Akrep Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri kendi ihtiyaçlarınızla pek ilgilenmiyorsunuz. Tüm enerjiniz diğer insanların hizmetinde harcanır. Birinin gününü mutlu etmek gibisi yoktur. Çarşamba günü aklınızdaki soru, insanları mutlu etmekte bu kadar iyiyseniz, neden henüz özel birini bulamadınız? İlişkiler hakkındaki derin düşünceleriniz hafta sonuna kadar sürecek. Bu hafta sonu, birisi sizi riske atmaya değmeyecek bir kumar oynamaya ikna etmeye çalışabilir. Teklifi geri çevir, ama bu konuda tatlı ol.


Akrep Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı şeyleri yerine koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve iş evinizin ve rutinlerinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, birkaç ay önce sahip olduğun bazı rutinlerin artık eski alışkanlıklara dönüştüğünü ve genel olarak takılıp kaldığını fark edebilirsin. Bu, meditasyon, günlük tutma veya günlük yoga gibi faydalı alışkanlıklara geri dönme zamanıdır. Bugün, yolunuza geri dönebilirsiniz.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Ev senin ve sevgilinin olabilir. Belki çocuklar uzakta büyükanne ve büyükbabaları ziyaret ediyordur veya hala okuldadır. Akrep, evde biraz romantizmin tadını çıkarma zamanı. Akşam yemeğini birlikte pişirebilirsiniz. Jakuzide sıska yüzmeye gidebilirsin. Bir ateş çukurunun etrafında s’mores yapabilirsin. Unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.


Akrep Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca neler olacak? Pek bir şey olmayabileceğinden, bunun başka bir rahat, hatta sıkıcı çalışma haftası olduğunu düşünerek aldanmayın. Bununla birlikte, çalışma haftanızın sonuna doğru 20 Nisan Perşembe günü Koç burcundaki yeni ay hibrit güneş tutulması sırasında kozmik enerji güçlenecek. hayat. Yeni alışkanlıklar edinebilir, farklı bir rutine başlayabilir ve hatta tamamen yeni bir mesleğe girebilirsiniz.

Güneş de Boğa burcuna girdiği için, bu sizi istikrarlı ancak değerli taahhütler ve ortaklıklar aramaya motive edecektir. Bununla birlikte, profesyonel düzenlemelere dalma motivasyonunuz, güneş Kova burcundaki Plüton’la kare açı yapacağı için kişisel planlarınız tarafından sarsılabilir.

Bu kare aşırı derecede yoğun olabilse de, tüm taahhütlerinize yeniden öncelik verme yetkisine sahip olabileceğinizden, daha iyi bir iş-yaşam dengesi aramanız için sizi teşvik edebilir. Bunu yapmak için mükemmel zaman, ertesi gün Merkür Boğa burcunda geri giderken başlar. Merkür retrosu telaşlı olacak, ancak aynı zamanda profesyonel taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmek için mükemmel bir zaman olabilir.


Akrep Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve geri giden Merkür, haritanızın yirminci ve yirmi birinciden başlayarak ilişkileri yöneten bölümünü harekete geçirirken, haftanın ilk bölümünü öz değerinizi artıran şeyleri düşünmek için ayırın. Bu enerji çiçek açmanıza yardımcı olmaya hazırdır, ancak kendinizi kontrol etmeniz ve sizi eşsiz kılan şeyleri özür dilemeden kucaklamanız gerekecek. Şu anda rol yapmanın bir anlamı yok ve hayatındaki biri gerçek senle anlaşamıyorsa, ona daha fazla zaman ayırmaya değmez.

Kişisel hedeflerinize yönelik harekete geçmek için on dokuzuncuyu kullanın ve kendinizi öne sürmekten korkmayın, size en çılgın hayallerinizi gerçekleştirmeniz için gereken gücü verin. Tutku sizi hemen şimdi bir sonraki seviyeye taşıyacak, bu yüzden enerjinizi karnınızda ateş yakmayan hiçbir şeye veya hiç kimseye harcamayın.

On dokuzuncu gündeki güneş tutulması, günlük rutininize değişiklik getirebilir ve odağınızı iyileştiren faaliyetlere kaydırabilir. Kendinizi olmasını istediğiniz yere inşa etmek için şimdi zaman ayırın ve aşk size organik olarak ulaşacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.