Rüyada Karnından Bebek Doğurmak

Rüyada karnınızın şiştiğini ve doktora gittiğinizi gördüyseniz, bu rüya sizin için ne anlama geliyor?

ruyada-karnindan-bebek-dogurma

Rüya:

Rüyamda karnım şişmişti ve neden olduğunu anlamak için doktora gittim. Karnımın içinden bebek sesi duyuyorduk ve daha sonra doğurdum. Kucağıma aldım ve sol göğsümle emzirdim. Kafasını okşadım ve içime inanılmaz bir huzur doldu. Bebeğin gözleri grimsi gibiydi. Oğlumun gözleri mavi, kızımın da renkli ve sarı saçlı olacak demek ki diye düşündüm. Emzirip yatağa bıraktım ama arkamı döndüğümde bebek bir anda kalkmış ve yürümeye başlamıştı. Ne çabuk başladı yürümeye diye şaşırdım (Bu arada 16 yaşında bir oğlum var, eşimden boşandım ve 13 yıla yakın hayatımda başka biri var). Rüyamı buna göre yorumlarsanız sevinirim.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: A***
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1979
Burç:Koç Burcu

Yorum:

Rüya yorumcusu olarak söyleyebilirim ki bu rüya yeniden doğuş ve yenilenme duygularını temsil edebilir. Karnınızın şişmesi ve doktora gitmeniz, hayatınızda bir değişiklik yapma ihtiyacınızı gösteriyor olabilir. Karnınızın içinden bebek sesi duymanız ve daha sonra doğurmanız ise bu değişikliğin gerçekleştiğini ifade ediyor olabilir.

Bebeği kucağınıza alıp sol göğsünüzle emzirmeniz ve kafasını okşamanız ise bu değişikliğe uyum sağlama sürecinde yaşadığınız huzuru temsil ediyor olabilir. Bebeğin grimsi gözleri ise belki de gelecekteki hayallerinizi ve umutlarınızı simgeliyor olabilir. Emzirip yatağa bıraktığınızda bebeğin bir anda kalkıp yürümeye başlaması ise bu değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini gösteriyor olabilir.

Rüyanızdaki detaylar hayatınızdaki olaylarla ilişkili olabilir. Örneğin 16 yaşında bir oğlunuz olduğunu ve eşinizden boşandığınızı belirtmişsiniz. Belki de rüyanızda yaşadıklarınız bu olaylarla ilişkilidir ve size bazı ipuçları vermektedir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!