Yay Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Yay burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Yay burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü öğle yemeğinden önce yapılacaklar listenizdeki yarım düzine şeyin üstünü çizeceksiniz, bu günlerde bu kadar çok şey yapıyorsunuz. Ve garip bir şekilde, bunu yaparken çok eğleniyorsun. İster aleni, ister biraz gözden kaçmış olsun, özellikle romantik eğlence. (Başarılı bir flörtçüsünüz.) Hafta boyunca bu kişiyle iletişiminizi sürdürün ve Perşembe veya Cuma günü sizden bir iyilik isterse, adım atın. Bu hafta sonu kendini felsefi ve biraz boşlukta hissediyorsun. Ve hala deli gibi koşuşturuyor. Bir kasırga olmalı.


Yay Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Umarım romantizm bölümünde işlerin kızışmasına hazırsındır sevgili Archer, senin lehinde büyük bir kozmik değişim olmak üzere. Koç mevsimi, enerji seviyelerinize ve kişisel motivasyonunuza büyük bir artış getiriyor. Ateşli doğanız ışıl ışıl parlarken, romantik beklentilerinizin önemli ölçüde açıldığını göreceksiniz, ancak yıldızlardan daha azına yetecek ruh halinde olmayacaksınız.

Yirmi birincideki yeni ay, yönetici gezegeniniz Jüpiter’e açı yapacak ve yolunuza fazladan bir doz şans getirecek. Bu enerji, cep telefonunuzu ve sosyal medya bağlantılarınızı temizlemek için mükemmeldir ve size asla gerçekten başarılı olamadığınız insanlarla bağlarınızı nihayet kesmeniz için ilham verir. Geçmişi gerçekten bırakmak için bu enerjiyi kullanın ve şu anda uygulamalarla çıkmaktan rahatsızsanız, devam edin ve profilinizi bir süreliğine silin.

Ayın yirmi beşinci gününde, Mars Yengeç burcuna girdiğinde de tetikte kalmak isteyeceksiniz, bu da önümüzdeki haftalarda geçmişten birkaç hayaletin tozunu alabilir.


Yay Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, çalışma haftanız boyunca yaratıcılığınızı takip edin. 19 Mart Pazar gününden itibaren Merkür Koç burcuna girdiğinde tutkulu projeleriniz ve yaratıcı girişimleriniz konusunda kendinizi daha idealist hissedebilirsiniz. Merkür Koç burcundaki iş yerindeki yaratıcı girişimlerinizin sorumluluğunu üstlenmenize yardımcı olabileceğinden, ne yapmanız gerektiği veya fikirlerinizi nasıl takip edeceğiniz hakkında anında indirmeler almayı bekleyin.

Aklınızın ve yeteneklerinizin sizi götürdüğü her yeri takip etmek, sizi kaderinize götürecektir; bu, ertesi gün Boğa burcundaki ikametgahı Venüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda daha belirgin hale gelebilir. Dünyevi kavuşum, olağan çalışma rutininizde yer alan taahhütlerinizi, özellikle de iş hayatınızın güvenliğini ve konforunu sürdürmeye odaklanan taahhütlerinizi dengeleyecektir.

Aynı gün Güneş de Koç burcunda yükseleceğinden, fikirlerinizi hayata geçirmek veya size keyif veren yeteneklerle çalışmak için giderek daha fazla motive olabilirsiniz. Odaklanmak istediğiniz yeni bir tutku projeniz varsa, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca üzerinde çalışmaya niyet edin. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz!


Yay Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ev sizin sığınağınız.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve mesken eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, evinizde biraz huzur ve memnuniyet bulabilirsiniz. Bir yenileme projesi tamamlanabilir. Yay burcu, yakın zamanda dağınıklığınızı gidermiş olabilirsiniz ve şimdi fazladan alanın tadını çıkarıyorsunuz. Seyahat etmeyi sevseniz de evde olmayı da seversiniz. Artık evinizin size ne kadar çok şey kattığını fark edebilirsiniz.

Yeniay 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneş ile flört evinizde kavuşuyor. Yeni bir romantik macera yaşayabilirsiniz. Bu, planladığınız bir şey olmayabilir, ancak birdenbire kendinizi sizinle ilgilenen biriyle çok ilgilenirken bulursunuz. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bugünden başlayarak haftalık bir randevu gecesi ayarlamak isteyebilirsiniz. Yay, bu ilişkinize biraz ateş yakabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.