Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Kova burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Kova burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Kelimelerle Bir Yol

Kova, konuşma ve düşünce sektörünüze olumlu bir vurgu, etkileşim, müzakere ve iletişim zamanını vurgular. Medya, eğitim, yayıncılık veya satış alanlarında çalışıyorsanız, çok meşgul olabilirsiniz ve aynı zamanda çok iyi de olabilirsiniz. Bu, çalışmanızı tanıtmak, çevrimiçi bir iş kurmak veya sosyal medya içeriğinizle hızlanmak için harika bir zaman. Biraz çabayla, çok iyi yapabilirsin.

Ayrıca 5 Nisan’da iletişim ekseninizde daha önce hiç düşünmemiş olabileceğiniz fırsatları ön plana çıkarabilecek bir Terazi dolunayı var. Geleceğini düşünüyor olabilirsin. Öyleyse, bu ay aşaması, sizin için mükemmel olan bir fırsatı güvence altına almak için atabileceğiniz adımları vurgulayabilir.

Tatlı Venüs, onuncuda İkizler burcuna ve romantizm sektörünüze girerek, ister yalnız olun, ister zaten bir ilişki içinde olun, tarihlere ve gezilere keyifli bir kalite getiriyor. Burada Venüs’ün varlığı aynı zamanda yaratıcılığınızı geliştirebilir ve yeteneklerinizi tüm dünyaya sergileyerek yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı teşvik edebilir.

Bu ayın en büyük haberi, 19 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek ve sizin için ezber bozabilecek bir güneş tutulması. Konuşma ve düşünce sektörünüzde meydana gelir ve burcunuzdaki güçlü Plüton’a doğru açı yapar. Bu tutulma yeni başlangıçları teşvik ediyor, yine de onlara karşı koyabilirsiniz. Evren sizi aktif olarak ilerlemeniz için teşvik ederken, bir şey sizi geride tutuyor olabilir.

Yirminci günde, güneş yaklaşık dört haftalık bir süre için dünyevi Boğa burcuna girerek evinizi ve aile sektörünüzü vurgular. Bu, kendinizi beslemek, yönünüzü bulmak ve yakınlarınızla kaliteli zaman geçirmek için bir fırsattır.

Son olarak, geveze Merkür, 21 Nisan’da bir yeniden birleşmeyle aynı zamana denk gelebilen, ancak aynı zamanda gecikmeler ve karışık mesajlarla geri hareket ediyor. Her şeyi tamamlamak için kendinize bolca zaman verin.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Nisan’da mantıksal Merkür istikrarlı Boğa burcuna ve dördüncü evinize geçtiğinde, geçmiş aşk hayatınız ile şimdiki aşk hayatınız arasındaki noktaları birleştirmenin biraz daha kolay olduğunu göreceksiniz. Eski ilişkileriniz sizin ne tür bir partner olduğunuzu nasıl şekillendirdi? Ne öğrendin? Sevgili Kovalar, daha sağlıklı bir bugün ve gelecek için bu dersleri uygulayın.

Yedincide, müsamahakar, sanatsal bir Venüs-Neptün sekstili, çıktığınız, bağlı olduğunuz veya daha fazla zaman geçirmeyi umduğunuz kişiyle kendinizi, yeteneklerinizi ve hayallerinizi daha fazla paylaşmanız için sizi teşvik eder. Sanatla ilgili geziler artık tercih ediliyor. Bir galeriyi, müzeyi veya sanat müzayedesini ziyaret etmek, içinizdeki çocuğu ortaya çıkarır ve ilginç sohbetler başlatır.

Sevgi dolu Venüs, 10 Nisan’da büyüleyici, dikkat çekici beşinci evinize iniyor, bu nedenle parlamanıza izin verecek ortaklar arayacaksınız. Artık kesinlikle fotoğraflarınızı tüm doğru açılardan çeken ve dünyanın görmesi için sosyal medyada sizin hakkınızda kötüleyici bir şey yayınlamayı hayal etmeyen birine ihtiyacınız var.

Tutkulu Mars ile öngörülemez ana gezegeniniz Uranüs arasında yirmi dokuzuncuda bir sekstil var, bu nedenle ayın sonunda farklı bir şey (veya birini) arıyor olacaksınız. Spontane olmak sizin için önemlidir, bu nedenle inatçı Boğa veya içe dönük Akrep ile bir ilişki veya randevu, bu heyecan arayan yön sırasında zorlu bir satıştır.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İş yerinde dolaşan çok fazla dedikodu var ve bu da işinizi normalden daha zor hale getiriyor olabilir. Söylentileri bastırmak için iş arkadaşlarınızla oturmanız gerekecek. Bu, 5 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında insan kaynaklarının devreye girip duruma aracılık etmesini bile gerektirebilir. Kurmaca hikayeleri başlatan kişinin kaçınılmaz çağrısı olabilir.

Buna fazla dahil olmayın, çünkü on dokuzuncu gündeki güneş tutulması, dramaya katılırsanız sizin için güç mücadelelerine ve daha fazla soruna neden olacaktır. Dürüst olmak gerekirse, şu anda hayatında fazladan dağınıklığa ihtiyacın yok ve istemiyorsun. Sadece sizi ilgilendirmeyen dikkat dağıtıcı gürültü. Gerçeği savunmak ve ofis politikalarından uzak durmak, patronunuz, meslektaşlarınız ve kendinizle daha iyi bir dinamik oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Kova Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yuva, bu ay Merkür Boğa burcuna ve 3 Nisan’da aile bölgenize girdiğinde kafanızın olduğu yerdir. Randevu almaya daha az, duygusal temelinizle ilgilenmeye daha çok odaklanırsınız. Yine de rutininizden sıyrılmaya çalışın ve beşinci aydaki genişleme bölgenizde Terazi dolunayında eğlenin. Buna ihtiyacın olacak.

Neyse ki, 10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve zevk bölgenize girdiğinde romantizm hayatınıza geri dönüyor. Bu sizin için en iyi randevu gecesi çünkü en romantik tarihleri ​​planlamaya ve kendinizi oraya koymaya hazırsınız. Havayı ayarlamak için biraz zihinsel ön sevişme yapın.

Aslında, on dokuzuncu gündeki iletişim bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında aşka balıklama atlamak için cazipsiniz. Bununla birlikte, Kova, her şeyi derinlemesine düşünmeyi unutma, yoksa daha sonra pişman olacağın bir şey söyleyebilir veya yapabilirsin. Bunun yerine, ertesi gün güneş ev bölgenize girdiğinde bir mola verin. Bir ilişki aramadan önce duygusal istikrar oluşturmaya odaklanın.

Özellikle 21 Nisan’da Merkür’ün gerilemesi sırasında işler karışabileceği için. Aile draması, potansiyel bir sevgiliyi kolayca tepelere koşturabilir. İlerleyebilmek için geçmişteki acıları iyileştirmeye odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.