Boğa Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Boğa burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Rastgele alışveriş çılgınlığı ne kadar eğlenceli olursa olsun, haftanın başlarında satın alma işlemleriyle (ve gerçekten başka herhangi bir şeyle) zaman ayırmanız daha iyi olur. Salı, ne istediğinize parmak basamadığınız günlerden biri olacak, ancak Çarşamba veya Perşembe’ye kadar çok daha fazla netliğe sahip olacaksınız. Perşembe ve Cuma, romantizm havasında olacaksın, bir süredir olduğundan daha fazla ruh halinde olacaksın ve çok az tanıdığın biri sana asılabilir. İlgilenmeseniz bile gurur verici olacaktır elbette. Bu haftasonu? Boşver.


Boğa Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, yirmi dördüncüde burcunuza girerek kendinizi şımartmanıza ve pişmanlık duymadan kendinize odaklanmanıza izin veriyor. Bu ay yerleşimi, potansiyel eşlerin ilgisini çekecektir. Bu nedenle, romantik ilgi gösterebileceğinden, bu süre zarfında size kimin ulaştığına dikkat edin.

Ancak ertesi gün Ay, joker karakter Uranüs’e yakınlaştığında işler biraz gerginleşebilir. İnsanların şu anda sınırlarınıza saygı duymadıklarını veya duygusal sınırlarınızı zorlamaya çalıştıklarını hissedebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız varsa, telefonunuzu sessize alıp kanepede kaybolduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin.

Başkalarının duygularıyla başa çıkacak bant genişliğine sahip değilseniz, bekar durumunuzun tadını çıkarın. Sadece önümüzdeki haftalarda kendinize karşı nazik ve besleyici olduğunuzdan emin olun.


Boğa Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Zihinsel olarak zorlu bir çalışma haftasına hazırlanın Boğa. 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girerken kendinizden ve işyerinde sohbet etme becerinizden emin olamayabilirsiniz. Mücadeleye dahil olmak isteseniz de, bu Merkür enerjisi bilinçaltı bölgenizi vurarak sizi daha yatkın hale getirecektir. bir adım geri at. Bu maksatlı olsa da, doğru zaman geldiğinde konuşmakta ve hatta zihinsel stres etkenlerinize aracılık etmekte zorluk çekebilirsiniz.

Neyse ki, burcunuzdaki ikamet yeri Venüs burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağından, güzel bir ışıkta görüneceksiniz. Dünyevi kavuşum, profesyonel tavrınız konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olacaktır. Güneş de Koç burcuna gireceği için özellikle yardımcı olabilir.

Güneş bilinçaltınızı etkileyecektir. Bu nedenle, bu içe dönük dönemde profesyonel kişisel gelişime daha fazla odaklanabilirsiniz. Ancak aynı zamanda, güveninize erişmenizi daha da zorlaştırabilir, bu nedenle, bir profesyonel olarak kim olduğunuzla mücadele ediyorsanız, bu sizin için tuhaf bir profesyonel dönem olabilir. Neyse ki, 23 Mart Perşembe günü Plüton Kova burcuna girdiğinde, profesyonel olarak dönüştürücü bir döneme girmek üzeresiniz!


Boğa Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hedefinize ulaşmak için araçlara sahipsiniz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüto ile eğitim ve sınav eviniz arasında 60 açı yapıyor. Boğa, okul veya profesyonel lisans için bir sınava giriyor olabilirsin. Bir sürücü sınavına giriyor olabilirsiniz. Belki bir evde eğitim kursunu bitiriyor ve sertifikayı almak için sınava giriyorsun. Bu muhtemelen yaptığınız uzun bir dizi şeyin son adımıdır. Ve yakında onu “tamamlandı” olarak işaretleyebilirsiniz.

Yeni ay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşi ve geçmiş yaşam bağlantılarınızın evini birleştiriyor. Yeni bir şey çok tanıdık geliyor. Boğa, daha önce bir şekilde tanıdığın yeni biriyle tanışabilirsin. Masanızdaki yeni bir proje, az önce bitirdiğiniz projeye çok benziyor. Bugün, geçmişin sana geri dönebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.