İkizler Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

İkizler burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında büyük umutlarınız var ve yalnız değilsiniz. Birkaç arkadaşın da gelecekle ilgili çokça hayal kuruyor. Başınızı bir araya getirin. Çabalarınızı ikiye katlayın. Çarşamba öğleden sonra veya Perşembe günü, beklenmedik bir engel ortaya çıkabilir, ancak üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değildir. Rotanızda kalın ve kendinize güvenin (ve hiçbir dedikodunun neler olup bittiğine dair anlayışınızı gölgelemesine izin vermeyin) ve işler neredeyse kesinlikle istediğiniz gibi gidecektir. Bu hafta sonu, bazı yeni insanlarla tanışabilirsin ve en azından biri senden hoşlandığını açıkça gösterecek.


İkizler Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında, yönetici gezegeniniz Merkür yirmi saniyede Venüs ile küçük bir bağlantı paylaştığında, bir değişim hissedeceksiniz. Sadece güvenebileceğinizi bildiğiniz insanlara açılmayı seçerek, yeni bir romantik partner bulmayı zorlaştırabilecek, özel bir ruh halinde olacaksınız. Gerçekten ilgilendiğiniz birini bulursanız, işleri yavaşlatmak için kendinize izin verin, ancak sohbet ve takılma yoluyla bağlantıyı güçlendirmede proaktif bir rol almanın önemli olduğunu unutmayın.

Yirmi birincideki yeni ay bir kırılma noktası gibi gelebilir. Yeni bir kişilik ve ortaklık benimsemek için eski derinizi değiştirme arzusuyla değişim için sabırsız hissedeceksiniz, ancak geçiş anında olmayacak. Yapmak istediğiniz kişisel değişiklikleri ele almak için bu ay olayının ivmesini kullanın, ancak kendinizi fazla zorlamayın. Aradığınız evrimi başarıyla gerçekleştirdiğinizi hissettiğinizde, kalp meselelerine odaklanma zamanı gelecektir.


İkizler Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, profesyonel olarak daha proaktif hissetmeyi bekleyin. 19 Mart Pazar gününden itibaren, Merkür Koç burcuna girerken, ağ oluşturma ve profesyonel özlemlerinizi takip etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. İletişim becerileriniz kendinden daha emin olacak, bu nedenle eski bir iş arkadaşınızla sohbet etmeye başladığınızda veya kendinizi yeni birine soğukkanlılıkla tanıttığınızda, özellikle kendinizden emin hissedeceksiniz. Koç burcundaki Merkür, mesleki hayallerinizin sorumluluğunu üstlenmenize de yardımcı olabilir, bu nedenle bir eylem planı oluştururken kendinize daha fazla güvenebilirsiniz.

Ertesi gün Güneş Koç burcunda yükseleceğinden, ağınızı genişletmek için mükemmel bir zaman olduğunu düşünebilirsiniz. Koç enerjisinin bolluğu, özlemlerinizin peşinden gitmenize yardımcı olabileceğinden, girişimci, lider veya kendi kendini yetiştirmiş bireyler olan profesyonelleri aramak için mükemmeldir.

Sosyal olarak daha aktif olmak istiyorsanız, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca ortaya çıkacak yeni fırsatları tezahür ettirin. profesyonel topluluğunuz, profesyonel bir gruba liderlik edin veya doğrudan isteklerinize dalın. Yeni profesyonel fırsatların peşinden gitmekten korkmayın!


İkizler Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ekstra avantajlar için sırada olabilirsiniz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve kaynaklar ve yatırımlar evinizi 60 derece açı yapacak. Şirketinizin 401(k)’sine bakıyor veya bazı hisse senedi opsiyonları alıyor olabilirsiniz. Şirketiniz, farkında olmadığınız ek avantajlar sunabilir. Bir işletmeniz varsa, bir emeklilik planı başlatıyor veya çalışanlara fayda sağlıyor olabilirsiniz. İkizler, şimdi geleceği planlamak için bir fırsat var.

21 Mart Salı günü yeniay, Koç burcundaki güneşle dostluk evinizde kavuşuyor. Arkadaşlarla bir araya gelmek yeni bir gelenek başlatabilir. İkizler, son bir dönüm noktasını kutluyor ve o kadar iyi vakit geçiriyor olabilirsiniz ki bunu düzenli olarak yapmak isteyebilirsiniz. Bu, gerçekleşmesini istiyorsanız programınıza eklemeniz gereken bir şeydir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.