Koç Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Koç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında çok fazla enerjiniz var ama en geç Perşembe gününe kadar bunu aşk hayatınıza yönlendiremeyeceksiniz. Pazartesiden Çarşambaya, aileniz tüm zamanınızı kullanacak. Bu, duygusal bir arınma zamanıdır. Herkesin göğsünden çıkaracağı bir şey vardır. Perşembe geldiğinde, odaklanacak başka bir şey, yani yeni bir romantik ilgi alanınız olduğu için çok mutlu olacaksınız. Cuma için bir randevu almayı başarırsanız, yaratıcı bir şeyler yapın. Hafta sonunuz fiziksel aktivite (ve ne yazık ki ev işleri) ile tüketilecek.


Koç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, çalışma haftanız boyunca neyi ele alacaksınız? 26 Mart Pazar günü burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Kayron ile kavuşurken, kapıdan iş meseleleriyle sallanarak çıkarsanız, başlangıçta küstahlığınız veya dürtüselliğiniz tarafından şaşırmış hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum, beklenmedik bir iletişimsel geri tepme ile gelebilir. Ancak bunun ışığınızı söndürmesine izin vermeyin çünkü iletişim sorunlarınızın veya işyeri tartışmalarında kendinizi ifade etme konusundaki güven eksikliğinizin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında rahat hissetmek için çalışma ortamınızda ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu düşünmeniz gerekecek. İş gününüzü geçirirken üretken hissetmek için çalışma alanınızı beslemek için ay enerjisine yaslanın. Hatta burcunuzdaki Merkür, burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşacağından, iş yerinde konuşma becerinizden daha emin hissedebilirsiniz.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, 30 Mart Perşembe günü Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığında iş-yaşam dengenizin sizin için ne anlama geldiğini derinlemesine düşünmek için derinlere inmeniz gerekebilir. Mesleki ve zihinsel ihtiyaçlarınıza öncelik verin!


Koç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta seçilmiş kişi siz olabilirsiniz.

28 Mart Salı günü Koç burcunuzdaki Merkür, büyüme ve başarı evinizdeki Jüpiter ile birleşiyor. Artık kalabalığın arasından sıyrılıyorsunuz. Heyecan verici ve önemli bir şey için seçilebilirsiniz. Koç, muhtemelen gönüllü olmak için elini kaldıran ilk kişi sensin. Bu, neyi başarmak istediğinize bakmanın ve bugün üzerinde çalışmak için bazı yönlerini seçmenin zamanıdır. Tek başına momentum sizi ileriye taşıyacaktır.

Haritanızın tabanında yer alan Yengeç burcundaki Mars, yine Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve para eviniz ile yarım kare yapıyor. Şu anda aceleniz var, ancak aceleci hareket etmek size paraya mal olan hatalara neden olabilir. Koç, bu özellikle evin etrafında bir şeyler yapıyorsan doğrudur. Bir boya kutusu devrildiğinde veya bir ayna düştüğünde bir DIY projesi ters gidebilir. Bugün hayal kırıklığına uğramak kolaydır. Bir proje üzerinde çalışırken bu enerjinin iyi bir şekilde kullanılmasıdır, onu yavaşça alın ve çalışma alanınızın takılıp düşme tehlikelerinden arınmış olduğundan emin olun.


Koç Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür, 26 Mart’ta iyileşen asteroit Chiron’a açı oluşturduğundan, geçmişten gelen acıları gidermenizi istediğinden, haftanın başlangıcı duygularınızı ateşleyebilir. Bu enerjiyi, geçmiş ilişkilerden öğrendiğiniz dersleri onurlandırırken, son birkaç yılda elde ettiğiniz kişisel gelişimi kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın.

Yirmi yedinci gündeki Merkür ve Jüpiter arasındaki bağlantı, cinsel çekiciliğinizle yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zamandır. Bu kozmik iklim, işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle ufukta sallanan herhangi bir aşk ilgisi varken biraz daha derine inmekten korkmayın.

Bu ay olayı ile joker karakter Uranüs arasındaki bir karşıtlık, kişisel planlarınız söz konusu olduğunda tüm bahislerin kapalı olduğu anlamına geldiğinden, son zamanlarda hayalini kurduğunuz herhangi bir fanteziye odaklanmamaya çalışın. Konuşmalar yoğunlaşmaya başlayacak. Bu gezegen yerleşimi, kendi düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralarken bir süreliğine içselleşmenize neden olabilir. İletişim kurmaya hazır olduğunuzda, gerçeğinizi söylemek ve duygusal eğiliminizle gerçekçi olmak için bu titreşimleri kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.