Oğlak Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Oğlak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gerçekten iyi bir arkadaş sadece bir telefon uzaklığındadır. Pazartesi veya Salı günü tekrar iletişime geçmek, sizi haftanın geri kalanında iyi bir temele oturtacaktır. Geçmişteki harika arkadaşlarla ilgili bir şey, size kim olduğunuzu gerçekten hatırlatmalarıdır. Ayrıca nereye gittiğinizi de. Çarşamba ve Perşembe, projelere başlamak için iyi günlerdir. O tatlıyı yeni projelerinizden biri olarak düşünebilirsiniz. Ve Cuma ve Cumartesi arkadaşlarla geçirilmelidir. Pazar günü, evde kanepede tekmelemek isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşk ve para konusunda biraz kaygılı olabilirsiniz ama endişelenmemeye çalışın. Kendinizi topraklamak için bu zamanı ayırın ve güvenebileceğiniz ve sizi rahatlatan bir rutine bağlı kalın. Bu hafta ortaya çıkan herhangi bir değişiklik, sizinle daha uyumlu yeni bir yöne geçmenize yardımcı olacak büyüyen acılar.

İlişkilerinizde, harcama konusunda biraz aşırıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz, bu nedenle en pahalı restoranı seçmemeye çalışın ve yağmurlu bir gün için biraz tasarruf edin. Eşinizle birlikte doğaya çıkmaya çalışın, bu kendinizi şımartma dürtünüzün rayından çıkmasına yardımcı olacaktır.

Yedinci gün, sizin için sürprizlerle dolu bir gün olabileceğinden, dinlenmiş ve dengeli olduğunuzdan emin olun. Mantıklı ve ayakları yere basan bir zihinle her türlü karmaşıklığı veya hararetli konuşmayı karşılayın. Hafta sonu itibariyle etrafınızdaki insanların biraz rahatladığını fark edeceksiniz. En iyi arkadaşlarınla ​​takılmak için güzel bir gün.


Oğlak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu çalışma haftasında neye odaklanmak istiyorsunuz? Merkür Balık burcunda 5 Mart Pazar günü Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, bu hafta işinizde tutku projelerinize ve yaratıcı çabalarınıza öncelik vermek için ilham almış hissedebilirsiniz. Bu süreç, hatta belirli sorumlulukları yerine getirme arzunuzu karşılayabilir.

Hatta ertesi gün Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapacağı için hemen işe koyulabilirsiniz! Üzerinde çalışmaktan zevk aldığınız bir şeyle sizi aynı hizaya getirebileceğinden, oldukça hızlı bir şekilde uyum sağlamaya açık ve esnek olun. 7 Mart Salı günü Başak burcundaki dolunay sırasında öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi ve hatta nereye seyahat etmiş olabileceğinizi düşünün.

Dolunay, profesyonel yolculuğunuzun bir bölümünü başa çağıracak, bu yüzden bu, derinlemesine düşünmek için mükemmel bir zaman. Bunu yapmak, Salı günü Satürn Balık burcuna girdiğinde iletişiminizi ve aktif dinleme becerilerinizi ayarlamaya daha açık olmanıza yardımcı olabilir. Satürn’ün Balık burcundaki yeni döngüsü, konuşmalarda daha empatik olmanıza yardımcı olacak, bu da iş arkadaşlarınızla daha derin bağlar kurmanıza yardımcı olabilir!


Oğlak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eğlenceli aktivitelerle meşgul olabilirsiniz.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve hareket ve dans eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Oğlak, eğlenirken biraz egzersiz yapma fırsatın olabilir. Bir dans kursuna katılabilir veya parkta tai chi yapabilirsiniz. Egzersiz dersiniz caz dansı veya bale içerebilir. Dans videolarından bazılarını sosyal medyaya yükleyebilirsin. Bugün, ayaklarınızın üzerinde hafifsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu, geçen Aralık ayında meydana gelen dolunaya benzer bir enerji. Şu anda eğitiminize çok odaklanmış olabilirsiniz. Okuldaysanız, yaklaşan sınavlarınız veya büyük bir raporunuz olabilir. Çocuğunuzun öğretmenleriyle konuşuyor olabilirsiniz. Sonbaharda okula başvurmanız da mümkündür. Bütün bunlar konsantrasyonunuzu gerektirir, ancak sonuçlardan çok memnun olmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.