Kova Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Kova burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Kova burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu kişi hakkında ne kadar çok şey keşfederseniz, o kadar heyecanlanırsınız. İnsanları tanımak (özellikle kalbinizi hoplatan insanları) heyecanlandırabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri (size çok benzeyen insanlardan bahsetmişken), aileniz, kişisel olarak olmasa da düşüncenizde hayatınızda önemli bir faktör olacak. Ama hafta sonuna kadar derin düşünme modundan çıkacaksın. Ve tam zamanında. Cızırtılı bir romantik kaçamak sizi bekliyor. Cumartesi günü geçireceğiniz günden daha iyi olan tek şey, Pazar günü geçireceğiniz gündür.


Kova Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, biraz flört etmek için harika bir zaman, ancak insanları kol mesafesinde tuttuğunuzdan emin olun. Sevgili Kova, bazen ilişkilere koşabilirsin. Koç güneşi, romantik bağlantıları ihtiyatsızca kucaklamanız için size ilham verebilirken, şimdilik olayların daha yavaş gelişmesine izin vermeniz akıllıca olacaktır.

Mars, yirmi beşincisinde Yengeç burcuna girerek, yerel topluluğunuza dahil olmanız için size ilham veriyor. Katılabileceğiniz herhangi bir tatil etkinliği olup olmadığını öğrenmek için biraz araştırma yapın, özellikle de bekarlara yönelikse. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu trendi takip edin, ancak özel biriyle hemen tanışmazsanız cesaretiniz kırılmasın. Bu titreşimler sizi her zamankinden daha yalnız hissetmenize neden olabilir, ancak baştan çıkarma ne kadar güçlü olursa olsun, eski sevgililerinizden herhangi birine ulaşma dürtüsüne direnmek isteyeceksiniz.


Kova Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu hafta yakın çevrenizde neler gündeme gelecek? 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girdiğinde siz ve iş arkadaşlarınız birbiriniz hakkında konuşmaya başlarsanız şaşırmayın. Merkür Koç burcunda siz de dahil herkesin fikir, soru ve geri bildirim konusunda daha açık sözlü olmasına neden olacak!

Ertesi gün Boğa burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşum yapmasıyla, iş-yaşam dengenizde ve programınızda her şeyin yerine oturduğunu hissedebilirsiniz. Dünyevi kavuşum, içinde rol oynayan profesyonel taahhütlerle birlikte yarattığınız yaşam hakkında daha kendinden emin hissetmenize yardımcı olabilir.

Güneş de bu dönemde Koç burcunda yükseleceğinden, konuşmak için daha da motive hissedeceksiniz. Güneş enerjisi, yerel profesyonel topluluğunuzun sorumluluğunu üstlenmenize yardımcı olabilir, böylece çalışma alanınızda lider olabilirsiniz.

Bu tezahür ettirmek istediğiniz bir şeyse, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeni ay bunu yapmanın tam zamanı! Haftanın sonunda, Mars sulu Yengeç burcuna girdiğinde, iş fırsatlarının peşinden gitme konusunda kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Bunu yapabilirsin!


Kova Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal bir fırsat önünüzde.

20 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneş ve para eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Kova, size bir para fırsatı sunulabilir. Konfor bölgenizin dışına küçük bir adım. Bunun gibi enerji, dilerseniz atlamanıza izin verir, ancak amacınız daha fazla para kazanmaksa, bu, değerlendirmeniz gereken gerçek bir fırsattır.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda ve mahalleler, kardeşler ve kuzenler eviniz ile güneşi birleştiriyor. Kova, yakın bir kasabada yaşayan kardeşleri ziyaret etmek için bir davet alabilirsiniz. Kasabadan seyahat eden kuzenler sizi ziyarete gelebilir. Kardeşleri veya diğer akrabalarıyla tanıştığınızda komşularla bir miktar etkileşim olabilir. Bu aynı zamanda bir garaj satışı veya blok partisi gibi bir mahalle etkinliğinin olabileceği bir zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.