Yay Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Yay burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü ruh halinizi takip edin ve canınızın istemediği hiçbir şeyi yapmayın. Her türlü ilişki güçlü bir şekilde şekillenir. Salı ve Çarşamba günleri ne kadar esnek ve felsefi olursanız, o kadar mutlu olursunuz. Perşembe günü, iyi şanslar üzerinize parlıyor. Işınlanıyorsun. Harika zaman geçiriyorsun. Ve eğer o an doğru geliyorsa, kim olduğunu bildiğiniz için ince bir ipucu bırakmanız tavsiye edilmez. Bu hafta sonu, ışınınız biraz daha az parlıyor. Eşofman giy ve eve yakın dur.


Yay Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınızı keşfetmeye açık olun Yay. İşteki bir sonraki tutku projeniz hakkında konuşmak, 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığında biraz korkutucu olabilir. Kavuşma, yaratıcı maceralar peşinde koşmak için bir güven eksikliği veya hatta her ne olursa olsun sert bir şekilde yargılanma korkusu getirebilir. yapmak istiyorsun. Ancak kendinden emin bir ateş burcu olarak, bu geçişi iş yerinde fikirlerinizi hayata geçirmek için üstesinden gelmeniz gereken bir zorluk olarak görebilirsiniz!

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Yengeç burcundaki ilk dördün meyve vermeye başladığından, karmaşık finansal konularınızla daha fazla ilgilenmeyi bekleyin. Sulu ay, yatırımlarınızı sürdürürken gereksiz masraflara girmekten kaçınmak için zamanınız, enerjiniz ve kaynaklarınız konusunda titiz olmanızı teşvik edecek. Bu arada, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleştiği için profesyonel tutku projeleriniz için planlarınız hakkında daha iyimser hissedebilirsiniz.

Haftanızın sonunda, 30 Mart Perşembe günü Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığında, kendinizi güvende, güçlü ve iş-yaşam dengenizin kontrolünde hissetmek için temelinizi bulmanız gerekecek. Kendinizi sezgisel bir programa göre hizalayın!


Yay Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizi bir macera bekliyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, eğlence ve romantizm evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Yay, sen ve partnerin birlikte gerçek bir macera planlayabilirsiniz. Bazı umutlar ve dilekler ortaya çıkabilir ve artık benzer şeylerle ilgilendiğinizi bildiğinize göre, yeni bir şeyler denemeye hazır olabilirsiniz. Ve bazıları için bu yelken kanatla kayma olabilirken, diğerleri için çiftler masajı ve biraz ılık badem yağı içerebilir.

Yengeç burcundaki Mars ve kredi ve borç eviniz, Boğa burcundaki Uranüs ve rutinler eviniz ile 28 Mart Salı yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, iyi bir alışkanlık edinmek ilginizi çekebilir. Bu, mali durumunuzu takip etmeyi veya çek hesabınıza daha iyi göz kulak olmak için teknolojiyi kullanmayı içerebilir. Rutininizdeki bazı değişiklikler de size biraz para kazandırabilir. Artık kullanmadığınız kablo veya bazı pahalı uygulamaları bırakıyor olabilirsiniz.


Yay Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda iyi bir yerdesin sevgili Archer. Başkalarından onay almak yerine kendini sevmeye odaklanabilirsin. Kozmik enerji size dışarı çıkmanız, arkadaşlıklarınızı kucaklamanız ve yeni deneyimler aramanız için ilham verirken, haftanın başlangıcı iyi zamanlar getirecek ve yolunuzu neşelendirecek. Eşleşecek birini bulmak şu anda o kadar öncelikli olmayacak, ancak her zaman birisinin beklenmedik bir şekilde hayatınıza girme olasılığı vardır.

Haftanın sonunda Satürn ve Mars birleştiğinde işler sakinleşecek ve sizi daha sessiz, daha içsel bir yere sokacak. Bu yön, geçmişten gelen ilişki bagajınızı açmanıza yardımcı olabilir, ancak dünkü aşklardan kalan herhangi bir acıyı serbest bırakırken kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.

Aşk ve para odaklı Venüs ve Uranüs, günün ilerleyen saatlerinde hizaya girerek, odağınızı para meselelerine ve kişisel güvenliğe kaydırır. Zodyakın en şanslı üyelerinden birisin, yani aşk her an senin için tezahür edebilir. Şu anda, kendinize odaklanmanız ve bağımsız bir kişi olarak hayallerinizi inşa etmeniz önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.