Oğlak Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Oğlak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Değişim havada. Ve devam etmekte olan değişiklikleri ne kadar düşünebilseniz de, bir miktar duygusal alt üst oluş doğaldır. Kendinizi halletmenin en iyi yolu, yolunuza çıkan şeylerle uğraşmaktır. Enerjinizi iyi bir arkadaş gibi tek bir kişiye odaklayın ve grup toplantılarından kaçının. Hafta ortası, kaynak kıtlığıyla (işte, aşk dünyasında vb.) ve sizden daha fazlasını hak ettiğini düşünen insanlarla mücadele ediyor olabilirsiniz. Harika bir arkadaşla uzun mesafeli bir telefon görüşmesi bu hafta sonu yapılacak.


Oğlak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizin biraz ilgiye ihtiyacı var, Oğlak. 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaparken, kariyer yolunuz yerine ev ve ailenize odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Kavuşma, özellikle dikkatinizi çekerse, iş-yaşam dengesi yaralarınızı tetikleyebilir. bunun yerine profesyonel fırsatlara odaklanmak için kişisel meseleleri ihmal ediyorsunuz. Daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmak için kavuşum sırasında sahip olabileceğiniz herhangi bir ikilem üzerinde çalışmanız gerekecek.

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında taahhütleriniz üzerinde düşünmeniz gerekecek. Sulu ay, kişisel ve profesyonel önceliklerinizin nerede olduğunu anlamak için ihtiyacınız olan şey olabilir. Bu arada, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleştiğinden iş-yaşam dengenizi sohbette keşfetme konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Programınızda neye ihtiyacınız olduğunu sorma konusunda daha iyimser hissetmeyi bekleyin.

Haftanın sonunda, 30 Mart Perşembe günü Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığından, iş ilişkileriniz ve profesyonel taahhütleriniz etrafında daha fazla hareket olacak. Mesleki düzenlemelerinizde sınırlarınız ve beklentileriniz konusunda iddialı olun.


Oğlak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük planlar yapıyorsun.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, konut evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, evinizi düşünüyor olabilirsiniz. Oğlak, küçülmek veya farklı bir şehre taşınmak için onu satmayı düşünebilirsiniz. Seyahat ederken kedinize bakabilecek bir oda arkadaşı edinmeyi düşünebilirsiniz. Emlak sektöründeyseniz, bugün büyük bir fırsatınız olabilir. Bu aynı zamanda gayrimenkul yatırımlarını keşfetmek için iyi bir gün.

Yengeç burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve romantizm eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Aşkı arıyorsanız, bu, yeni insanlarla birlikte olmak için harika bir gün. Oğlak, yerel bir kafede biraz zaman geçirmeyi düşün. İlgilendiğiniz bir hobiye odaklanan bir grup toplantısına katılın. Alışveriş merkezine gidin. Evden çıkıp dünyayı selamlama zamanı. Dışarıda sizin için gerçek olasılıklar var.


Oğlak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür haritanızın kişisel temeli yöneten bölümünü aktive ederken, şimdi evrendeki eşzamanlılıkları ve işaretleri izleyin. Son zamanlarda gönül meselelerinde kararsızsanız, şimdi evrenden rehberlik istemek için iyi bir zaman olabilir. Bu arada, yönetici gezegeniniz Satürn ile Mars arasında 30 Mart’ta yeni romantik bağlantılar için kapılar açabilecek yardımcı bir üçgen ortaya çıkacak.

Otuzuncu evdeki Uranüs ve Venüs arasındaki bağlantı, haritanızın toplumu yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi yeni insanlarla tanışmaya itecek. Bu titreşimler, o özel kişiyi bulmanıza kesinlikle yardımcı olacak özel ilgi gruplarına dahil olmak için mükemmeldir. Özellikle ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışmamış olsanız bile, arkadaş ağınızı hemen güçlendirmeniz size iyi gelecektir.

Aşkın ve romantizmin hükümdarı Venüs, gardınızı biraz düşürmenize de yardımcı olacaktır. Bu titreşimler, sizi başkalarına karşı yumuşatmaya yardımcı olacak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca romantizm için bir mıknatıs görevi görecek. Bununla birlikte, kişisel bakım şu anda sağlıklı bir bağlantı geliştirmenin temeli olacaktır, bu nedenle kendinizi şımartmak için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.