Terazi Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Terazi burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Doğal olarak iyi bir dinleyicisiniz ve Pazartesi ve Salı günleri herkesin kulağında olacaksınız. Arkadaşlarının sana söylemek istedikleri şeyler var. Onları dinle. Bu süreçte bazı sulu dedikoduların rüzgarını yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü, sosyal becerilerinizi romantik dünyaya aktarın. Siz ve takıntınızın nesnesi hakkında konuşabileceğiniz bir şey bulmaya çalışın. Enerji Perşembe günü flört etmek için doğru. Cuma günü, bu kişiyi bir iş satın alıyormuş gibi düşünme tuzağına düşmeyin. Onlar bir insan! hafta sonu gelince? Pek çok nedenden dolayı, Pazar özellikle harika olacak.


Terazi Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, doğru zamanda doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz. Kendinizi doğru insanlarla kaynaşırken bulabileceğiniz için çekiciliğiniz alışılmadık derecede yüksek. Her şey senin için tıklamaya başlıyor, bu yüzden bolluğun tüm olasılıkları hakkında heyecanlan. Kendini ifade etme biçimin şu anda hayatındaki başkaları tarafından daha kolay kabul edilebilir. Tavus kuşu tüylerinizi yaymak ve eşyalarınızı dikmek için iyi bir zaman.

İş yerinde, ağ oluşturma konusunda güçlü olacaksınız, bu nedenle bağlantıda kalın ve kişi listenizi büyütmeye devam edin. Başkaları yanlış iletişimlere kapılabilirken, kendinizi herhangi bir iş dramasına kaptırmayın. Herhangi bir rahatsız edici enerjiyi nasıl temizleyeceğinizi bileceksiniz, bu yüzden sükunetinizi koruyun, diğerleri de aynı şeyi yapacaktır.


Terazi Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bu çalışma haftasında neye odaklanmalısınız? 5 Mart Pazar günü Merkür Balık burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken iş hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak ve güçlenmek için neye odaklanmak istediğinizi düşünün.

Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, sohbette veya akılda kalan her şey ertesi gün kapalı kapılar ardında köklü değişimlere yol açabilir. Kontrolü elinizde tutmaya çalışmak yerine bırakın her şey doğal bir şekilde gerçekleşsin çünkü her iki sekstil de sizi iş hayatınızda ve finansal konularda olmanız gereken yere götürecektir.

7 Mart Salı gününe kadar Başak burcundaki dolunay sırasında iş hayatınızı engelleyen kaygı kalıntılarını bırakmanız gerekecek. Satürn aynı gün Balık burcuna gireceğinden, iş hayatınızda yeni bir sezgisel hizalanma döngüsüne başlama zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bunun bir kısmı paspas olmadan değişkenlik göstermektir, bu yüzden bu yeni Satürn döngüsünü, duygusal ve profesyonel olarak kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan rahat sınırlar oluşturma fırsatı olarak düşünün. İş hayatınızın ilerlemesiyle daha güvende hissetmeyi bekleyin.


Terazi Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir yön değişikliği günlerinizi aydınlatabilir.

6 Mart Pazartesi günü güneş Balık burcunda ve iş eviniz ile günlük rutinleriniz Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçiyor. Bugün canınız listenizdeki şeyleri yapmak istemiyor. Terazi, rutinlerinizden kurtulmak, heyecan verici ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bu büyük bir değişiklik olmak zorunda değil. Küçük, yeni bir şey yapmak hayatınıza bir kıvılcım katabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Hatırlarsanız, Aralık ayında çok benzer bir dolunay vardı, dolayısıyla yaklaşık üç ay önceki enerjinin bir kısmını tekrarladığınızı görebilirsiniz. Terazi, bu meditasyon yapmak, sanat yaratmak veya kendinizi bir fantezi dünyasına kaptırdığınız bir video oyunu oynamak için yenilenmiş bir arzu olabilir. Hayatında gerçek bir sihir istediğine karar verebilirsin, bu yüzden mumları yakıyor ve kristallerle çalışıyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.