Kova Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Kova burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Herkesin güdülerinin altın kadar saf olduğuna inanmak istersin ama kiminle karşı karşıya olduğunu asla bilemezsin. Bu çılgın dünyada, özellikle de haftanın başında, yüzeyin altında olup bitenlere ayak uydurun. Başkalarını çözme konusunda gittikçe daha iyi hale geliyorsun. Haftanın ortasında, hiçbir ortak noktanız olmadığını düşündüğünüz biriyle bağlantı kuracaksınız. Bunun nasıl olabileceği komik. Ders olsun. Bir gün, yabancılarla dolu bir odada durabilirsin ve onlardan biri senin haberin olmadan hayatının gelecekteki aşkı olabilir.


Kova Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinizle ve ilginizi çeken şeylerle ilişkinizi derinleştirmek için harika bir hafta! Düşüncelerinizin yaratıcı ve muhtemelen eksantrik olmasını bekleyin. İnsanların olaylara yeni bir açıdan bakmalarına yardımcı olabilirsiniz, ancak sınırları fazla zorlamamaya çalışın.

Kendiniz için görselleştirmek ve geleceğinizin ne kadar parlak olmasını istediğinizi düşünmek de iyi bir fikir olabilir. Başkalarına şu anda tarafsız kalmayı ve duyguların gerçeğin önüne geçmesine izin vermemeyi öğretme yeteneğine sahipsiniz.

Aynı zamanda, bu hafta boyunca mücadele ediyor olabilecek diğer işaretlere karşı duyarlı olun, liderliği ele geçirin ve onları kafalarından atın. Partnerinizi sinemaya götürün ve daha kültürel ve canlandırıcı gezilere dalın. Bir kitap kulübüne katılın ve belki de zihinsel yeteneklerinize uygun biriyle tanışın.


Kova Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bütçenle ne yapabilirsin Kova? 5 Mart Pazar günü Balık burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’a ulaşırken yaşam tarzınızı desteklemek için para meselelerinizi nasıl ayarlayabileceğiniz konusunda mali danışmanınızla konuşun. Balık burcundaki güneş aynı zamanda Boğa burcundaki Uranüs’ü 60 derece geçeceği için ertesi güne kadar radikal bir finansal plan veya bütçeyi yürürlüğe koymaya açık olun.

Neyse ki, sezgisel hissedecekleri için bu değişiklikleri yapmaya hazırsınız gibi görünüyor! 7 Mart Salı günü Başak burcundaki dolunayda, mali meselelerinizle ilgili herhangi bir utanç veya suçluluk duygusundan kurtulmak için ilham almış hissedebilirsiniz. Dolunay, kredi kartı faturası veya kredi gibi bir şeyi ödemenin sonunu bile işaretleyebilir.

Salı günü Satürn de Balık burcuna gireceğinden, son iki yılın ardından büyük olasılıkla hemen bir rahatlama hissedeceksiniz. Profesyonelliğinize daha fazla güvenmeyi bekleyin. Artık Satürn’ün yeni döngüsü başladığına göre, onu finansal sorumluluklarınız ve görevlerinizde sezgisel olarak gezinmek için kullanın. Hafta sonunda finansal planlarınız hakkında daha iyi hissetmeyi bekleyin!


Kova Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ev, kalbin olduğu yerdir.

6 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve para eviniz Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapıyor. Kova, ani bir satın alma yapmak isteyebilirsiniz. Bu, hoşunuza giden bir öğedir. Oturma odası için bir sanat eseri veya bir açıklama parçası olabilir. Veya parıldayan ve parıldayan bir mücevher parçası olabilir. Bugün, keyifli bir şey elde edebilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. Buna çok benzeyen bir dolunay vardı. Artık aklınız yatırımlarda ve pasif gelir yaratmada olabilir. Kova burcu, şu anda bağlı kuruluş pazarlaması veya ağ pazarlaması gibi bir tür otomatik yöntemle para kazanan bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz ve şimdi kendiniz için biraz yaratıcı finansman yapmak isteyebilirsiniz. Bir iş fikri için abonelik hesabı veya kitle fonlaması başlatmayı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.