Eski Sevgilimle İstanbul’da Saray Gezisi

Eylül ayında ayrıldığım eski sevgilimle saray turu yaparken yeniden bir aradayız

eski-sevgilimle-istanbulda-sar

Rüya:

Gerçek hayatta Eylül ayında ayrılmıştık. Ayrılmış olduğum eski sevgilimle barışmış olduğumu gördüm ve birlikte İstanbul’a gitmişiz araba ile bir sarayın önünde duruyoruz. Sarayı dolaşmak için gelmişiz. Topkapı sarayı veya Çırağan sarayı idi ama büyük ihtimalle Topkapı sarayı idi. Arabadan inip saraya giriyoruz. Saraya girince eski sevgilimin bir arkadaşı imiş ben tanımıyorum bir erkek eski sevgilimin eline bir tesbih uzatıyor ve eski sevgilim alıyor tesbihi. Siyah bir tesbih sanırım kehribardı güzel bir tesbihti. Sonra biz yürümeye devam ediyoruz sarayın içinde merdivenlerden çıkıyoruz çok mutluyuz sarayda gezerken deniz ve tüm boğazı gören teras gibi bir yere geliyoruz ve o güzel manzaraya sarılmış olarak birlikte bakıyoruz. Gülüyoruz manzaranın ne kadar güzel olduğundan konuşuyoruz. Mavi bir gökyüzü güneşli bir hava var mevsim şuan bulunduğumuz mevsim ile aynı ve tüm deniz tüm boğaz ayaklarımızın altında gibi mükemmel bir görüntü içinde çok huzurlu görünüyoruz. Bizim gibi başka dolaşan insanlarda var. Herkes mutlu görünüyor. Bizde çok mutlu ve huzurlu görünüyoruz neşe içindeyiz.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: N****
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1983
Burç:Terazi Burcu

Yorum:

Merhaba! Rüyanızı okudum ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum. Rüyanız oldukça anlamlı ve özellikle ayrılmış olduğunuz eski sevgilinizle barışmanın verdiği mutluluğu hissettiriyor.

Rüyanızda İstanbul’da bir sarayı gezmeye gidiyorsunuz ve eski sevgilinizle çok mutlu bir şekilde bu güzel manzarayı izliyorsunuz. Sarayın içinde merdivenlerden çıkarken deniz ve tüm boğazı gören teras gibi bir yere geliyorsunuz ve o güzel manzaraya sarılmış olarak birlikte bakıyorsunuz. Bu, birlikte barışmanızın size verdiği huzuru ve mutluluğu yansıtıyor olabilir.

Rüyanızda bahsettiğiniz siyah tesbih, belki de sizin için bir anlam ifade eden bir semboldür. Tesbih, sakinleştirici ve zihni odaklama aracı olarak kullanılan bir obje olabilir. Eski sevgilinizin elinde tesbihi alması, belki de kendisini ve ilişkinizi daha iyi anlamaya çalıştığınızı gösteriyor olabilir.

Rüyanızda bahsettiğiniz insanların hepsi mutlu görünüyor ve sizin de çok mutlu olduğunuzu hissedebiliyorum. Bu rüya, belki de barışmış olduğunuz eski sevgilinizle tekrar yakınlaşacağınızı ve ilişkinizin daha da güçleneceğini işaret ediyor olabilir.

Umarım yorumum size yardımcı olmuştur. Rüyalar genellikle kişisel bir yorum gerektirir, ancak umarım size rüyanız hakkında bazı fikirler verebilmişimdir. İyi günler!

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!