Terazi Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Terazi burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü birisi hayatınıza girebilir ve geri kalan her şey uçup gider. Tek bir kişinin varlığının dünyanızı ne kadar değiştirebileceği inanılmaz. Muhtemelen herhangi bir romantik kıvılcım olmayacak, en azından henüz değil, ama yine de bu tür şeyler hakkında felsefi hissediyorsun. Bekar durumunuz konusunda rahatsınız. En beklenmedik yerlerde güzellik ve uyum buluyorsunuz. Haftanın sonunda bir arkadaşınız, yaşadığı bir soruna yaratıcı bir çözüm bulmak için size gelebilir. Tavsiye vermek için harika bir yerdesin.


Terazi Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinize ve çalışma ilişkilerinize odaklanın Terazi. 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda ne istediğiniz hakkında konuşmak stresli olabilir. Kavuşma, özellikle bir zorunluluk veya bir iş arkadaşınız konusunda ayağınızı yere koymanız gerekiyorsa, biraz endişe uyandırabilir. Bu kadar doğrudan olmak konfor alanınızın dışında olsa da, konuşmada daha açık sözlü olmak özgüveninizi artırabileceğinden iyileştirici bir geçiş olabilir.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel itibarınızın, statünüzün ve başarılarınızın ilerlemesine odaklanma konusunda daha uyumlu hissedebilirsiniz. Bu sulu ayı, sezgisel bir profesyonel miras yaratmak için beslemek istediğiniz şeye dalmak için bir fırsat olarak düşünün.

Bu arada, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleştiğinden, iş ilişkilerinizle koordinasyon kurarken veya profesyonel düzenlemelerinizde işbirliği yaparken konuşmanın nereye gittiği konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz.

30 Mart Perşembe günü, Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığından, işteki günlük çabalar uzun vadeli profesyonel planlar ve hedeflerle sonuçlandığından, her şey yerine oturuyor gibi görünebilir.


Terazi Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel sürprizlerle dolu olabilir.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Terazi, aşkı aramak için harika bir gün. Profilinizi güncellemek veya bir flört uygulamasında resim yayınlamak isteyebilirsiniz. Bir çöpçatanla çalışabilir veya arkadaşlarına seni kör randevularda ayarlayabileceklerini söyleyebilirsin. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birbirinizle iletişim kurma ve bağlantı kurma beceriniz bugün oldukça güçlü. Önemli şeyler hakkında konuşmak için iyi bir gün.

Mars Yengeç burcunda ve kariyer eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve mali avantajlar eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Terazi, işinizden sürpriz bir mali fayda elde edebilirsiniz. Bu bir ikramiye, oldukça büyük bir hediye kartı veya sigorta veya şirket hissesi indirimi olabilir. Bu, şirketinizin sunduğu diğer olanakları görmek için çalışan web sitesini incelemek için iyi bir zamandır.


Terazi Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bayan Luna burcunuzdan geçerken, çalışma haftasının ilk bölümünde tüm gözler üzerinizde olacak. Mütevazi yabancıların ateşli göz temasında ve büyüleyici flörtlerinde bir artış fark edeceksiniz, bu da hoş bir güven artırıcı görevi görebilir. Sana çıkma teklif etmekte geciken birini gördüysen, hafta ortasından önce biraz flört etmeye çalış. Kendinizi özellikle küstah hissediyorsanız, onları kendiniz davet edin!

Yirmi altıncı ve yirmi yedinci, sizin için oldukça ufuk açıcı olacak ve aşık olduğunuz kişinin herhangi bir nahoş özelliği varsa, muhtemelen kendilerini göstereceklerdir. Başkalarıyla bağları kesmek şu anda daha kolay olacak ve kalıcı kişiliklerden herhangi biri en iyi benliğinizi ortaya çıkarmazsa, onları toparlamanın zamanı gelebilir.

Yönetici burcunuz Venüs, 30 Mart’ta Uranüs ile aynı hizaya girerek, ileriye dönük ortaklıklarınızdaki heyecanı değerlendirmeniz için size ilham veriyor. Bu enerji, son zamanlarda gözünüze çarpan herkese eğlenceli bir şekilde bakmanızı ve onların bağlanabileceğiniz biri olup olmadıklarını düşünmemenizi isteyecektir. Karizma, cazibe ve mizah, bir ortaklıkta önemli faktörlerdir, ancak aynı zamanda sizi canlı hissettiren biriyle bağ kurduğunuzdan emin olmanız gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.