Yay Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Yay burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Yay burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında bazı insanlar sizi delirtiyor ama gerçekten onların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Aklınıza gelebilecek daha komik, daha harika insanlar var. Çarşamba ve Perşembe günleri, arkadaşlarınızdan sevgi yağmuruna tutulursunuz. Ama sen her zaman diğer türden bir aşkın ne zaman ortaya çıkacağını merak ediyorsun. Bu haftayı hazırlık zamanı olarak düşünün. Perşembe günü işinize, Cuma günü hayallerinize ve Pazar günü arkadaşlarınıza odaklanın. Hayalini kurduğun o tatlı kız, doğru zaman geldiğinde ortaya çıkacak.


Yay Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu sizin için çok hareketli bir hafta! Dışarı adımınızı attığınız andan itibaren kıvılcımlar uçuşuyor, bu hafta insanların size farklı baktığını görürseniz şaşırmayın.

Bu tür bir enerji, ya biriyle tartışarak ya da onu sıcak bir seks gecesine kanalize ederek ortaya çıkabilir. Bu enerjiyi nasıl dönüştüreceğiniz size kalmış. Güvende kalın, kask takın ve siz de eğlenin!

Bekarsanız, dışarıda olmak veya en sevdiğiniz uygulamada gezinmek için iyi bir hafta. Eğer alınırsan, partnerinle yeniden bağlantı kurmak için eğlenceli bir macera planla! Yedinci gün Başak burcundaki dolunay meydana geldiğinde, uçup gitmemek için bir ayağınızı yerde tutmanız gerekebilir. Bu, yeni bir kitaba dalmak veya yeni bir beceri öğrenmek için harika bir hafta olacak.


Yay Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu hafta işten bir adım geri çekilin. 5 Mart Pazar günü Merkür Balık burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken iş-yaşam dengenizin ve çalışma programınızın nasıl görünmesini istediğiniz hakkında sohbete başlayın.

Bir fikriniz varsa veya farklı bir şey yapmak istiyorsanız ertesi gün en kısa sürede hayata geçirebilirsiniz çünkü Balık burcundaki güneş de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapacak. Her iki altmışlık da iş-yaşam dengenizi gerektiği gibi ayarlamanıza yardımcı olabilir; bu, 7 Mart Salı günü Başak’taki dolunay ve Satürn’ün Balık burcuna girmesiyle mükemmel bir uyum içinde olacaktır.

Dolunay altı aylık bir döngüyü zirveye taşıyacak, bu nedenle kariyer yolunuzun ne kadar büyüdüğü ve bu bölümde başardıklarınızla özellikle gurur duyabilirsiniz. Ancak dolunay ve Satürn’ün girişi, kariyerinizde ilerlemekten bir adım geri çekilmeniz için kozmik ipucunuz olabilir. Bu yeni Satürn döngüsü başladığında, profesyonel ilerlemeden çok evinize ve ailenize odaklanma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda, neye öncelik vermek istediğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir.


Yay Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel haberler gelebilir.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve evinizin ve ailenizin evi Boğa burcundaki Uranüs’e 60’lık açı yapıyor. Bir aile üyesi beklenmedik bir şekilde uğrayabilir ve aniden bir parti olabilir. Belki de bu kişiyi bir süredir görmediniz. Belki kasabada olduklarını bile bilmiyordun. Ayrıca, aileden birinin şampanyaya (veya bu bir hamilelik duyurusuysa hizmet edebileceğiniz alkolsüz eşdeğerine) değecek büyük bir duyurusu olabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna benziyordu. İş yerinde bazı değişiklikler olabilir. Şirketiniz büyük bir duyuru yapıyor olabilir. Bir birleşme veya satın alma olabilir. Yay, bu sizin için yeni pozisyonların açılması ve yeni fırsatlar anlamına gelebilir, ancak önce ne aradığınıza karar vermelisiniz. Bir çıkış yolu mu yoksa bir çıkış yolu mu arıyorsunuz?


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.