Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Boğa burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Rulmanlarınızı Almak

Boğa burcu, 20 Nisan’a kadar olan üç hafta, yansıma ve meditasyon için zaman ayırmak için mükemmel. Zihni susturmak, bilmenin daha derin katmanlarına erişmenizi sağlayabilir ve size önümüzdeki aylarda çok yardımcı olabilecek rehberlik sağlayabilir. Ve henüz birkaç haftadır bu sektörde neşeli Jüpiter devam ediyorken, bu aynı zamanda sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurarak iç oyununuzu yükseltmek için harika bir fırsat.

Beşincisinde, sağlık sektörünüzde durup günlük programınız hakkında düşünmeniz için size ilham verebilecek bir dolunay var. Birkaç değişiklik yaparak mevcut rutininizi iyileştirmenin yollarını keşfedebilirsiniz. Bir molaya ihtiyacınız varsa, bu ay aşaması Chiron’u iyileştirmeyi içerir, bu nedenle hızlı bir kaçış size çok iyi gelebilir.

Hazır olun, çünkü rehber gezegeniniz uyumlu Venüs, 10 Nisan’da geveze İkizler burcuna ve kişisel finans sektörünüze giriyor. en sevdiğiniz ikramları daha iyi bir fiyata alabilirseniz.

On dokuzunda, ruhsal bölgenizde, eski inançları bir kenara attığınızı ve yeni gelişmelerin yolunu açtığınızı görebilecek dinamik bir güneş tutulması var. Kaderiniz ve bu gezegende bulunma nedeniniz hakkında bir şeyler anlayacağınız yeni bir aşama başlamak üzere. Bu, büyük bir gücün zamanıdır. Otantik benliğinizi büyük bir şekilde ifade etmenize izin veren bir anlayışı benimseyebilirsiniz. Güçten güce gidebilirsiniz.

20 Nisan’da güneş, dört haftalık bir kalış için burcunuza giriyor ve bu, güveninizin ve canlılığınızın arttığı, yılın çok olumlu bir zamanı oluyor. Bu senin parlama şansın.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Teknoloji ve seyahati temsil eden gezegen Mantıksal Merkür, 3 Nisan’da hasta burcunuzla ve ilk evinizle eşleşerek romantik sorunlara sağduyu uygulamanıza yardımcı olur. En sevdiğiniz flört uygulamalarınız sorun çıkarıyorsa veya uzun mesafeli aşkınızın iptal edildiğini görmek için uçuyorsa, bu tür sinir bozucu c * ckblocker’larla başa çıkmanın mantıklı yollarını arayın.

Güzel Ay, beşinci evdeki dengeli Terazi ile dolu, size her şeyin eninde sonunda bir şekilde yoluna gireceğini hatırlatıyor. İşlerin yeterince hızlı olmadığına dair sabırsızlandığınızda, bırakın bu adil fikirli çılgın, tüm iyi şeylerin bekleyenlere geldiğine dikkat çeksin.

14 Nisan’da Venüs-Satürn karesini çevreleyen, son zamanlarda kaydettiğiniz romantik ilerlemeyi yavaşlatan veya durduran bir miktar gergin enerji var. Tatsızlığın üstesinden gelmeye çalışmak yerine, meydan okumaya hazır olana kadar neden ara vermiyorsunuz? İlgilenmediğiniz bir şeyi yapmak için kendinizi motive etmeye çalışmak neredeyse imkansızdır.

Neyse ki, güneş yirminci günde, dengeli ilk evinize giriyor ve size önümüzdeki ay sabırsızlıkla bekleyecek çok şey veriyor. Bu, aziminizin size karşılığını vereceği zaman Boğa. Hâlâ içinizde biraz kavga varsa, boynuzlarınızı indirin ve sizin için en önemli olanı ve kimi savunmaya hazır olun.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Nisan ayında bazı karmik profesyonel kararlar almanız gerekiyor. Merkür, 5 Nisan’da Kader Düğümleri ile bağlantı kuruyor ve kozmik olarak işinizi geliştirecek ve sizi bir sonraki seviyeye taşıyacak değişimler yapmaya başlamanız isteniyor. Bu, personel değiştirdiğiniz veya bazı önemli finansal kararlar aldığınız anlamına gelebilir.

Onuncu gündeki Venüs İkizler burcuna geçene kadar fikirleriniz sağlam olmayacak. Bu, statünüzü yükseltebilir ve hedeflerinize ulaşma yolunda büyük bir adım atmanıza yardımcı olabilir. Yenilikçi fikirleri patronunuzla tartışabilecek veya yönetim kuruluna sunabileceksiniz. Yaratıcılığınız şu anda gelişebilir, bu nedenle fikirlerinizi harekete geçirmek için harika bir fırsat. Doğru planla, işte canınızın istediği her şeyi elde edebilirsiniz.

Ortaklıklarınızı yeniden değerlendirmek veya yeni bir ittifak kurmak için de doğru zaman olabilir. Karar verme konusunda iş ilişkilerinizi değiştirmenin size yeni bir bakış açısı sağlayabileceğini göreceksiniz. Yeni müttefiklerinizin yardımıyla kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Ayrıca, güvendiğiniz bazı insanların göründükleri gibi olmadığını da keşfedebilirsiniz. Kalbinde sizin çıkarlarınıza sahip olmayan iş arkadaşlarınıza dikkat edin.


Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Boğa burcu, mevsimin açılmak üzere, bu yüzden 3 Nisan’da Merkür burcunuza girdiğinde kendinizi oraya koyarak işleri başlatmayı deneyin. Aşk için hazırsınız, öyleyse neden bekleyesiniz? Beşincide Terazi dolunayı üretkenlik bölgenizde, bu yüzden bu enerjiyi flört profilleri oluşturmak ve kıyafetlerinizi planlamak için kullanın.

Ancak, kendinizi flört havuzuna geri koymadan önce, 10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve sizin değer bölgenize girdiğinde kendinize yatırım yaptığınızdan emin olun. Bir sonraki aşk ilişkiniz için romantik komediye hazır görünüyorsunuz.

Flört, Koç burcundaki güneş tutulması ve on dokuzuncu gündeki mahremiyet bölgeniz sırasında stresli olabilir. Sizi aşkta savunmasız bırakabilecek pek çok duygu hissediyor olacaksınız. Ertesi gün güneş burcunuza girdiğinde flört etmek yerine kendinize bakmaya odaklanın.

Özellikle 21 Nisan’da Merkür burcunuzda gerilemeye başladığında en iyi ilk buluşma deneyimlerine sahip olmayacağınızdan.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.