Akrep Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında istediğinizi elde etmek için yapmanız gereken tek şey onu istemek. Neredeyse bir süper kahramansın. İnanılmaz derecede şanslı olduğunuz için değil, neyin mümkün olduğuna dair bir sezginiz ve bırakmaya istekli olduğunuz için her şey kucağınıza düşüyor. Haftanın ilerleyen saatlerinde iş yerindeki bir flep tüylerinizi ürpertebilir. Çok fazla dalga geçmelerine izin vermemeye çalışın. Cumartesiye kadar, yeniden midye gibi mutlu olacaksın. Pazar günü, bu mutluluğun birazını paylaşın. Bu sevinci etrafa yayın. Bir arkadaşına yardım et.


Akrep Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizden ne çıkacak, Akrep? 23 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken, düzenlemelerinizin ve ortaklıklarınızın profesyonel yolculuğunuzu nasıl etkileyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. böylece profesyonel yolculuğunuzda ayrılmaz bir rol oynayacaklar. Kariyer yolunuzun büyük planında bir düzenlemenin nasıl sonuçlanacağını hemen göremez veya sezgisel olarak ölçemezseniz hayal kırıklığına uğramamaya çalışın.

Sonuçta, Boğa burcundaki güneş bir gün sonra Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı için doğru beklentiler, sınırlar ve kişilerle çalışıyorsunuz gibi görünüyor. Tutkulu projelerinizi ve fikirlerinizi düzenlemelerinize sığdırmak sizin yararınıza olabilir, çünkü yaratıcı girişimleriniz iş hayatınızda uzun vadeli tatmin sağlayacaktır, çünkü Güneş Boğa burcunda biraz sonra Satürn’ü Balık burcunda altmış yapacaktır.

Çalışma haftanızın sonunda Aslan burcundaki ilk dördün sırasında, ilgi alanlarınızda değişiklik yapmaktan veya profesyonel mesleğinizde ilerleyecek bir şeye karar vermekten korkmayın.


Akrep Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çözümler üretiyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve ilişkiler eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve inanç ve inançlar eviniz ile başlıyor. Aşkı arıyorsanız, yolculuğun ilk adımı eşinizle gerçekten tanışabileceğinize inanmaktır. Akrep, bu kişi sayısız nedenden dolayı henüz ortaya çıkmamış olabilir. Bugün düşüncelerinizi değiştirebilir ve kendinizi aşka açabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, arkadaşlık ve aşk ilişkileri evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, harika bir bağ hissettiğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Bu anlık bir arkadaşlık veya fiziksel çekim olabilir. Siz farkına bile varmadan, ikiniz derin bir sohbete girersiniz. Akrep, aynı zamanda profilini bir flört uygulamasında yayınlamak veya yeni insanlarla tanışabileceğin bir sosyal gruba katılmak için iyi bir gün.


Akrep Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk bölümünde, İkizler ayı haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, aşkınız biraz kafanızı karıştırabilir. Gözünüze kestirdiğiniz biri veya daha da kötüsü geçmişten biri hakkında biraz takıntılı hale geliyor olabilirsiniz. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve geçmiş balondan yüzeye çıkan herhangi bir acı olursa, perdenin ötesinden aşkı çağırırken onu kabul etmek ve salıvermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Ayın yirmi yedinci gün Aslan burcuna girdiği hafta ortası geldiğinizde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi altında kendinizi daha güvenli, enerji dolu ve neşeli hissedeceksiniz, bu da son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelmenize olanak tanıyacak.

Son zamanlarda haber almayı umduğunuz biri varsa, bu aynı zamanda nihayet ulaştığı zaman olabilir. Aslan ayı size her şeyi başarabileceğinizi hissettirdiği için bu hafta kişisel tutkularınızı yeniden alevlendirecek – ve yapabilmelisiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.