Koç Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Koç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Koç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında kendinizi uzun zamandır hissetmediğiniz kadar spontane ve sosyal olarak hırslı hissediyorsunuz. Sohbetleri başlatan sizsiniz ve konu maceraya geldiğinde lider sizsiniz. Hafta ortası, neredeyse tamamen irade gücüyle, sosyal bir yatırım (belki potansiyel bir romantik partnerle bile) meyvesini verecek. Cazibeniz inkar edilemez. Ve neşeniz bulutları yağmuru durdurmaya ikna edebilir. Flört, hafta sonunuzda, belki de birinin ilgisini ölçmek için sıradan bir platform olan mesaj yoluyla güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu kişiye bir not çekin. Kısa ve tatlı bir şey.


Koç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yirminci gün, bahar ekinoksuyla çakışan güneş dönüşünüz sırasında enerji seviyelerinizde bir artış hissedeceksiniz. İnsanlar eğlenme, yeni deneyimler ve romantik fetihler arama havasında olacaklar. Her zamankinden daha fazla karizmatik insanla tanıştığınızı fark edeceksiniz, bu da gerçek kimyayı tezahür ettirmenize yardımcı olmak için auranızı yükseltecek.

Sınırları belirlemek, bir kişisel bakım eylemidir, yirmi birincide Koç yeni ayı tarafından vurgulanacak bir duygu. Buradaki mesaj, kendinizi ilk sıraya koymanızdır. Herhangi bir nedenle, aşkınızın bununla bir sorunu varsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak görmelisiniz. Neyse ki, başkaları da kendileri üzerinde çalışma havasında olacağından, yer kaplarken herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Yeni ay aynı zamanda seni arkadaşlarınla ​​dedikodu yapma havasına sokacak, küçük Ram ve aşk şimdilik arka planda kalabilir. Bu günü en yakın arkadaşlarınızı yakalamak için bir fırsat olarak kullanın ve son zamanlarda ilginizi çeken kişiler hakkında onların dürüst fikirlerini aldığınızdan emin olun.


Koç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta senin parlama zamanın, Koç! 19 Mart Pazar gününden itibaren, Merkür burcunuza girerken iletişim becerileriniz ve iş yerindeki zihinsel çevikliğiniz konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Artık kozmik haberci Koç burcunda olduğuna göre, yazma ve konuşma yetenekleriniz konusunda kendinize daha çok güvenebilirsiniz. Bir toplantıya liderlik etmek veya yeni bir profesyonel pozisyon için mülakat yapmak gibi, işteki herhangi bir Mercurial durumunda kendinizi başarıya hazırlamak için bunu kendi avantajınıza kullanın.

Ertesi gün, Boğa burcundaki ikametgahınız Venüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğundan, finansal fırsatlarınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Kavuşma bir araya geldikçe, finansal istikrar hayatınızda hizaya gelecek. Profesyonel bir fırsat olarak ortaya çıkabilir! Artı, güneş burcunuza girecek. Astrolojik mevsiminiz, özellikle inkar edilemez irade gücünüz ve güçlü liderlik becerileriniz için profesyonel bir arenada öne çıkma zamanınızdır.

21 Mart Salı günü burcunuzdaki yeni ay sırasında kendinizi ateşlenmiş hissetmeyi bekleyin. Yeni ay, yeni bir kişisel gelişim döngüsüne başlayacak, bu nedenle, önümüzdeki altı ay içinde en iyi profesyonel benliğinizi tezahür ettirmek için bu lunasyonu kullanın.


Koç Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir başlangıç ​​için bir fırsatınız var.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve kariyer evinizi 60 açıyla açıcak. Koç, bir şeyi bitirmeye ve masandan kaldırmaya çalışıyor olabilirsin. Veya belki de bir son teslim tarihini geçtiniz ve uzantınız hızla kayboluyor. Hail Mary geçişinizin zamanı geldi. Neleri ortadan kaldırabileceğinize ve yine de harika bir ürün sunabileceğinize bakın.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü kendi Koç burcunuzda (doğum gününüz kutlu olsun!) ve liderlik evinizde güneşi birleştiriyor. Artık dümene geçmeye hazırsınız. Koç, yeni bir şeye başlamak için iyi bir zaman. Bu yeni bir proje, yeni bir iş veya yeni bir ilişki olabilir. Yapılacaklar listenizi gözden geçirirken, büyük olasılıkla hızlı bir şekilde yapılabilecek şeylere odaklanacaksınız, ancak bugün önemli bir dönüm noktasına ulaşacak güce sahipsiniz. Şu anda ayaklarınızın altında cüretkar bir şey yapmaya yetecek kadar ateş var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.