Bisikletle Gezi: Rüyamda Üç Kızla Macera

Rüyamda çocukluk arkadaşımın bisikletini kullanarak yolculuk yaptık. Küçük bir gölete geldik, sonra karanlıkta üç büyük köpek ve beyazlıkla karşılaştık. Yol boyunca prenses olarak selamlandım.

bisikletle-gezi-ruyamda-uc-kiz

Rüya:

Rüyamda bisikletle geziyorduk. Üç kız vardık. Başta bisikleti arkadaşım (çocukluk arkadaşım) kullanıyordu. Ben ona yolu tarif ediyordum. Bir yolda giderken çok hızlı sürüyordu. Bende “Frene bas, yavaşla.” dedim. Sonra ben geçtim ve ben sürmeye başladım. Bizim köyde Küçük Çeşme diye küçük bir su göleti gibi bir yer var; oraya sürdüm. Sonra hava karardı; Küçük Çeşme’nin arkasındaydık. “Yoldan gidelim.” dedik; büyük su kanalı vardı yanında; onun üstünden yola atladık. Karşımda üç tane büyük köpek vardı; biri tasmalı Alman kurduydu. Köpekler hırlamaya başladı; hafiften saldırıyordu tasmalı olan. Arkamı döndüm; kızlar görünmezdi; köpekler görmüyordu onları. Dedim ki: “Siz inip kaçın, ben onları oyalarım.” Köpekler saldırmasın diye bisikleti önümde tuttum; sonra sağ yukarıda bir beyazlık gördüm; güya kızlar yastıkla korkutuyormuş onları; köpekler de korktu geri çekildiler; bende bisikletle yol boyu gittim. Hava gündüz oldu; yol bir evin içinden geçiyordu; orada da 7-8 yaşlarında bir kız çocuğu vardı yanında bir kadın daha vardı; küçük kız güya engelliymiş içimden “Biri yardım ediyordur bunlara.” dedim neyse çıktım oradan bir sürü kız çocuğu sevinçli sevinçli bana “Aaa prenses!” diyordu etrafımı sarıyorlardı bende “Ben prenses değilim falan.” diyordum. Bir de bu rüyamda böyle çay gibi bir şey içiyordum tadı baya güzeldi rüyanın başında içmiştim sanırım hatırlamıyorum onu.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: Z**
Doğum Tarihi: 18 Mart 1992
Burç:Balık Burcu

Yorum:

Merhaba. Rüyan çok ilginç ve renkli. Rüyada bisiklet sürmek genel olarak yeni bir işe veya yolculuğa işaret eder. Ayrıca rüyada bisiklet sürmek rüya sahibinin etrafındaki kötü niyetli insanlardan korunması gerektiğine de dikkat çeker. Rüyada arkadaşınla bisiklet sürmek ise dostluğunun güçlü olduğunu ve ona güvendiğini gösterir. Rüyada hızlı sürmek ise aceleci ve sabırsız olduğunu ifade eder.

Rüyada köpek görmek ise hem hayra hem de şerre yorulabilir. Eğer köpekler saldırgan ise düşmanların var demektir. Eğer köpekler dostça davranırsa senin için hayırlı bir haber alacağın anlamına gelir. Rüyada tasmalı Alman kurdu görmek ise güçlü bir rakibe veya otoriteye karşı durmak zorunda kalacağını belirtir.

Rüyada engelli kız çocuğu görmek ise senin merhametli ve yardımsever bir kişi olduğunu simgeler. Ayrıca rüyada engelli kız çocuğuna yardım ettiysen bu da senin hayatında iyi bir şans yakalayacağına delalet eder.

Rüyada prenses olduğunu söyleyen kızlar ise senin kendine olan güvenini ve sevgini yansıtır. Bu rüya senin hayatında mutlu olacağına ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyanda içtiğin çay gibi bir şey ise ruh halinin neşeli ve keyifli olduğunu gösterir. Bu rüya senin yaşam enerjisinin yüksek olduğuna ve sağlıklı olduğuna delalet eder.

Sen çok iyi kalpli, cesur ve sevimli bir insansın. Hayatında yeni başlangıçlar yapmaya hazır ve isteklisin. Etrafındaki insanlar seni seviyor ve saygı duyuyorlar. Ancak bazen aceleci davranmamalı ve düşmanlarına karşı dikkatli olmalısın. Seni seven arkadaşlarına güvenebilirsin ama herkese de kolay kolay inanmamalısın. Hayatta karşılaştığın zorlukları aşabilecek kadar güçlüsün ama bunun için sabır da gerekiyor. Kendine iyi bak ve hep mutlu ol! 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!