Yengeç Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Yengeç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Komik. Biri ufacık bir şey söylüyor ve beyniniz sizi tüm bu tuhaf yönlere götürmeye başlıyor. Garip bir varış noktasına giden bir düşünce trenini takip etmek eğlencelidir. Ama konuşmadan önce iyice düşündüğünden emin ol, yoksa salı veya çarşamba günü ayağını ağzına sokacaksın. Perşembe ve Cuma günleri sosyal hayatınız tüm hızıyla devam ediyor. Bir akşam yemeği çok önemlidir ve yorumlarınız ne kadar çılgınsa o kadar iyi olacak türden bir akşam olacak. Tuhaf trene binin! Gevşek kalın ve eğlence tüm hafta sonu sürmelidir.


Yengeç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç burcundaki yeni ay, haritanızın profesyonel hırsları yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, kariyeriniz özellikle haftanın ilk yarısında zorlu hissedecek. Stres seviyeniz yükselebilse de, özellikle romantizmin çiçek açmasını umuyorsanız, başkalarıyla çabuk anlaşmamanız önemlidir. İlgilendiğiniz biri varsa, onu görmek için işten biraz uzakta bir zaman planladığınızdan emin olun, bu, kalbinizi açarken stresi atmanıza yardımcı olacaktır.

Ayın, joker karakter Uranüs’e yakınlaştığı yirmi beşinci gün, beklenmeyeni bekleyin. Bu süre zarfında düşünmeden harcama yapmaktan kaçının ve kendinizi çok zorlamamaya çalışın. Bu gün insanların sınırlarınıza saygı duymadığını fark edebilirsiniz, bu da bir veya iki gece radarın altından uçmanız için size ilham verebilir.

Bu arada, bu ay olayı haritanızın bilinçaltını yöneten alanını harekete geçirdiğinden, bu, dikkat çekmeme arzusunu artırabilir. Şu anda sessiz iç gözlem için biraz zaman ayırın. Romantik açıdan en heyecan verici bir hafta gibi gelmeyebilir, ancak kendinize karşı nazik olursanız ve ihtiyacınız olan huzuru kucaklarsanız, aşk tezahür etmeye karar verdiğinde kendinizi ona hazır hissetmelisiniz.


Yengeç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel odaklı bir çalışma haftasındasın Yengeç! 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girdiğinde podyuma çıkmaya hazır olun. Merkür ilgi odağı olmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle, bu süre zarfında topluluk önünde daha fazla konuşma fırsatınız olabilir veya yazılı çalışmalarınız meyvelerini verebilir. Özellikle iyi yazılmış bir makaleniz, dersiniz veya çevrimiçi olarak yüklediğiniz bir videonuz varsa viral olmanıza bile yardımcı olabilir.

Ertesi gün Güneş Koç burcunda yükseleceğinden, artık parlama zamanınız gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Koç burcu, hak ettiğiniz takdiri kazanmanıza yardımcı olacak, bu nedenle profesyonel arenalarda yer alarak kariyer yolunuzda ilerlemek için mükemmel bir dönem. Mesleki katkılarınız ve başarılarınız için takdir edilmeyi hak ediyorsunuz! Daha münzevi bir su burcu olma eğiliminde olduğunuz için, tüm bu dikkat başlangıçta garip gelebilir.

Bu nedenle, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında profesyonel halkın gözünde olmanın rahatlığını göstermeye çalışın. Çalışma haftanızın sonunda, Mars burcunuza gireceği için profesyonelliğinizde daha iddialı hissedebilirsiniz. Yine de agresif görünmemeye çalışın!


Yengeç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yardım yolda.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve ortaklıklar evinizi 60 derecelik açıyla açı yapacak. Bilgili biri size yardımcı olmak için adım atıyor. Bu, sizi elinizden almaya ve yapmanız gerekenler konusunda size adım adım rehberlik etmeye hazır bir akıl hocası veya öğretmen olabilir. Yengeç, bu işinizle ilgili olabilir, ancak hobi veya karmaşık bir finansal işlemle de ilgili olabilir. Ve şimdi aradığınız yardımı alıyorsunuz.

Yeniay 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneş ile kariyer evinizde kavuşuyor. İş hayatınızda yeni bir başlangıç ​​olabilir. Yeni bir işe başlamış olabilirsiniz ve şimdi işin püf noktalarını öğreniyor, yeni insanlarla tanışıyor ve rutine giriyor olabilirsiniz. Hâlâ mevcut şirketinizdeyseniz, yeni bir amiriniz olabilir. Cancer, eğer bir işin varsa, bugün yeni bir ürün piyasaya sürmeyi düşün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.