Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Terazi burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Çalış ve oyna

Terazi, bu ay daha yakın bağlantıları, cömertliği ve arkadaşlar, ağ oluşturma ve diğer karşılaşmalar yoluyla gelen fırsatları teşvik eden ilişki sektörünüze olumlu bir vurgu var. Bu aynı zamanda aşk hayatınız için harika bir zamandır çünkü Koç burcundaki güneş, neşeli Jüpiter ile birlikte sizin ve eşinizin içindeki en iyiyi ortaya çıkarır. Yeni projeler üstlenmeyi, birlikte seyahat etmeyi ve birlikte olmanın tadını çıkarmayı düşünün.

5 Nisan’da Şiron’un iyileşmesiyle bağlantılı olan burcunuzda bir dolunay var ve bu, bir anlaşmazlığı veya sorunu çözmek için bir fırsat getirebilir. Biriyle konuştuysanız, bu ay evresi pişmanlık duygularını ve uzanıp her şeyi yeniden yoluna koyma arzusunu vurgulayabilir.

Güzel Venüs, 10’unda İkizler burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze giriyor, bu sizi diğer ülkeler ve kültürler hakkında çok meraklandırabilir. Sırf deneyim için hiç görmediğiniz yerleri ziyaret etme arzunuz olabilir. Ve bir başkasıyla giderseniz, gerçekten keyifli vakit geçireceksiniz.

19 Nisan’da Koç burcunda ve ilişki bölgenizde işleri büyük ölçüde karıştırabilecek güçlü bir güneş tutulması var. Bu tutulma, turboşarjlı bir yeni ay gibidir ve yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Bununla birlikte, güçlü Pluto’ya doğru açı yapar, bu nedenle yeni bir başlangıç ​​yapmadan önce bir şeyi bırakmanız gerekebilir.

Güneş, yirmincide Boğa burcuna ve son derece duygusal bir bölgeye süzülüyor ve önümüzdeki dört hafta iş, finans ve derin duygusal konuları ön plana çıkaracak. Eskiyi bırakıp yeniye yol açmaya istekliysen, bu bir yeniden doğuş zamanı olabilir.

Son olarak, geveze Merkür 21 Nisan’da Boğa burcunda geri hareket ediyor, bu nedenle önümüzdeki üç hafta en iyi planlarınızda gecikmelerle çakışabilir. İş ve para meseleleri söz konusu olduğunda, çok dikkatli davranmak faydalı olacaktır.


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’da uno numaralı evde dolunay sırasında duygularınız yüksek alarmda. İhtiyaçlarınızın karşılandığından emin olmak, bu lunasyon sırasında arzuladığınız denge için çok önemlidir. Sevgili Terazi, seni şımartacak mevcut veya potansiyel bir partnerin yoksa, kendin için lüks bir şeyler yap.

Şehvetli, sevecen bir Venüs-Neptün sekstil’i yedincide ortaya çıkar, cinsel çekiciliğinizi artırır ve diğer insanların sizi yepyeni bir şekilde fark etmelerini sağlar. Bae seni hafife alıyorsa, bu onlara mutlak ateşliliğini hatırlatmalıdır. Bekarsanız, baştan çıkarıcı, yaratıcı bir Balık (belki bir şef?) ile bağlantınız, bazı çok yaramaz senaryolar hakkında hayal kurmanıza neden olur.

10 Nisan’da sevgili lideriniz Venüs, hava burcu İkizler’in ve macera bölgenizin heyecan verici belirsizliği için Boğa burcunun güvenliğini terk ediyor, böylece zihninizi genişletebilecek yeni deneyimlere hazır olacaksınız. Tantrik seksi dene. Yeni bir kıtaya seyahat edin. İlk buluşmada dağınık yiyecekler yiyin. Hayat engellenemeyecek kadar kısa.

Koç’ta yeni bir ayın ve güneş tutulmasının gücü ve on dokuzuncu evdeki yedinci ortaklık eviniz, mevcut bir ilişkiyi iyileştirme veya heyecan verici yeni bir ilişkiye başlama arzunuzu artırır. Tüm aşk ortaklıkları duygusal, ruhsal ve zihinsel büyümeyi içermelidir, bu nedenle şu anda bunu yaşamıyorsanız, değişiklik yapma zamanı.


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Nisan, iş hayatınıza yeni bir enerji getiriyor. 5 Nisan’daki dolunay, profesyonel çabalarınız ve sözleşmeleriniz söz konusu olduğunda yeni bir başlangıcı işaret ediyor. İşe adım atmak ve baktığınız pozisyonu istemek için harika bir zaman.

Patronunuzdan zam istemeyi düşünüyorsanız, bu çok çaba gerektirmez. On dokuzuncu gündeki güneş tutulması sırasında, sıkı çalışmanız nedeniyle parayı size borçlu olduğunuz konusunda hemfikir olacaklar.

Grafiğinizin kariyer sektöründeki tüm bu tutkuyla, biraz ekstra para kazanmak için yeni bir yan koşuşturma başlatmak isteyebilirsiniz. Küçük başlarsanız, birkaç hafta içinde kar görebilirsiniz. Yeni işinizde genel giderleri hesaba katmanız gerekeceğini unutmayın. Patronunuzla yaptığınız tartışma sonucunda daha fazla para bile görebilirsiniz.

Sonuç olarak Nisan, harekete geçme ve mevcut profesyonel yönünüzü daha iyiye doğru değiştirme ayıdır. Yapabilirsin!


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve yakınlık bölgenize girerken, bu ay sezgilerinizin kaymasına izin verin. İnsanları daha derin bir düzeyde anladığınızda flört ciddileşir. İlk buluşmaya gitmek için beşinci gün burcunuzdaki dolunayı kullanın. Kendinizi en iyi ışıkta gösterecek ve samimi bir düzeyde bağlanacaksınız.

10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve genişleme bölgenize girerken romantik ufkunuzu genişletmek için de harika bir zaman. Akademik bir ortamda veya farklı bir ülkeden birine kolayca aşık olabilirsiniz. Aklını ve kalbini aynı anda genişlet Terazi!

En iyi randevu geceniz, on dokuzunda ortaklık bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında olacak. Bu, ilişkiler kurmak ve işleri bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir gün. Özellikle de ertesi gün güneş mahremiyet bölgenize girdiğinde ilişkiler çok ciddileşebileceği için. Yeni tanıştığınız biri, hızlı bir şekilde düşünebileceğiniz tek şey olabilir.

Bununla birlikte, 21 Nisan’da Merkür gerilemeye başladığında bu yakınlık bunaltıcı olabilir. Kafanızı kaybetmek ve tutkuya teslim olmak cazip gelse de, kolayca mahvolmanıza neden olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.