Yengeç Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında hayatınıza olumlu bir bakış açısı ve Everest Dağı’na tırmanacak kadar enerjiniz var. Salı günü iddialı olun ve tam olarak istediğinizi alabilirsiniz. Nefsin seni yanlış yola götürmez. Sezginiz hiç bu kadar iyi olmamıştı. Çarşamba günü gözler üzerinizde. Sıcaklığının tadını çıkarın. Ve tüm gözler üzerinizdeyken dikkat çekmek için bir şeyler yapın. Perşembe ve Cuma günleri biraz gösteriş yapacaksın ama iyi anlamda. Tamamen büyüleyici bir şekilde. Bu hafta sonu, aşık olduğun biriyle biraz şakalaşma alıştırması yap.


Yengeç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda öne çıkmaktan korkma Yengeç! 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığında, ilgi odağı olmaktan korkabilir veya profesyonel başarılarınız için nasıl geri bildirim alacağınız konusunda emin olamayabilirsiniz. plaka ve yapıcı eleştiri almak. Bunu yapmak göz korkutucu olsa da, bu geçişi kariyer yolunuzda sizi engelleyen her şeyin üstesinden gelmek için rahatlık alanınızın ötesine geçme fırsatı olarak görmelisiniz.

28 Mart Salı günü burcunuzdaki ilk dördün ayına kadar, bir işyeri ortamında her zamanki halinize daha çok benzeyebilirsiniz. Ay’ı, kariyer yolunuz hakkında ne hissettiğiniz konusunda rahat olmanız için bir fırsat olarak düşünün. Koç burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile de kavuşacağından, kendinizi kasma konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz! Kendinizi oraya koyun ve başarılarınızın kendileri için konuşmasına izin verin.

Haftanın sonunda, burcunuzdaki Mars Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığında kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olacak yeni fırsatları keşfedin.


Yengeç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri sizi destekliyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, kariyer evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, kariyerinize ivme kazandıran gerçekten olumlu bir mesaj alabilirsiniz. Bu, bir müşteri veya hastadan gelen bir referans olabilir. Yengeç, bu amirinizden ve hatta üst yönetiminizden bir takdir olabilir. Yaptığınız şey size olumlu bir bildirim getirmeye başlıyor. Yeni bir iş arıyorsanız, bir görüşme ayarlamak için bugün aranabilirsiniz.

Kendi Yengeç burcunuzdaki Mars ve fiziksel varlık evinizdeki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ve arkadaşlıklar evinizle 28 Mart Salı günü yarım kare yapıyor. Bir arkadaşlık yoğun bir şekilde romantik olabilir. Kanser, birbirinizi yeni bir ışıkta görebilirsiniz. Aniden, bir kucaklama bir öpücüğe dönüşebilir ve bu daha sonra çok daha fazla bir şeye dönüşebilir. Artık işler çok hızlı ilerleyebilir.


Yengeç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Centaur Chiron sizi evde yeniden şarj etmek için biraz zaman harcayacağından, iş haftasının ilk bölümünde herhangi bir romantik bağlantıdan çok kendinizi beslemeye odaklanacaksınız. Bu enerjiyi hem duygusal hem de fiziksel kişisel bakım uygulamak için kullanmanız önemli olacaktır, ancak cilveli bir şirkete ihtiyaç duyarsanız, evinizi ağırlamayı teklif edin.

Otuzuncuda, Mars ve Satürn uyumlu hale geldiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Evde geçen son birkaç günün ardından, dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacaksınız, bu da günün ilerleyen saatlerinde Venüs ve Uranüs’ün birleştiğinde yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir. Aşkınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair belirsizlikler artabilir.

Bu koşullara doğal tepki, duygusal olarak kapatmak olacaktır. Ancak, kendinizi denklemin tamamen dışında bırakma riskiyle karşı karşıyasınız. Hafta sona ererken romantik bağlantılarınız üzerinde çok fazla baskı kurmayın, ancak cilveli bir metin göndermekten veya biraz eğlenmek için onları dışarı davet etmekten çekinmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.