Başak Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Başak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Başak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu, kalpler ve çiçekler bölümünde senin için büyük bir hafta değil ama çok şey yapacaksın. Haftanın başında kendinizi pratik ve proje odaklı hissediyorsunuz. Bu, biraz savurganlık havasında olmayacağınız anlamına gelmez. Çarşamba günü, gardırobunuzla bir açıklama yapmak isteyebilirsiniz. Haftanızın ikinci yarısı arkadaşlarınız ve ailenizle ilgili. Cumartesi günü entelektüel bir tartışmaya girerseniz, dikkatlice dinlediğinizden emin olun, aksi takdirde retorik bir teknik detayın tuzağına düşersiniz. Özellikle Pazar, aile günüdür. Gerginliği kırmak için çılgınca bir şey yapın.


Başak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yardım etmek isteseniz bile bazı insanlar bu hafta size gücenebilir. İnsanlarla kendi sesiniz ile konuşun ve mesajlaşmaktan kaçının. Aksi takdirde, soğuk veya sert olarak kabul edilebilirsiniz. Yüksek yola çıkın ve herhangi bir yanlış iletişimin yedinci civarında söneceğini bilin.

Bu, kariyeriniz için harika bir hafta; Hırslı doğanızın devreye girdiğini fark edeceksiniz. Hedeflerinizden oluşan bir oyun planı belirleyin ve yaratmak üzere olduğunuz şey konusunda heyecan duyun. Bolluk size doğru geliyor.

Haftanın sonunda, yaratıcı yanınızla daha uyumlu olacaksınız. Öyleyse, hayallerinizin direksiyona geçmesine izin verin ve sizi nereye götürdüğünü görün. Boyalarınızı çıkarın veya yeniden düzenleyin ve evinize biraz sevgi katın.


Başak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz ve çalışma ilişkileriniz, çalışma haftanızın odak noktası olacak Başak. 5 Mart Pazar günü Merkür Balık burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında düzenlemelerinizin nereye gidebileceği hakkında tartışılacak çok şey olacak. profesyonel yolculuğunuz.

Ertesi gün, Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçerken, hareket tarzınızda ani değişiklikler yapma fırsatları doğabilir. Biraz beklenmedik olsa da, bunu kendinizi gerçek mesleki amacınız, kaderiniz veya mesleğinizle aynı hizaya getirmek için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

7 Mart Salı günü burcunuzdaki dolunay sırasında kendinize empoze ettiğiniz engellemeleri veya endişeleri bırakın. Satürn de Balık burcuna girerken, ortaklıklar ve profesyonel taahhütlerle çalışmak adına tek başınıza uçma döngünüzü sona erdirmeye bile hazır hissedebilirsiniz. . Satürn’ün bu yeni bölümü profesyonel düzenlemeleri ve çalışma ilişkilerini sezgisel olarak uyumlu hale getireceğinden, herhangi bir artık bağlılık sorunuyla yüzleşmeye hazır olun. Haftanın sonunda, kariyer yolunuzun öngörülen geleceği konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz.


Başak Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatınıza güzel şeyler giriyor.

6 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve ilişkiler eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Şans eseri bir karşılaşma sizi olasılıklar hakkında hayal kurmaya bırakabilir. Başak, çekici bir yabancı sana kapıyı açıp göz kırpabilir. Çevrimiçi tanıştığınız biriyle ileri geri mesaj atıyor olabilirsiniz. Romantizm hakkında düşünürken kalbin çarpıyor olabilir.

7 Mart Salı günü kendi burcunuzda bir dolunay var ve kendinizi geçen Aralık ayından bazı enerjileri tekrarlarken bulabilirsiniz. Bu, birisini hayatınıza geri getirebilir. Bu, aylardır konuşmadığınız bir arkadaşınız olabilir ve artık incinmiş duygularınızı yumuşatabilir ve yeni bir başlangıç ​​yapabilirsiniz. Bazı Başaklar için, bir süre önce seçtiğiniz köpek yavrusu artık eve getirmeye hazır. Bu, haneye çok fazla neşe getirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.