Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Oğlak burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev ve aile

Aile hayatı bu ay oldukça iyimser, Oğlak burcu, ev sektörünüzdeki güneş ve cömert Jüpiter ile evinize mutluluk, sıcaklık ve iyi hissettiren faktör getiriyor. Güneş 20 Nisan’a kadar ve Jüpiter Mayıs ortasına kadar burada kalacak, bu nedenle aile projelerini bir sonraki seviyeye taşımak için bu canlandırıcı enerji karışımından yararlanın. İster bir mülk satın almak, ister mevcut mülkünüzü genişletmek, bir aile kurmak veya ev tabanlı bir iş kurmak istiyor olun, şimdi harekete geçmenin tam zamanı.

Grafiğinizin en üst sektöründe, kariyer bölgenizi vurgulayan beşinci sektörde bir Terazi dolunayı var. Bu, her zamankinden daha fazla fark edildiğiniz bir zaman olabilir ve sosyal medyada veya genel olarak daha fazla takipçi kazanmak istiyorsanız, bu, fikir paylaşmak, sunum yapmak veya düşüncelerinizi çevrimiçi olarak yayınlamak ve neler olacağını görmek için bir fırsattır. Sonraki.

Büyüleyici Venüs, 10 Nisan’da İkizler burcuna ve yaşam tarzı sektörünüze hareket ediyor, bu da iş arkadaşlarınız arasında ve genel olarak hayatınızda uyumu geliştirebilir. Venüs, işbirliği ve ekip çalışması içeren görevlerde yardımcı olabilir. Ve romantik ve sosyal aktiviteler muhtemelen çalışma ortamınızı da içerecektir.

On dokuzunda Koç burcundaki dinamik bir güneş tutulması, emlak veya ev ve ev içi durumunuzu içeren olumlu değişikliklerin yolunuza çıkabileceğini gösteriyor. Taşınmaya hazır olabilirsiniz ve öyleyse başka bir şey bulmanın maliyeti bir sorun olabilir. Bu durumda, bir iradenin olduğu yerde bir yol vardır.

Arkanıza yaslanıp hayatın tadını çıkarmaya hazırsanız, 20 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve eğlence sektörünüze giriyor, bu nedenle hobilerinizle ilgilenmeyi, yeteneklerinizi sergilemeyi ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmayı düşünün.

Geveze Merkür ertesi gün geri hareketine başlar, bu nedenle ilerlemenizi engelleyebilecek gecikmelere ve karışık mesajlara hazırlıklı olun.


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’da denge arayan Terazi burcundaki dolunay, yaşam yolu bölgenizi hedefliyor ve yol boyunca doğru kararları verip vermediğinizi merak etmenize neden oluyor. Oğlak burcu, senin için hangisi daha önemli, işin mi yoksa aşk hayatın mı? Biri diğerine müdahale etti mi? Bu ay, önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemenize yardımcı olmaya çalışıyor.

Aynı gün, hızlı düşünen Merkür ve ciddi ev gezegeniniz Satürn’ü içeren, zihninizi olumsuzluklardan uzaklaştıran ve sizi olumlu bir sonuca yönlendirmeye yardımcı olan bir sekstil var. Çok fazla konsantrasyon ve odaklanma gerektirecek, ancak uzun vadeli aşk hedeflerinizi Evrenin görmesi için ortaya koymak, onlara ulaşmanın ilk adımıdır.

Ondördüncü, zorlu bir Venüs-Satürn karesi getiriyor ve aşk hayatınızda iyileştirmeler yapma (hatta minimum düzeyde yapma) motivasyonunuz yoksa, bu ciddi hasara neden olabilir. İster bekar olun ister biriyle ilişki içinde olun, tatmin edici bir aşk hayatına sahip olmak, ona ne kattığınıza bağlıdır.

25 Nisan’da güneş-Satürn sekstilinde dürüstlüğünüz en iyi özelliklerinden biridir ve bu tarafınızı göstererek mevcut veya potansiyel bir sevgilinin saygısını kazanmanız sizin için kolaydır. Artık bir nevi aşk gurusu da oldunuz, bu nedenle daha genç insanların veya daha az deneyime sahip kişilerin tavsiye için size gelmesi şaşırtıcı değil.


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Geçen ay, bir çalışma projesi sona ererken profesyonel yönünüzü ve becerilerinizi değerlendirmenizle sona erdi. Nisan, size önümüzdeki altı ay boyunca tohum ekme şansı veren, yansıtıcı bir notla başlar. Ne de olsa bahar geldi, gezegen ve kariyeriniz için yeniden doğuş zamanı.

Bununla birlikte, 5 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında fikirlerinizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Görünürde kara olmadan okyanusta süzülüyormuşsunuz gibi, duygularınızda kaybolmuş hissedebilirsiniz. Olumsuz düşünceye kapılmanıza izin vermeyin.

On dokuzunda Koç burcundaki güneş tutulması, size yeni bir profesyonel rüya yaratmanız için ilham veriyor. Hedeflerinizin ilk seferde gerçekleşmemesi, onları oraya götürmek için plan yapmayı veya yeni yollar icat etmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmez.

Nisan ayının ilk yarısında sebat etmek, sizi 20 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde ve sanatınızı öne çıkardığında yaratıcı bir tatlı noktaya götürecektir. Başarıyı garantilemek için akışa ayak uydurun. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, bu ay kendinize olduğu kadar başkalarına da sabırlı olun.


Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve zevk alanınıza girdiğinde çok fazla tutku, duygusallık ve romantizmle başlıyor. Bu, flörtünüzü başlatmak ve konserler, oyunlar ve filmler için tarihler planlamak için harika bir zaman. Beşinci gündeki itibar bölgenizdeki Terazi dolunayında bile birini kazanabilirsiniz. DM’lerine kaydırın ve ne olduğunu görün.

Ama kaçamağınızı yaparken, 10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve alışkanlık bölgenize girdiğinde kendinize ve ilişkilerinize dikkat etmeyi unutmayın. İyi ilişkiler bir gecede olmaz Oğlak burcu. Çiçeklenmelerini sağlamak için işe koymalısın.

On dokuzunda ev bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında birbirinizin ihtiyaçlarını gerçekten karşılamak için rahat bir gece geçirin. En iyi randevu geceniz, ertesi gün güneşin zevk bölgenize girdiği zaman olacaktır. Bir partide veya konserde aşkı bulmak veya aşkınızı şehvetli bir akşamla kutlamak için harika bir zaman.

Bununla birlikte, 21 Nisan’da Merkür geri hareketine girdiğinde çok fazla iyi şey olabilir. İşleri çok ciddiye almamayı unutmayın, aksi takdirde kalbiniz kırılabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.