İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

İkizler burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Nisan ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Büyük Sorumluluklar

Sosyal hayatınız ışıldamaya devam ediyor, İkizler, arkadaşlar, fırsatlar ve aynı türden ruhların arkadaşlığının tadını çıkarma şansı getiriyor. Bağlantı kurduğunuz insanlar da ilham kaynağı olacak ve size hayatınızı bir sonraki seviyeye taşıyacak kapılar açabilirler.

Artı, Satürn’ün kariyer sektörünüze yeni girmesiyle, yeni sorumluluklar almaya ve tüm sıkı çalışmanızın meyvelerini toplamaya hazır olacaksınız.

5 Nisan’da Terazi’de bir dolunay var, bu, bir randevuya gidiyorsanız veya bir partiye veya başka bir toplantıya katılıyorsanız mükemmel olabilir. Duygular yüzeye çıkabilir ve onları paylaşmamak sizin için zor olabilir. Yine de sonradan pişman olabileceğin bir şey söyleme.

Tatlı Venüs, onuncu gün burcunuza girerek size çekici bir faktör verir ve sizi yeni arkadaşlar edinmeye teşvik eder. Bir makyaj için hazırsanız, bunun için gitme zamanı.

Belki de gerçekleştirmeye can attığın bir hayalin vardır. 19 Nisan’da Koç burcundaki güneş tutulması, imandan çıkmanız için size ilham veren bir katalizör görevi görebilir. Sizi engelleyen bir şeyi bırakmanız gerekebilir, ancak ödüller buna değecektir.

Yirmisinde, güneş Boğa burcuna ve özel bir sektöre giriyor, bu nedenle bir döngü sona ererken bir yavaşlama aşamasına giriyor olacaksınız. Bu, bir sonraki döngü için zemin hazırlama fırsatınızdır ve bu, yaklaşık dört hafta içinde yeniden başlayabilmeniz için yarım kalmış işleri halletmek ve kilit konuları kapatmak anlamına gelir.

Ayrıca kişisel gezegeniniz Merkür, 21 Nisan’da Boğa burcunda geri hareketine başlar ve yaklaşık üç hafta kadar bu şekilde kalır. Bu gerileme dönemi, gözden geçirilmesi ve hatta yeniden yapılması gereken konuları gündeme getirebilir. Birkaç gecikmeyle de başa çıkmanız gerekebilir.


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ana gezegeniniz Merkür 3 Nisan’da hareket halinde, ateşli Koç burcunu Boğa’nın sakin dünyeviliğine ve bilinçaltı evinize bırakıyor. Artık rüyalarınız bile mantıklı, bu yüzden iyi bir gece uykusundan sonra sizi bir süredir rahatsız eden romantik bir sorunun çözümüyle uyanırsanız şaşırmayın.

Beşincide, odaklanmış bir Merkür-Satürn sekstili eleştirel düşüncenizi geliştirir ve şimdiye kadar inkar ettiğiniz bir şeyle uzlaşmanıza yardımcı olur. Tüm gerçekleri bir araya getirdiğinizde, durumun gerçekliğini artık görmezden gelmek zor, değil mi İkizler?

Sevecen Venüs, 10 Nisan’da havadar burcunuz için dokunaklı Boğa burcundan ayrılıyor, bu noktada fiziksel olarak daha az meraklı ve mevcut veya potansiyel bir sevgiliye entelektüel olarak daha fazla ilgi duyuyorsunuz. Bu onları uzaklaştırabilir, ama senin için entelektüel olarak tahrik olmak, fiziksel ön sevişmeden daha iyidir. En azından şimdilik.

Dürtüyle hareket etmek, on dokuzunda ateşli Koç burcundaki yeni ay ve güneş tutulması sırasında verilir, ancak neredeyse anlık pişmanlık da öyledir. Bu ay boyunca kendini aptalca bir şey yapmaktan alıkoyamayabilirsin ama en azından bir özür hazırlayabilirsin. Buna ihtiyacın olacak!


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mesleki umutlarınız ve hedefleriniz bu ay değişiyor. 10 Nisan’da Venüs burcunuza girdiği anda, havada ilerlemek için elde etmek istediklerinizi değerlendirmenize izin veren bir değişiklik hissedebilirsiniz. Merkür Kader Düğümleri ile birleştiğinde, hayallerinizi görmenin kesin bir yolu olarak bir vizyon panosu oluşturmak isteyeceksiniz.

On dokuzuncu gündeki Koç güneş tutulması sırasında gelecek için niyetlerinizi belirleyin. Bu, istediğiniz profesyonel geleceğe doğru ilerlemenize yardımcı olacaktır. Arzularınızı bir kez tezahür ettirdiğinizde, gerçek olmaları çok uzun sürmeyecek.

Öngörülebilir tek aksilik, 20 Nisan’da Boğa burcu mevsimi başladığında korkunun sizi tutkunuzun peşinden gitmekten alıkoyabilmesidir. İyi haber şu ki, Koç burcunun bu tarihten önceki güçlü enerjisi, ilerlemenizi ve başarı aramanızı engellemeyecektir. Meslektaşlarınız ilerleme arzunuzu destekleyecek ve hatta yönetime yükselmenizi tavsiye edeceklerdir. Onlardan yardım isteyin. Geçmişte kariyer yönelimlerini desteklediğiniz gibi, başarı arayışınıza da yardımcı olmak istiyorlar. Bir ekip çalışması, bu ay profesyonel yolunuzda size yardımcı olabilir.


İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşk bahar havasında olsa da hele 3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve bilinçaltı bölgenize girdiğinde henüz herhangi bir ilişkiye atlamayın. Ancak bu Terazi dolunayında eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmez. zevk alanınız beşincide. Tek gecelik bir ilişki tam ihtiyacın olan şey olabilir, İkizler.

10 Nisan’da Venüs burcunuza girerken flörtünüzü sürdürmeye devam edin. Görünüşe göre herkes size akın ediyor! Eğlenin ve istediğiniz kadar randevuya çıkın ama kalbinizi ele vermeyin. Gündelik tutun.

On dokuzunda, topluluk bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında aynı değerleri paylaşan insanları arayın. Bir protestoda biriyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Sadece çok hızlı hareket etme. Ertesi gün güneş bilinçaltı bölgenize girdiğinde, kalbinizin iyileşmek için hala zamana ihtiyacı olduğunu keşfedebilirsiniz.

21 Nisan’da Merkür bilinçaltı bölgenizde geri gitmeye başladığında flört etmeyi duraklatın. Kafanızdan geçen milyonlarca şüphe ve endişeniz var, bu da sizi bir metne yanıt veremeyecek kadar gergin yapıyor. Kendinizi savunmasız bırakmadan önce kalbinizi iyileştirmeye odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.