Terazi Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Terazi burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta, aşk departmanındaki son emeklerinizin meyvelerini memnuniyetle topladığınızı görüyor. Pazartesi ve Salı tamamen seninle ilgili ve kim olduğunu biliyorsun. Onlara ne kadar odaklanırsanız o kadar iyi. Bazı bire bir zaman söz konusu değil. Çarşamba ve Perşembe güzellikleri (bulutlar, çiçekler, yüzler), yemek ve dostça bir meydan okuma gibi güçlü bir şekilde öne çıkıyor. Enerjiniz hafta sonuna kadar yüksek kalır, sahil boyunca yürüyüşleri ve bütün gece sohbetleri sürdürmek için yeterince yüksektir. Pazar gününe kadar o sevimsiz, romantik haftalardan biri olacak. Seni şanslı.


Terazi Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

20 Mart ekinoksunda bahar temizliği için biraz zaman ayırın. Alanınızdan eskiyi çıkarmak sadece tedavi edici gelmeyecek, aynı zamanda yeni öğeler ve enerjiler için yer açacaktır. Uzun zaman önce biten ilişkilerden herhangi bir eşyanız varsa, kendinize bir iyilik yapın ve bu modası geçmiş hatıralardan kurtulun. Kendinizi bu başarısız aşk bağlarından kurtarmak, yeni ilişkilerin kök salmasına yardımcı olabilir.

Yeni ayın sizi sevdiklerinizle aynı hizaya getirdiği yirmi birinci gündeki tatsız bir değişime hazırlanın. Kişisel bakımınızın zirvesinde kalmak bir öncelik olmalı ve yeni bir romantizm başlatmak için en iyi zaman olmayabilir. Bu zamanı evrenle yeniden bağlantı kurmak, kalbinizi neşeye, bolluğa ve her türden sevgiye açmak için kullanın.


Terazi Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Taahhütlerinizde neye ihtiyacınız var Terazi? 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girerken hızlı ve öfkeli sohbetler yükselmeye başlayacak. Merkür Koç burcunda, profesyonel düzenlemelerinizle ilgili doğrudan ama olumlu iletişime öncelik vermenize yardımcı olacak. Ancak bu iddialı bir Merkür enerjisidir, bu nedenle bir anlaşmazlığa düşmek istemiyorsanız hiçbir şeyi okumamaya çalışın.

Neyse ki ertesi gün güneş Koç burcunda yükselirken iş ilişkilerinizde daha bağımsız olmaya hazır olabilirsiniz. Koç mevsimi, özellikle yükümlülükleri bağımsız olarak yerine getirmek için çalışmanız gerekiyorsa, ortaklıklarda daha fazla mesafeyi vurgulayabilir. Yeni iş ilişkileri kurmak ve sözleşmelerinizde değişiklikler yapmak gibi konularda liderliği ele almanın zamanı gelmiş olabilir.

Tüm bunları ve daha fazlasını 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında tezahür ettirin. Önümüzdeki altı ay, özellikle farklı koşullar altında veya başka kişilerle çalışmak için yeni fırsatlar çağırıyorsanız, profesyonel olarak yükselebilir. Neyse ki, hafta sonunda Mars Yengeç burcuna girdiğinde hedeflerinize duygusal olarak bağlı olduğunuz sürece, kariyer yolunuzda ilerlemek için daha motive hissedeceksiniz.


Terazi Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir değişikliğin büyük bir etkisi olabilir.

20 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve sağlık eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yapıyor. Yeni bilgiler, günlük rutininize uyguladığınızda hayatınızı değiştirebilir. Terazi, bu size daha fazla enerji getiren ama aynı zamanda sizi duygusal olarak bir şeylerden kurtaran, diyetinizden veya yaşam tarzınızdan çıkardığınız bir şey olabilir. Bugün, küçük bir değişikliğin veya yeni bir alışkanlığın büyük bir etkisi olabilir.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda ve ilişkiler evinizde güneşle kavuşuyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde harika bir ilişki fırsatınız olabilir. Terazi, bu romantik bir bağlantı veya en iyi arkadaş olacak biri için olabilir. Bağlantınızı kaybettiğiniz biriyle yeniden bağlantı kurmak veya yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar arayın. İlgilendiğiniz birini bulduğunuzda ilk adımı siz atın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.