İkizler Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

İkizler burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünyadaki tüm paraya sahip olsaydın, harika şeyler yapabilirdin. Ne yazık ki, haftanın başında yüzleştiğiniz gerçek bu değil. Hamburger, patates kızartması ve diğer ucuz yiyeceklerden oluşan bir diyet uyguluyorsunuz ve sosyal gezileriniz, müzik ve yemek için para harcamak yerine parkta takılmak türünden. Yine de, bu süreden en iyi şekilde yararlanıyorsunuz. Perşembe günü, tesadüfi bir karşılaşma, yoğun bir entelektüel sohbeti ateşleyebilir. Cuma günü küvette rahatlayın ve biraz kitap okuyun çünkü hafta sonu ayrıntılar ve ayak işleriyle dolu olabilir.


İkizler Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, çalışma haftanızdan en iyi şekilde yararlanmak için neye değer verdiğinize odaklanın. 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda, ağ kurma ve rüyalarla ilgili incitici duygular akla gelebilir. Daha büyük profesyonel topluluğunuza ulaşırsanız reddedilme konusunda endişelenebilir veya profesyonelinizi nasıl getireceğiniz konusunda stresli olabilirsiniz. yaşama özlemleri. Gözünüzü korkutsa da, bir inanç sıçraması yaparak korkularınızın üstesinden gelmek için mükemmel bir zaman olduğunu düşünün.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında mali meselelerinize duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Profesyonel ve mali açıdan istikrarlı fırsatları takip etmek için ilk dördün ayını sezgisel bir ilham kaynağı olarak kullanın! Hatta 28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağından, bağlantılarınıza ulaşma veya profesyonel hedefleriniz hakkında konuşma konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Ağ oluşturma ve profesyonel hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda kendinize daha fazla güvenmek için iyimserliğinize yaslanın!

Haftanın sonunda, Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığından, özgecil ve tatmin edici bir kariyer yolu oluşturmak için profesyonel değerlerinizi takip etme konusunda duygusal olarak daha fazla yatırım yapmış hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kuruyorsunuz.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, arkadaşlıklar ve bağlantılar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. İkizler, özel bir gruba katıldığınızda arkadaş çevreniz oldukça genişleyebilir. Sizin gibi düşünen film editörleri, siyasi aktivistler veya çevrecilerle bir araya gelebilirsiniz. Diğer motosiklet tutkunları veya Burning Man’e birden çok kez gitmiş kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Kabileni buluyorsun.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve mali eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve sırlar eviniz ile yarım kare açı yapıyor. İkizler, bu senin yağmurlu gün fonun olabilir. Bir kasaya veya kiralık kasaya kilitleyerek erişemeyeceğiniz bir yere koymayı düşünün. Gümüş madeni paralar veya 2 dolarlık banknotlar gibi harcaması daha zor bir şeye dönüştürebilirsiniz. Bu, gelecekte ev gibi önemli bir satın alma işlemi için biriktirdiğiniz para olabilir ve bu nedenle fonları toplamak için ayrı bir hesap açıyorsunuz. Tüm bunlar finansal olarak daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayat büyük bir oyunsa, eviniz en yoğun aşk sahnelerinizi sergilemeye hazır sahnedir. Yirmi altıncı ve yirmi yedincide, Merkür şifalı centaur Chiron ve Jüpiter ile bağlantı kurarken, kişisel alanınızı düzenlemek için biraz zaman ayırın. Geçmiş ilişkilerde zayıf muhakeme uyguladıysanız, bu enerji neyin yanlış gittiğine dair yeni bakış açıları getirebilir.

Bu ay olayını, geçmişte göz ardı etmiş olabileceğiniz kırmızı bayrakları kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın, böylece aşk hayatınıza zarar veren tüm döngüleri kırabilirsiniz. Standartlarınızı yükseltmenin sorun olmadığını ve kiminle çıkacağınızı seçmenin sizi seçici veya sinirli yapmadığını unutmayın.

Hafta sona ererken, Mars ve Satürn’ün birleşmesinden birkaç saat sonra, 30 Mart’ta Venüs ve Uranüs kavuşuyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca muhtemelen normalden biraz daha sessiz ve daha az sosyal olacaksınız, çünkü bu gezegen yerleşimi sizden neyin sağlıklı bir ilişki oluşturup neyin oluşturmadığını analiz etmek için derine inmenizi istiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.