Koç Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Koç burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Koç burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında çok fazla sorumluluğunuz var ve hiçbir şey için yeterli zamanınız yok. Kapıdan çıkmadan önce saçınızın bir felaket olmadığından emin olmak için zar zor zamanınız var. Ancak zamanınız ne kadar kısıtlı olursa olsun, bu hafta kısayollar için bir hafta değil. Çarşamba veya Perşembe günü, tüm dikkatinizi bir başkasına odaklayın ve özveriliğiniz için övgü alacaksınız. Hatta beklenmedik bir ödül bile alabilirsiniz. Bu hafta sonu romantizm cephesinde çok az hareket olacak, muhtemelen daha önce hiç görmediğiniz biriyle tanışabileceğiniz Pazar günü dışında.


Koç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Mart dolunayı sırasında sabır çok önemlidir. Nostaljinin oluşmaya başladığını hissedebilir ve hatta kendinizi geçmişinizden biriyle kayıp veya karşı karşıya gelebilirken bulabilirsiniz. Herhangi bir ticari arayış bir belirsizlik durumunda olabilir, bu nedenle doğru zaman geldiğinde seyir kontrolünde olmaya hazır olun.

Duygularınız sahneye çıktıkça duygular da yükselecek. Bu, istenmeyen enerjiyi serbest bırakmak için iyi bir zaman olacak. Bir patlama yaşamadan önce duygularınızı sakinleştirmek için özel önlemler alın. Fantezileriniz tezahür ettikçe romantik hayatınız daha canlı olacaktır. Bu, ilişkilerinizde görmek istediğiniz değişiklikleri görselleştirmek için iyi bir zaman. Sevdiğiniz kişiyle bir tarih planlayın veya hoşlandığınız kişiye bir çalma listesi gönderin.


Koç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız boyunca güvenlik arayın. 5 Mart Pazar gününden itibaren, Balık burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, finansal ve mesleki istikrarınızın nereye varabileceği konusunda daha içe dönük hissedebilirsiniz. Sekstil, refahınızı artırmak için neyin peşinden gitmek istediğinizi düşünmek için mükemmel bir geçiştir. Ertesi gün, Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yaptığında akla beklenmedik bir şey gelebilir. Para meselelerinize ve güvenliğinize bakış açınızı değiştirmenize izin verecek sezgisel bir hizalama odaklanacaktır.

Hafta ilerledikçe Başak burcundaki dolunay iş hayatınızda altı aylık bir döngüyü sona erdirecek. Sağlıklı alışkanlıklara öncelik vermek için dolunayı kullanın ve iş hayatınızın sürdürülemez yönlerini daha en başından ortadan kaldırın. Bunun bir kısmı, Satürn 7 Mart Salı günü Balık burcuna girerken umutlu ama odaklanmış bir ruh haline giriyor.

Balık burcundaki Satürn, iş hayatınızı etkileyebilecek bilinçaltı her şeyle yüzleşmeniz için sizi cesaretlendirecek bir geçiş olacak. Haftanın sonuna doğru, Balık burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçerken, mali durumunuz ve profesyonel istikrarınız hakkında bir ampul daha yaşayabilirsiniz.


Koç Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize güvenmek sizi doğru yola sokuyor.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve sezgi ve ruhsal deneyimler eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor. Kararlarınız hakkında daha emin hissetmenize neden olan sezgi flaşlarınız olabilir. Yeni bir yöne gitmek istiyorsun. Koç, tanıdık bir yol olmayabilir veya aile üyelerinizden herhangi biri tarafından izlenen bir yol olmayabilir, ancak kalbinizin derinliklerinde ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Ve evet, bu seçimle ilgili finansal bir risk var ama bugün zar atmaya hazırsınız.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna çok benziyordu. İş yerindeki bazı sorunlarla yeniden déjà vu oluyor. Benzer bir durumu içerebilir ve daha önce işe yarayanlar, birkaç ince ayar ile de olsa tekrar çalışabilir. Koç, Aralık ayında işinden ayrılmayı düşündüysen, şimdi bu düşünceleri çok ciddiye al.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.