Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Mayıs

Akrep burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hemen 1 Mayıs’ta, dönüştürücü yardımcı yöneticiniz Plüton asi Kova ile seyahat ederken geri hareket pozisyonuna giriyor ve size geçen ay gerçekleştirdiğiniz yenilikçi eylemleri ve bunların büyümenize nasıl yardımcı olduğunu yansıtma şansı veriyor. Engellendiyseniz, gelecekte nasıl daha cüretkar olabileceğinizi öğrenin.

Beşinci evdeki kararlı burcunuzdaki baştan çıkarıcı dolunay ve ay tutulması, kendinize güvenen birinci evinizi aydınlatıyor. Size kim olduğunuzu ve sahip olduğunuz cinsel çekici gücü hatırlatırlar. Birisi sana umduğun veya beklediğin gibi tepki vermiyorsa, Akrep, başka bir yaklaşım dene.

Aşk tanrıçası Venüs, 7 Mayıs’ta hassas Yengeç ve ortaklık bölgenizle eşleşerek, diğer insanların nasıl hissettiğinin son derece farkında olmanızı sağlar. Sezginiz artık güçlü ve uzun vadeli, kararlı bir ilişki içindeyseniz, partnerinizin düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Bekar Akrepler içgüdülerinizle gitmeli. Birisi size doğruyu söylediğine yemin etse bile, siz daha iyi bilirsiniz.

Yirminci günde, yardımcı lideriniz Mars, otoriter, dikkat çekici Aslan’a giriyor ve aynı gün daha sonra, gölgeli Plüton’a karşı çıkarak bazı çekici olmayan, küstah davranışlar ortaya çıkarıyor. Daha önce belirli flört veya ilişki durumlarında özel ayrıcalıklara sahip olmuş olabilirsiniz, ancak şu anda sahip değilsiniz. Herkes gibi sıranızı beklemek zorunda kalacaksınız.


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sınırları belirlemek ve borçları temizlemek bu ay göksel enerjilerin temel parçalarıdır. 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki ay tutulması, yakın zamandaki ortaklıkları yansıtmak için ideal bir zamandır. Ancak Uranüs kararsızdır ve durum hakkında her gün farklı bir görüş getirir. Sonraki adımlardan emin olmak zor olabilir.

Güvendiğiniz insanlar söz konusu olduğunda bunun özellikle doğru olduğunu görebilirsiniz. Aşırı tepki vermeyin. Kimin enerjinize layık olup kimin olmadığına karar vermek için ilişkilere bakın. Bu şekilde, ay tutulması sırasında biraz nahoş görünen herhangi bir ortaklık için sınırlar koyabileceksiniz. Tüm bu parıltılar altın olmayabilir veya profesyonel geleceğiniz için iyi olmayabilir. Bu insanları ne kadar çabuk serbest bırakırsanız, onların yerine bereketi tezahür ettirmeniz o kadar kolay olacaktır. Seni geride tutuyor olabilirler.

Merkür’ün mevsimsel ay yürüyüşü 14’ünde Boğa burcunda sona ererek, başkalarına borçlu olduğunuz borç ve parayla başa çıkmak için planlar yapmanızı sağlar. Ayrıca, başka bir şirkete, çalışana veya meslektaşınıza verdiğiniz krediyi (faiziyle) geri ödeyebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcundaki yeniay sırasında kendinizi cüretkar hissediyorsanız, oyununuzu hızlandırın ve bir süredir gündemde olan bir zammı tekrar gözden geçirin. İşler lehinize sonuçlanabilir.


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay, Juno 1 Mayıs’ta İkizler burcuna girdiğinde ilişkileri büyütebilir ve dönüştürebilir. Bu, ilişkinizde bir sonraki adımı atmak ve aşkı yeşertmek için savunmasız olmak (büyük bir soru, biliyoruz) için harika bir ay. Bununla birlikte, beşinci burcunuzdaki ay tutulması sırasında bir gerçeklik kontrolünden geçeceğiniz için bu güvenlik açığı risksiz olmayacaktır.

Neyse ki, 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna girdiğinde aşk her şeyi fethedebilir ve ilişkinizin gerçekten mesafe kat etmesini sağlayabilir. Özellikle sağlıklı iletişim, Merkür on dördüncüde ilerlediğinde ilişkinizi yoluna sokabileceği için.

Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna girdiğinde sizin için havada aşk var, çünkü yılın geri kalanında ilişkiler ana odak noktanız olacak. Eşinizle tanışmak için mükemmel bir zaman. Ayın en iyi randevu geceniz olan on dokuzunda Boğa yeniayı sırasında kilitleyin.

Her şey yolunda gidiyorsa, Akrep, 20 Mayıs’ta Mars Aslan burcuna girdiğinde sevgilinizi sosyal medyadan tanıtın ve insanlara gerçekte ne kadar aşık olduğunuzu gösterin. Özellikle ertesi gün güneş İkizler burcuna girdiğinde çok yakınlaşacağınız için. .


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Şanslı Bağlantılar

Sevgili Akrepler, başkalarıyla olan etkileşimlerinizden iyi şeyler gelir ve iyi haber şu ki, bu olumlu odaklanma bir süre daha devam eder. Mayıs, Güneş’in Boğa’da konuşkan Merkür ve enerji veren Uranüs ile birlikte başlamasıyla başlar. Bu, değer verdiğiniz kişilerle zaman geçirerek ve arkadaşlıklarınıza, gruplarınıza ve diğer derneklerinize katkıda bulunarak ilişkilerinizden en iyi şekilde yararlanma zamanı anlamına gelir. Başkalarının yanında olmak birçok yeni olasılık üretecektir.

Ayrıca 5 Mayıs’ta burcunuzda güçlü duyguları yüzeye çıkarabilecek bir ay tutulması var. Bir ilişki sorunu doruğa çıkabilir ve bu, havayı temizlemenin ve çözmenin zamanıdır. Eğer ilişkiniz güçlüyse, bunu sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Aranızdaki bağ bozuluyorsa ve bunun uzun sürmeyeceğini biliyorsanız, bunun en iyi seçenek olduğunu düşünüyorsanız bu tutulma sonu hızlandırabilir.

Heyecan verici haber şu ki, genişleyen Jüpiter on altıncıda ilişki bölgenize giriyor ve yaklaşık bir yıl kalıyor, bu da aşk hayatınızı ve diğer çağrışımlarınızı sonsuza kadar artıracak. Bu, başkalarıyla ekip oluşturmak için en iyi zamanlardan biridir çünkü çabalarınızın sonuçları olağanüstü olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda, başkalarını içeren herhangi bir yeni plan için yardımcı olabilecek bir yeniay var. Bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya bir ekip projesine başlamak isteyip istemediğinize göre, şimdi tam zamanı.

Yirminci günde, ateşli Mars yaklaşık altı haftalık bir süre için Aslan burcuna geçerken hırslarınızın arttığını fark edebilirsiniz. Kariyerinizi ve hayatınızı ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacaksınız.

Son olarak, 21 Mayıs’ta güneşin İkizler burcuna geçmesi iş ve finans sektörünüze vurgu yapıyor. Önümüzdeki dört hafta, durumu değerlendirme ve kilit alanlarda nasıl gelişebileceğinizi görme fırsatınız olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.