Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Yengeç burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksel ve Parla

Yengeç, güneş Koç burcunda ve 20 Nisan’a kadar öne çıkan bir bölge sizi ilgi odağı haline getiriyor ve hırslarınızın peşinden cesurca ve güvenle gitmeye teşvik ediyor. Duvar çiçeği olmanın zamanı değil. Sadece sizin bildiğiniz şekilde çiçek açma ve parlama şansını değerlendirin. En büyük ve en parlak hayallerin neler? Ne oldukları önemli değil, şimdi onları harekete geçirme zamanı.

Beşinci evdeki Terazi burcundaki dolunay, evinizin konforunu ve gününüzü basitleştirme ihtiyacınızı vurgular. Belki de biraz kendine bakmayı seçmelisin. Yoğun bir programınız varsa, rahatlama ve yeniden şarj olma şansı size çok iyi gelebilir. İş/yaşam dengeniz bozuksa, bu onu sıfırlamanız için bir hatırlatma olabilir.

Keyifli Venüs, kendinizi daha çok sevmeniz için bir çağrı olabilecek 10 Nisan’da İkizler burcuna ve ruhsal bölgenize hareket ediyor. Başkalarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmekle meşgulseniz, bu, kendiniz için bazı güzel şeyler yapmak için bir fırsattır.

Bu ayın en büyük haberi, Koç burcundaki güneş tutulması ve on dokuzunda yüksekten uçan bir bölge. Bu tutulma, Kova burcunda yeni olan güçlü simsar Pluto’ya doğru açı yapıyor ve büyük bir dönüşümü teşvik edebilir. Herkesi, hatta sizi bile şaşırtan ani bir kariyer değişikliği yapabilirsiniz. Ve oldukça kazançlı olabilir.

20 Nisan’da güneş Boğa burcuna giriyor ve önümüzdeki dört hafta sosyal meseleleri, kulüpleri, grupları ve yeni arkadaşlar ve bağlantılar kurma şansını öne çıkarıyor. Bu, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve bu tür etkileşimlerin getirebileceği desteğin tadını çıkarmak için harika bir fırsat.

Son olarak, geveze Merkür yirmi birincide Boğa burcunda gerilemeye başlar ve üç hafta boyunca öyle kalır. Takviminize tarihleri, toplantıları, partileri ve diğer toplantıları not ettiğinizden emin olun, aksi takdirde ayrıntıları unutabilirsiniz. Üzgün ​​olmaktansa güvende olmak daha iyi.


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’da tarafsız Terazi burcundaki dolunayda hayatınızın çeşitli yönleri (belki de iş ve sosyal hayatınız) ile ev hayatınız arasında denge arıyor olacaksınız. Bu aydınlatıcı lunasyon, gerçekten her şeye sahip olup olamayacağınızı soruyor.

Sevgili lideriniz Luna, on dokuzunda ateşli Koç burcunda bir güneş tutulmasıyla aynı zamana denk gelen yeni bir aşamaya ulaştığında, aylık döngüsünde bir başka önemli noktaya işaret ediyor. Şu anda açmanız gereken çok fazla duygusal bagaj var, ancak bununla başa çıkacak sabrınız olmayabilir. Hazır olmadan önce bir inanç sıçraması felaketle sonuçlanabilir.

20 Nisan’da, parlak güneş, ayakları yere basan Boğa burcuna ve gelecekteki umut ve dileklerinizin evi için cızırtılı Koç burcundan ayrılıyor, böylece gelecekler konusunda biraz daha gerçekçi olabilirsiniz. Artık ilişkilerinizde güvenlik ve yapı talep ediyorsunuz, bu nedenle mevcut partneriniz bunu kesmiyorsa, vermeniz gereken bazı kararlar var. Bekar Yengeçler, sağlam bir işi ve alaycı bir mizah anlayışı olan bir Başak veya Oğlak burcu için uyanık olun.

Yirmi dokuzuncu evdeki Mars-Uranüs sekstilinde heyecan verici değişiklikler çok hızlı gerçekleşir. Hazır olsanız da olmasanız da işler tersine dönmek üzere. Kulağa eğlenceli geliyorsa Yengeç, şanslısın!


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay grafiğinizin kariyer sektöründe büyük değişiklikler var. 5 Nisan’daki Terazi dolunayı size fırsatlar getirebilir. Aynı zamanda yeni başlangıçlar ve umut zamanı olacak. Kariyerinizi yükseltmek ve sizi bir sonraki seviyeye taşıyacak planlar yapmak için zaman ayırdığınız sürece, bu süre zarfında başarılı olabilirsiniz.

Birkaç gün sonra, Venüs ayın onda İkizler burcuna giriyor ve bir terfi veya zam hakkında iyi haberler duymayı bekleyebilirsiniz. Umutlarınız ve hedefleriniz güçleniyor, sizi daha iyi bir yere götürüyor. Kararlarınızda kararlı kalın ve her şeyi başarabileceksiniz. Kendinizi yoldan saptırmanıza izin vermeyin. Kozmik enerjiye yönelirseniz hayatta yıldızlara ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Ancak, duygular iş görüşmelerine ve ofis politikalarına müdahale edebilir. Anlaşma yapmalarının önünde durmalarına izin verme. Duyguyu hırsınızdan ayırdığınız an, işinizde dengeyi bulabileceksiniz. Unutma, bu iş, kişisel değil.


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Uzun bir kışın ardından, 3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve sosyal bölgenize girdiğinde oraya gitmeye hazırsınız. Bu, sosyal grubunuz içinde aşkı aramak için harika bir zaman, çünkü bir arkadaşınız aracılığıyla özel biriyle tanışabilirsiniz. Veya beşinci gün ev bölgenizdeki Terazi dolunayı sırasında bir akraba aracılığıyla. Aşk düşündüğünden daha yakın Yengeç.

10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve bilinçaltı bölgenize girdiğinde kendinizi ortaya koymaya devam edin. Hevesle kabuğunuzdan çıkıp eğlenebilirsiniz. Birinin sizinle ilgilendiğini anlamak kolaydır, o yüzden flört etmeye başlayın!

Biriyle tanışmak için en iyi zaman, Koç güneş tutulmasının on dokuzuncu gündeki genel görüntü bölgenizde olduğu zaman olabilir. İş yerinde veya indirimli içki saati etkinliğinde biriyle tanışma olasılığınız çok yüksektir. Ertesi gün güneş sosyal alanınıza girdiğinde iş ile keyfi karıştırmaya devam edin. Bağlantıların yapılması kıvılcıma neden olabilir.

Bununla birlikte, Merkür 21 Nisan’da geri hareketine giriyor, bu nedenle durum gemisi için harika bir zaman değil. Arkadaşlar ve sevgililer arasındaki sınırlar bulanıklaşır ve bu da duyguların incinmesine yol açabilir. Çizgiyi bir yere çekin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.