Kova Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Kova burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Kova burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında ilgilenmeniz gereken o kadar çok şey var ki ve en son kontrol ettiğinizde günde sadece 24 saat vardı. Öncelik vermeniz gerekecek. Ve sonra, sadece atlamak zorunda kalacaksın. Bir şeyleri çok fazla düşünürsen, bazı komik nehirlerde yüzmeye başlayabilirsin. Hafta ortasında bir yaratıcılık dalgası (ayrıca başka biri hakkında heyecan verici bir keşif, muhtemelen bir aşk ilgisi) sizi ayakları yere basan, daha kolay bir haftasonuna doğru yönlendirebilir. Cumartesi veya Pazar günü bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Düşünceli ve çekici olun.


Kova Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, çalışma haftanız yavaş başlayabilir. 26 Mart Pazar gününden itibaren, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaparken, profesyonel konuşmalarınızı nasıl ele almak istediğinizden emin olamayabilirsiniz. Ateşli kavuşum, kendinizi savunmak, iş arkadaşlarınızla iddialı olmak veya iş yerindeki söylemlerde gezinmek konusundaki gerginliğinizi artırabilir. Potansiyel stresörlerinize kapılmak yerine, sanki rahatsız olmamışsınız gibi konuşmalarınıza devam ederek korkularınızın üstesinden gelmeyi bir noktaya getirin. Kendinize güvenin!

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında iş hayatınızda rol oynayan olağan alışkanlıklarınıza ve günlük rutininize oldukça bağlı hissedebilirsiniz. Ay ortaya çıkarken, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağından işle ilgili konularda veya iş arkadaşlarınızla konuşurken daha iyimser hissetmeyi bekleyin. Hatta fikirlerinizi belirtirken veya soru sorarken kendinize daha fazla güvenebilirsiniz!

Çalışma haftanız devam ederken, 30 Mart Perşembe günü Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaparken, iş hayatınızda istikrar ve güven sağlamak için değerlerinizi takip ederken daha rahat hissedebilirsiniz. İçgüdülerinizi dinleyin!


Kova Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yakacak enerjiniz var.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, aktivite ve hareket evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, yerinizde duramayabilirsiniz. Oturduğunuzda diziniz zıplıyor veya oturma odasında dans ediyorsunuz. Kova, yürüyüşe çıkmak veya koşmak için iyi bir gün. Spor salonunda biraz enerji yakman ya da çizgi dansı yapabileceğin bir yer bulman gerekiyor. Çok eğlenceli olan fiziksel aktiviteler arayın ve bugün harika bir egzersiz yapın.

Yengeç burcundaki Mars ve rutinler eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs’e ve aile evinize yarı sekstil açı yapıyor. Kova, bir aile rutinini değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Belki ev işlerini çocuklarınıza veriyorsunuz ya da siz ve eşiniz görevleri biraz daha adil bir şekilde paylaşıyorsunuz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek için ev işlerinizi yapması için birini işe alabilirsiniz. Bu, rutinlerinize bakmak için iyi bir gün.


Kova Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı haritanızın günlük rutini yöneten bölgesini harekete geçirdiğinden, çalışma haftasının ilk bölümünde karizmanız tavan yapacak. Etrafınızdaki bu kadar yüksek titreşimlerle, insanlar doğal olarak parlak auranıza doğru çekilecek ve duygusal bağlantılarınızın güçlenmesi kolay olacaktır. Evet, evren bu hafta kucağınıza ruh eşi tipi bir bağlantı bırakma eğiliminde olabilir, ancak bu, ısırmanız gerektiği anlamına gelmez.

Kendinizi yoğun bir bağlantının veya kasırga romantizminin sancıları içinde bulursanız, yere bastığınızdan ve kırmızı bayraklar aradığınızdan emin olun. Aksi takdirde, önümüzdeki birkaç ay içinde kendinizi kalbiniz kırılmış ve pişmanlık dolu bulabilirsiniz. Yine de umutsuzluğa kapılmayın. Venüs ve Uranüs otuzuncu evde hizalandığında, size kişisel ve profesyonel hedeflerinizi hatırlattığında, her şey dünyaya geri dönecek.

Herhangi bir romantik karışıklık bu rüyalardan çok fazla zaman alıyorsa veya kafanızı dağıtıyorsa, biraz geri adım atmanız gerekebilir. Hedeflerinizi romantizm yerine seçmek zorunda değilsiniz, ancak ikisi arasında bir denge bulmanız gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.