Akrep Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kendi kişisel tarzınız var, ancak bazen grup tarafından modaya uygun bir şeyler satın almaya ikna ediliyorsunuz. Pazartesi günü böyle bir şey olabilir. Ve spontane olmana izin verdiğin için ne kadar mutlu olursan ol, tüm bu alışverişin çok da kurnazca olmadığını anlayacaksın. Bu hafta sonu yaklaşan bir romantizminiz var – endişelenmeyin! – ama önce Perşembe ve Cuma günleri evde birkaç soruna katlanmak zorundasınız. Ağırlıklı olarak ağız kavgası. Bir şeyleri nasıl çözeceğiniz konusunda yaratıcı olun. Ve sonra bu hafta sonu, nasıl romantik olunacağı konusunda yaratıcı olun.


Akrep Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Dokuzuncu ayın akşamı, haritanızın ruhsal bağlantıyı yöneten bölümünü aktive ettiğinde, üzerinize bir huzur duygusu çökecek. Bu titreşimler size büyük bir şifa ve rahatlama duygusu getirecek ve size son altı ayda meydana gelmiş olabilecek romantik hayal kırıklıklarından kurtulma fırsatı verecek.

Son zamanlarda kendinizi ilhamsız hissediyorsanız, yaratıcılığınız bir kez daha akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceği için çalışmanızı sergilemekten korkmayın.

Kova ayının gökyüzünü aydınlattığı hafta sonu boyunca başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermeyin. Etrafınızdakilerin ilgi duyabileceği herhangi bir kötü niyetli dedikoduya katılmanız size hizmet etmeyecektir ve bu dedikodulara dahil olmak, sonunda egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenerek geçirin. Ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.


Akrep Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, şimdi yatırımlarınıza bakma zamanı. 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girerken, varlıklarınızdan yararlanmak için bazı yeni fırsatlar olabilir. İkizler’deki Venüs daha özel bir geçiş olacak olsa da, kalan borcu hafifletmek için nelerin mevcut olduğunu görmek üzere seçeneklerinizi araştırmak için bunu kullanabilirsiniz. yüksek finansal getiri sağlayan uzun vadeli hesaplara yatırım yapmak.

İkizler konuşkan, Mercurial bir burç olduğundan, emeklilik planlarınızı görüşmek için bankanızdaki bir mali danışmanla buluşabilirsiniz. İkizler’deki Venüs, Kova’daki Plüton’la üçgen açı yapacağından, bu, finansal güvenlik için yeni önlemler arayarak kendinizi ve ailenizi güçlendirmeye yardımcı olabilir. Üçgen, aileniz ve sevdikleriniz için evinizin güvenliğini dönüştürmek için finansal önlemlerinizle kutunun dışında düşünmenize izin vererek zihninizi canlandırabilir. Artı, Koç burcundaki güneş aynı zamanda Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağı için işinizin nasıl gittiği konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, Oğlak burcundaki son çeyrekte işle ilgili meselelere bakış açınızı ele alarak ve tartışmalarınızda liderliği ele alarak daha iddialı hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, servete giden yolda ilerlemek için ilham alıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve yatırımlar ve pasif gelir eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Akrep, biraz pasif gelir yaratmaya oldukça odaklanmış olabilirsin. Bu, temettü hisselerine yatırım yaptığınız veya bir iş kurduğunuz anlamına gelebilir. Yatırıma olan bu ilgi, para harcama şeklinizi ve genel olarak finans konusundaki tutumunuzu değiştirebilir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, günlük rutinler evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Şimdi gününüzü yeniden düzenliyor olabilirsiniz. Akrep, bir iş fikri üzerinde çalışmak için biraz erken kalkabilirsin. Ya da öğle yemeğini işe götürebilirsin, böylece dışarıda yemek yeme masrafın olmaz. Her gün yapılan küçük değişikliklerin hayatınızda ne kadar büyük değişikliklere yol açabileceğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.