizle vakit geçirmek için bir yemek projesi başlatma veya ders alma eğilimindesiniz. Hatta partnerinizle tığ işi yapmayı veya örmeyi öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu projeler ve aktiviteler, siz ve sevgiliniz için bir bağ kurma anı bile olabilir! Sonuçta, ikinizin de aynı anda öğrenebileceği bir aktiviteye sahip olmak güzel olabilir.

Enerjilerinizi sağlıklı bir şekilde harcamanız da özellikle yararlı olacaktır. Olmak istediğiniz kişiye dönüşebileceğinizi ve bir partnerle büyüyebileceğinizi bilin. Gelişmeye ve büyümeye başladığınızda bunu aklınızda bulundurun.

Bu hafta, özellikle ev hayatınızla ilgili değişiklikler havada. Durumunuzdan memnun ve memnunsanız, hayatınızın her alanında kendinizin geliştiğini görmeye başlayacaksınız. Temeli başlatmak için bu hafta kök salmak çok önemlidir ve sizi önümüzdeki aylarda ve günlerde yeni sınırlara götürecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.