Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Koç burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Koç burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Eskiyi Serbest Bırakmak

Koç, geçen ayki büyük gezegen değişimlerinin getirdiği değişiklikleri bütünleştirmek biraz zaman alabilir. Güneş artık Koç burcundayken, yeni fikirler ve yeni fırsatlarla meşgul olmaya hazırsınız. Ve henüz birkaç haftadır burcunuzda genişleyen Jüpiter ile, sizi hiçbir şey durduramayacak. Yine de ilerlemek için gerçekten serbest bırakılması gereken bir şey olduğunu hissedebilirsiniz. Bunu yapmaktan kaçındıysanız, bu ay olumlu bir değişimi teşvik etmek için bir katalizör görevi görebilir.

5 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay, bazı ilişkilerde iyileşmeye yol açabilecek çok iyileştirici bir niteliğe sahip. Duygular doruğa çıkarsa, işleri kolayca yumuşatabilir veya belki de samimi bir konuşmayla harikalar yaratabilirsiniz. Bu, romantik bir randevu veya gerçekten keyif alacağınız bir arkadaş toplantısı için iyi bir zaman olabilir.

Tatlı Venüs, Boğa burcundan ayrılır ve ayın onda İkizler burcuna geçer, bu nedenle titreşiminiz ilgi çekici ve ikna edici olacaktır. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı yeni arkadaşlar edinmenin kolay olduğunu göreceksiniz ve arayı kapatmak için kardeşler ve diğer akrabalarla bağlantı kurmaktan keyif alacaksınız.

Koç, senin için en büyük haber, 19 Nisan’da burcundaki güneş tutulması. Kova burcuna yeni girmiş olan yeraltı dünyası Pluto’ya doğru açı yapıyor ve bu yüzden gerçek bir oyun değiştirici olabilir. Bu, ilerlemenizi bir süredir engelleyen sorunları kapatarak size yeni bir başlangıç ​​yapma potansiyeli getiriyor.

20’sinde, güneş Boğa burcuna girerek bir konsolidasyon zamanını teşvik ediyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, son zamanlarda başladığınız planlara yapı ve rutini uygulayabilir ve onları devam ettirebilirsiniz. Ayrıca finans ve paranızı büyütmekle daha fazla ilgileneceksiniz.

Son olarak 21 Nisan’da Merkür Boğa burcunda geri hareketine başlıyor ve bu durum mali işlerde üç hafta kadar gecikmelere neden olabilir.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Nisan’da hızlı hareket eden Merkür bencil ilk evinizden güvenlik odaklı Boğa burcuna ve para ve mülk bölgenize hareket ettiğinde, tartışmalar kendi ihtiyaç ve arzularınızdan uzaklaşıp para meselelerine yönelir. “benim olan senindir” ifadesi etrafında.

Sekizincide, canlandırıcı, pozitif bir Merkür-Mars sekstil’i, seks ve şefkatin mükemmel karışımıdır ve aşk hayatınızı yeni zirvelere taşıma yeteneğine sahiptir. Ne istediğiniz hakkında dürüstçe konuşacak kadar kendinize güveniyorsunuz ve başka birini de neyin iyi hissettireceğini bulmak isteyecek kadar cömertsiniz. Bu bir kazan/kazan.

Meraklı İkizler, 10 Nisan’da romantik Venüs’ü etkilemeye başlıyor ve üçüncü dil, mantık ve akıl eviniz bu havadar enerjiden en çok etkilendiği için, aşk hakkında yeni düşünceler ve fikirler şekillenmeye başlayacak. Artık aşk hayatınızda, temel düşüncelerinizi ve inançlarınızı ikinci kez tahmin etmenize neden olan bir akışkanlık var. İyi bir şekilde.

On dokuzuncu gündeki spontan burcunuzdaki yeni ay ve güneş tutulması altında bir değişiklik yapma şansınız var, bu yüzden bunu mahvetmeyin. Acele et ve cesaretini kaybetmeden o metni veya DM’yi gönder Koç. Yıldırım aynı noktaya iki kez düşebilir, ama üç kez? Bu bir esneme.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, sizi şirketinizle mevcut sözleşmeleri görüşmeye davet ediyor. 5 Nisan’da Merkür Kuzey Kader Düğümü ile birleştiğinde, maaşınızı yeniden müzakere etme isteğinizi ifade etme fırsatınız olur. Hedeflerinize ulaştığınızdan emin olmak için şu anda gerçek arzularınızı tezahür ettirin.

Yirmi yedinci gündeki Aslan burcundaki çeyrek ay, çalışma ortamınıza pozitiflik ve bolluk getirebilir. Bu süre zarfında bir terfi veya zam alabilirsiniz. Bu enerji aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirmenize de yol açabilir, ancak yalnızca vizyonunuz ileriye dönükse. İş yerinde tartıştığınız tüm inisiyatifleri üstlenmeye itebilir.

Bu ayki tek uyarı, makul bir şekilde yapabileceğinizden fazlasını almamaktır. Özellikle 20 Nisan’daki güneş tutulması sırasında, programınızı aşırı yüklemeden önce iş yükünüze ve sınırlamalarınıza dikkat edin. Denge çok önemlidir.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bahar aşkları çiçek açarken, 3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve sizin değer bölgenize girdiğinde bir partnerde gerçekten ne aradığınızı düşünmenin zamanı geldi. En iyi randevu geceniz, beşinci gün partner bölgenizdeki Terazi dolunayı sırasında olacak. Sonbahardan beri üzerinde çalıştığınız romantizm nihayet yeşeriyor.

Bununla birlikte, hala sahada oynuyorsanız, 10 Nisan’da Venüs İkizler’e ve iletişim bölgenize girdiğinde pek çok çapkın fırsat var. Bu flört uygulamalarını indirin ve kaydırmaya başlayın. DM’lerini kaydırarak birini kolayca kazanabilirsiniz.

Flört, on dokuzuncu gün burcunuzdaki güneş tutulması sırasında daha iyi olmaya devam ediyor. Randevu için mükemmel bir gece olsa da, aşka çok çabuk kapılma yoksa onu yakabilirsin. Ertesi gün güneş Boğa burcuna girerken, ilişkileri yavaş yavaş ele almayı unutmayın. En iyi şeylerin büyümek için bir şansa ihtiyacı vardır, Koç.

Bununla birlikte, Merkür 21 Nisan’da geri hareket ettiğinde ve size yeşil gözlü canavar vakası verdiğinde oldukça sabırsız hissetmeye başlayabilirsiniz. Bir sevgilinin yavaş cevapları sizi kıskançlığa sürükleyebilir. İyi bir şeyi mahvetmeden önce derin bir nefes alın ve sakin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.