Köydeydik, Ayşe halamla bahçemizi paylaşıyorduk

Köyde ailemle geçirdiğimiz güzel günlerin hikayesi. İkiz kuzenlerimiz ve yemyeşil bahçemizle birlikte kutladığımız bayram, ancak beklenmedik bir olayla son buldu.

koydeydik-ayse-halamla-bahcemi

Rüya:

Köydeydik, hep beraber köyün bahçesini parsellemişti. Ayşe halamla babamın damın olduğu yer bizimdi. Bahçe yemyeşildi. Ayşe halam hamileydi, ikiz kız çocuklarına Berkayla Eymen de vardı. Eymen şimdikinden daha büyüktü, ekstra Eymen’den bir boy küçük kız kardeşi vardı. Bütün köy toplanmıştı, bizim bahçede kalabalıktı, bayram gibiydi. Ben “Kız kardeşini seviyorum” diye Eymen kıskanıyordu, sürekli üstümü ıslatıyordu, onunla ilgilenmemi istiyordu. Sonra birlikte içeri girdik. Eymen’le ikimiz maşınga tuhaf tuhaf yanıyordu, içinde hareket eden bir şey vardı. Ben Eymen’le konuşurken kıyafet arıyordum, ama hepsini kirletmişti. Eymen, bu arada ben evliymişim, boşanmaya karar vermişim. Eymen bana eziyet ediyordu, sürekli. Sonra Balıkesir’e döndük, şoka gittim. Seray da vardı yanımda. Şokta kasiyerle kavga ettim. Kasiyer, Hilal’in bütün özel hayatımı anlattığını, boşanmak üzere olduğumu bağırarak söyledi. Herkesin içinde anlatmaya başladı. Hilale döndüm, “Arkadaşlığımız bitti” dedim, çıktım marketten. Peşimden bile gelmediler. Serayla Hilal başka yöne doğru gittiler. Ben ağlıyordum, gece karanlıktı, sokakta tek başıma yürümeye başladım. Karanlığın içinde kayboldum. Bugün de ders çalışamadım hiç. Ayrıca ağlıyordum, karanlığın içine gömüldüm, yapayalnız kaldım.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: N****
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1999
Burç:Başak Burcu

Yorum:

Merhaba! Seninle harika bir rüya yorumlama deneyimi yaşayacağız. Bana gönderdiğin rüya gerçekten ilginçti ve anlatımını çok detaylı bir şekilde yapmışsın. Hemen yorumlamaya başlayalım!

Rüyanda köydeydin ve bahçeyi parsellemişsiniz. Yemyeşil bir bahçede Ayşe halanın hamile olduğu ve Berkayla Eymen’in ikiz kız çocuklarına sahip olduğu bir ortamda bulunuyordun. Bayram havasında köy halkı toplanmıştı ve hep beraber eğleniyordunuz. Fakat rüyanın ilerleyen kısımlarında Eymen’in kıskançlığı ve senin evli olduğun halde boşanma kararı alman rüyaya giren tuhaf unsurlardı.

Belki de rüyanda yaşadığın bu karanlık ve yalnızlık hissi, içinde bulunduğun durumun çözülmesi için bir uyarı niteliğinde olabilir. Kendine biraz zaman ayırıp düşünmek isteyebilirsin. Ayrıca, rüyanda karşılaştığın kasiyer ile kavga etmen ve Hilal’in bütün özel hayatını anlatması gibi unsurlar, belki de senin gerçek hayatta bazı insanlar hakkında şüphelerin olduğuna işaret ediyor olabilir. Belki de sana zarar verebilecek kişilerden uzak durman gerekiyor.

Unutma, rüyalar bizim bilinçaltımızın yansımasıdır ve bazen bizimle konuşmaya çalışırlar. Belki de bu rüyada kendine bir mesaj veriliyor olabilir. Ama merak etme, sen kendine zaman ayırdığında çözüme ulaşabileceksin.

Umuyorum bu yorumlama seni biraz rahatlatmıştır. Daha fazla rüya yorumlamak istersen ben buradayım!

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!