Boğa Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Boğa burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kim olduğunu bildiğin hakkında gerçekten ne düşünüyorsun? Kendinize karşı dürüst olmanın zamanı geldi. Ayrıca iyi bir arkadaşa karşı dürüst olma zamanı. Pazartesi veya Salı günü kafanızın içinde neler olup bittiğini birisine bildirmek istiyorsunuz. Ardından, Çarşamba günü, nerede durduğunuzu anladıktan sonra, duygularınızı söz konusu kişiye bildirin. Romantik bir potansiyel olduğunu düşünüyorsan, risk al. Perşembe ve Cuma, aşk açısından bir yıkama olacak. Bir arkadaş veya patronla tuhaf bir güç mücadelesi, haftanın sonunu alt üst edebilir, ancak bu hafta sonu romantizm yine güçlü bir şekilde öne çıkıyor.


Boğa Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanız boyunca üzerinde düşünülecek çok şey var. 26 Mart Pazar günü, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile birleştiğinde, işinizle ilgili tüm zihinsel stresleri veya hayal kırıklıklarını ortadan kaldırın. Bilinçaltı yaraları erkenden ortaya çıkabilir, bu nedenle çalışma haftanızın geri kalanında devam etmek için duygularınızı sağlıklı ve üretken bir şekilde salıvermeniz gerekecek. Duygularınızı yönlendirmek için birkaç çıkış noktası bulun.

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, işle ilgili konularda konuşmadan veya Yengeç burcundaki ilk dördün altında bir iş arkadaşınızla sohbete başlamadan önce içgüdülerinizi dinlemeniz gerekecek. Sulu lunasyon sezgiseldir, bu nedenle ortaya çıkabilecek her profesyonel sohbette gezinmek için bunu kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.

Bu arada, 28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda iç monologunuzun iş gününüzü ele geçirdiğini hissedebilirsiniz. Olumlu bir bakış açısını koruduğunuz sürece, gayet iyi olmalısınız. Artı, bağlaç, gizli çalışma projeleriniz ve fikirleriniz hakkında daha emin olmanıza bile yardımcı olabilir! Haftanın sonunda, burcunuzdaki Venüs burcunuzdaki Uranüs ile kavuştuğunda inanılmaz derecede elektrik hissedeceksiniz.


Boğa Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınız bilgileri alacaksınız.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, ruhsal rehberlik ve psişik mesajlar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Aradığınız bilgi şimdi geliyor. Boğa burcu, bu, son birkaç haftadır sorduğunuz sorularla ilgili olabilir, özellikle de sıkışıp kalmak veya bir hedefe nasıl ulaşılacağıyla ilgili. Ve şimdi kulağınızdaki bir ses veya omzunuzdaki bir dokunuş, mesajın geldiğini gösterir. Yakında gelecek cevapları bekleyin.

Yengeç burcundaki Mars ve hareket eviniz yine Salı günü Boğa burcunuzdaki Uranüs ile yarım kare yapıyor. Bugün evden çıkmak iyi geldi. Arkadaşlarınızla bir oyun oynayabilirsiniz, muhtemelen turşu veya badminton. Horse, piknik öğle yemeği hazırlayabilir ve köpeğinizle yerel bir vahşi doğada yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bu, yeni bir yoga biçimini denemek veya stili beğenip beğenmediğinizi görmek için ücretsiz dövüş sanatları derslerinden birine katılmak için iyi bir gün.


Boğa Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

30 Mart’ta Venüs ve Uranüs güneşinizle bağlantı kurarken, hafta hafif, kolay ve romantik olacak. kişisel güzellik rejimleri. Takviminizi daire içine alın ve manikür, yüz bakımı veya saç kesimi için geç kaldıysanız, şimdi bu tür lüksleri kucaklamanın tam zamanı. Aşk departmanındaki sürprizlerin bu süre zarfında ortaya çıkacağı kesin.

İster aşık olduğunuz kişinin hayaleti olun, ister eski sevgilinizden haber alın veya istenmeyen bir sevgi beyanı alın, işlerin biraz garipleşmesi için kendinizi hızlandırın. Bu kozmik iklim, ruh eşi bağlantılarını tetikleyebilir, ancak dikkatli ilerlemeniz gerekecek. Bu enerji tamamen sağlıklı sınırlar koymakla ilgilidir, bu nedenle kalp meseleleri söz konusu olduğunda fazladan bir zap hissedebilseniz de, tüm kartlarınızı bir kerede ortaya çıkarmamak önemli olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.