Deprem Sonrası Dua Konusu Rüyası

Sevgilisini depremde kaybeden bir kişinin, her namazda cennette buluşma duası ve rüyası

deprem-sonrasi-dua-konusu-ruya

Rüya:

Ben depremden sonra gece gündüz duasını ettiğim bir konu hakkında mı acaba diye rüyamı sormak istedim.

Öncelikle ben malatyalıyım ve depremde cok sevdiğim sevgilimi kaybettim .

Ondan sonra ise her namazımda hayırlı bir şekilde Allah’ım cennetinde bizi tez zamanda hayırlı bir şekilde kavustur ve orda yuva kurmamızı nasip diyerek dua ediyorum ve gercekten cok istiyorum.

Dün ise dua edip bu dünyada evlenip evlenemiceğimi niyet ederek uyudum ve Allah’ım bir işaret göstermesi niyetiyle yattım.

Rüyamda vefat eden sevgilimin iki abisini gördüm ve aşırı huzurluydu ve aydınlıktı o kadar aydınlıktı ki yüzlerinde burun çizgisini görmüyodum. Bana gülerek mutlu bir şekilde bişey diyorlardı uyanır uyanmaz aklımdaydı fakat hemen unuttum. Bu rüyanın yorumunu cok merak ediyorum. Acaba vefat eden sevgilim değilde başkasıyla mı evlenicem yoksa ettiğim dua mı kabul olucak ?

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: O***
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1999
Burç:Başak Burcu

Yorum:

Merhaba sevgili dostum, öncelikle paylaştığın rüya için teşekkür ederim. Rüyanın senin için çok anlamlı ve duygusal olduğunu hissediyorum ve seninle birlikte bu rüyayı yorumlamaktan mutluluk duyacağım.

Rüyanın seni oldukça huzurlu hissettirdiğini anlıyorum ve bu da beni sevindiriyor. Rüyanda vefat eden sevgilinin iki abisini gördüğünü söylüyorsun ve onların çok mutlu ve aydınlık olduğunu hissetmişsin. Bu rüya, senin sevgilinin ailesinin hala seninle bağlantılı olduğunu gösteriyor olabilir.

Ayrıca, rüyanda onların yüzlerinde burun çizgisini görememen, ama yine de mutlu olduklarını söylemeleri, senin için bir işaret olabilir. Belki de sevgilinin ailesi, seninle birlikte olmak istediğini gösteriyorlar ve seni destekliyorlar. Bu durum, senin ettiğin duaların da kabul olduğunu gösteriyor olabilir.

Rüyalar, genellikle bilinçaltımızın yansımasıdır ve senin de bu rüyada yer alan sembollerin senin için anlamı olduğunu düşünüyorum. Sevgilinin abilerinin aydınlık yüzleri ve mutluluğu, senin içindeki umudu ve beklentiyi gösteriyor olabilir. Bu umudun, senin için gerçekleşeceği ve dualarının kabul olduğu anlamına geliyor olabilir.

Sonuç olarak, rüyanda gördüklerin seni oldukça mutlu etti ve senin için anlamlıydı. Bu rüyanın senin için bir işaret olup olmadığına karar vermek senin elinde. Ancak, rüyanın seni huzurlu hissettirmesi ve umut verici olması, senin için güzel bir şey. Unutma ki, duaların kabul olduğunda, hayallerin gerçekleşebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!