Oğlak Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Oğlak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında aşk hayatınız hayal gücünüzü ele geçirmiş olsa da, size ihtiyacı olan koca bir aileniz var. Bu yepyeni aşkı (“aşk” bu aşamada çok mu büyük bir kelime?) en azından Çarşamba öğleden sonraya kadar arka plana koyun, sonunda onlara biraz ilgi gösterme şansınız olacak. Perşembe ve Cuma, romantizm için büyük günlerdir ve Cuma gecesi, birinizin kampa gitme dürtüsü varsa, yapmalısınız. Doğa! Odunlar! İletişim bu hafta sonu güçlü bir şekilde şekilleniyor. Bastırılmış bir iletişim türü. Ateş başında sohbet belki.


Oğlak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, bahar ekinoksu ve güneşin Koç burcuna geçişi ile başlıyor. Bu enerji, geçmişte sizi yakmış olabilecek ilişki kalıplarını kırmak için mükemmeldir ve gelecekteki ilişkilerde yeni bir sayfa açmanızı sağlar. Gelecekteki eşler söz konusu olduğunda anlaşmayı bozanların neler olduğunu düşünmek için biraz zaman ayırın ve yakın zamanda size ilgi gösteren herhangi biriyle bağlarınızı kesmeniz için size ilham veriyorsa kendinizi kötü hissetmeyin. Sonunda bir veya iki potansiyel eşe veda ederseniz, bunu daha iyi birinin gelmesi için yer açmak olarak görün.

Bu gezegen yerleşimi aynı zamanda sınırları da sever ve size kendinizi ilhamsız hissetmenize neden olan herkesi engelleme, sessize alma ve arkadaşlıktan çıkarma izni verir. Şu anda kendinize odaklanmaya çalışın ve tavsiyeye ihtiyacınız olursa bir veya iki arkadaşınıza ulaştığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, çalışma haftanız boyunca neye odaklanmanız gerekiyor? 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girdiğinde iletişim becerileriniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Koç burcundaki Merkür kalçadan ateş etme eğilimindedir, bu nedenle bu, işte başa çıkmak için daha küstah ama kendinden emin bir Merkür geçişi olabilir. Bu geçiş sırasında düşüncelerinizi ve fikirlerinizi nasıl ileteceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz, bu nedenle hedefi kaçırmamak için konuşmadan önce düşünmekten korkmayın.

Şans eseri, tüm yaratıcı çabalarınız ve tutkulu projeleriniz güzel bir şekilde ortaya çıkıyor, çünkü Boğa burcundaki ikametgahı Venüs ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacak. Ancak güneş Koç burcunda da yükseleceği için bazı planlarınızı ve fikirlerinizi gizli tutmanız gerekebilir.

Yüce güneş enerjisi daha gizli bir etki olacak, ancak yaratıcı süreçlerinizden bazılarını kendinize saklamanıza yardımcı olabilir, çünkü yaptığınız veya yarattığınızdan emin olana kadar belirli projeleri başlatmanın zamanı gelmeyebilir. 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniaya kadar, üretken olmanız için size ilham verecek bir iş-yaşam dengesi ve çalışma alanı ortaya koymalısınız.


Oğlak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve evrak eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Vergilerinizi hazırlamak için tüm makbuzlarınızı ve evraklarınızı bir araya toplarken kendinizi oldukça sorumlu hissediyor olabilirsiniz. Şirketinizin defterlerine bakmak için bir muhasebeci tutabilirsiniz. Oğlak burcu, pasaportunuzu güncelleyebilir ve ardından tüm önemli belgelerinizi güvende tutmak için yanmaz bir çantaya koymayı düşünebilirsiniz.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşi eviniz ve ailenizle birleştiriyor. Oğlak, birisinin içeri veya dışarı hareket etmesi mümkün. Eve neşe ve biraz kaos getiren yeni bir köpek yavrusu veya kedi yavrusu olabilir. Evde büyük bir kilim veya kanepe gibi farklı hissettiren yeni bir şeye sahip olabilirsiniz. Evde bir şeyler değişti.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.