Boğa Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Boğa burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu sizin için, özellikle aşk hayatınız için harika bir hafta. Pazartesi ve Salı, aşık olduğunuz bu yeni kişiyle zaman geçirin. Uzun bir yürüyüşe çıkın. Siz ikiniz hala oldukça inanılmaz bir ilişkiye dönüşebilecek ilişkinin çok erken aşamalarındasınız. Heyecanlanmak için her türlü sebebin var. Bu haftaki rutininizin geri kalanı çok kolay olacak. Özellikle Perşembe uçup gidecek. Bu hafta sonu kendinizi biraz sahiplenici bulursanız, geri çekilin ve derin bir nefes alın.


Boğa Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Boğa burcu, bu hafta sizin için daha bağlantılı bir tona geçiyor. 7 Mart’taki dolunay, ruhunuzun hayattaki amacını ortaya çıkarmanın kapılarını aralıyor. Satürn aynı gün Balık burcuna geçtiğinde, evrenden gelen işaretlere veya tekrar eden olaylara dikkat edin.

Kendinizi maddi güvenlik için can atarken bulursanız, yeni astrolojik yılda tezahür ettirmek istediğiniz şey için bir plan yapmaya başlayın ve mevcut koşullarınızla anda kalın. Kişisel zevk ve değerlerinize öncelik verin ve önümüzdeki aylar için bir ruh hali panosu yapmaya başlayın. Bu, ilişkileriniz için de geçerli. Kendinizi değer sisteminizle uyumlu insanlarla çevrelediğinizden emin olun.

Yedinci ayın dolunayı sırasında, sevgilinizle duyuları harekete geçiren bir kendini sevme günü veya bir şeyler planlayın. Mojo’nun işe yaraması biraz ilham alabilir, ancak bir kez yaptığınızda kendinizi evinizde hissedeceksiniz.


Boğa Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanız boyunca beklenmeyeni bekleyin! Çalışma haftanızın başında, Merkür Balık burcundaki Kuzey Düğümü burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, şaşırtıcı bir sohbet kaderinizde olacağınız profesyonel hakkında daha büyük bir bakış açısı sağlayabilir. Hatta 6 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneş Uranüs’ü burcunuzda 60’a getirdiğinde, kim olduğunuz, neyin peşinden gitmek istediğiniz ve profesyonel topluluğunuz içinde kiminle bağlantı kurmak istediğiniz konusunda bazı ani değişiklikler bile yapabilirsiniz.

Beklenmedik bir şey de sizi farklı bir profesyonel rol üstlenmeye zorlayabilir! Ertesi gün, Başak burcundaki dolunay sırasında işyerinde yaratıcı yetenekleriniz, yetenekleriniz ve becerilerinizle daha güvende hissedebilirsiniz. Ay, uzun vadeli bir tutku projesinin tamamlanmasını bile işaret edebilir!

Satürn aynı gün Balık burcuna gireceğinden, Satürn Kova burcundayken son iki yılın ardından kariyer yolunuz, statünüz ve başarılarınızla ilgili olarak hemen bir rahatlama hissedebilirsiniz. Ancak Satürn’ün Balık burcundaki yeni geçişi, dikkatinizi profesyonel sosyal medya hesaplarınıza, ağ oluşturma fırsatlarına, bağlantılarınıza ve özlemlerinize çevirecek. Balık burcundaki Satürn sırasında bu yeni profesyonel bölüme hazır olun!


Boğa Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta oldukça popülersiniz.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve arkadaşlıklar eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Eşsiz bir arkadaş koleksiyonunuz var. Bazıları onlara eksantrik diyebilir ama siz onları çok çeşitli oldukları için seviyorsunuz. Ve bazen ne tür bir sinerji oluştuğunu görmek için onları bir araya getirmeyi seversiniz. Boğa, ortaya çıkan tartışma hepinize yardımcı olabilir.

7 Mart Salı günü Başak burcunda dolunay var. Geçen Aralık’ı düşünün. O dolunay buna çok benziyordu. Şimdi romantik bir fırsat geri dönebilir. Bir aşk ilişkisi için tesadüfen biriyle tanışabilirsiniz ya da geçmişinizden bir kişi sizinle yeniden bağlantı kurabilir ve tutkulu bir ateşi yeniden alevlendirebilir. Boğa burcu, yatak odanızı romantik bir tarzda dekore etmek veya kendinizi bir aşk romanına kaptırmak için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.