Başak Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Başak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Başak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ailenizin bir proje için yardımınıza ihtiyacı var. Aile zamanı her ne kadar sıkıcı olabilse de, gerçek şu ki bu deneyim size beklemediğiniz şekillerde enerji verebilir. Kesinlikle ailende seni eğlendirecek kadar kaçıklık var. Çarşamba veya Perşembe günü, arkadaşlarınızla sosyalleşmeye geri döneceksiniz. Ve çalışıyor. Ve daha milyonlarca şey yapmak. Haftanın yoğunluğunun sizi strese sokmasına izin vermeyin. Aynı anda ancak bu kadar çok yerde olabilirsiniz. Bu hafta sonu işler sakinleşmeli ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.


Başak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kontrolün sende olduğunu hissetmek için ne yapman gerekiyor Başak? 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığında, mesleki ve finansal karışıklıklar hakkında düşünmek veya konuşmak bunaltıcı olabilir. kurmak. Stresli olabilse de, kavuşum sırasında bu konuların üzerinde çalışmak iyileştirici olabilir.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca sezgisel olarak uyumlu hissettiğiniz iş bağlantılarını ve profesyonel özlemleri gözden geçirmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Bu hassas ay, duygusal temelinizi bulmanız için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, yatırımlarınızın, varlıklarınızın ve tahvillerinizin nasıl ortaya çıkacağı konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz.

Haftanın sonunda, Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığında, profesyonel çevrenizdeki arzularınızı, sosyal medya varlığınızı ve kötü şöhretinizi kesinlikle geliştirecek yeni profesyonel fırsatlara bağlanmak için duygusal olarak motive olmayı bekleyin. Kendinize, kime ve neye bakmanız gerektiğini hissettiğinizi sorun. Sezginizi dinleyin!


Başak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yol ortaya çıkıyor.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, yatırımlar ve pasif gelir kaynakları evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, ilgilendiğiniz yeni bir yatırım türü veya öğrenmekte olduğunuz daha geleneksel bir yatırım hakkında bir tekne dolusu bilgi edinebilirsiniz. Benzer yatırımlardan servet kazanmış biri tarafından yönlendirilmeniz mümkündür. Başak burcu, 401(k)’nize yatırım ayırdığınız için bu işinizle de ilgili olabilir.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve eğitim eviniz ile yarım kare açı yapıyor. Okulda tanıdığınız biri sizinle iletişime geçebilir. Sosyal medya aracılığıyla size ulaşabilirler. Size bir e-posta göndererek sınıf toplantınızın yaklaştığını bildirebilirler. Başak, bu aynı zamanda birine tavsiyede bulunarak veya başvuru denemelerinde yardımcı olarak birinin okula girmesine yardımcı olabileceğiniz bir zamandır.


Başak Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Merkür’ün son derece aktif olmasıyla başlıyor, bu da duygularınızı yoğunlaştırırken adımlarınıza biraz moral vermelidir. Hem kendinizde hem de başkalarında aşırı dramatik davranışlara dikkat edin ve yirmi altıncı ve yirmi yedinci günlerde duygu yüklü konuşmalardan kaçının. Herhangi bir ilişki odaklı konuşma yapılması gerekiyorsa, bunları 30 Mart’ta Mars ve Balık burcunun birleştiği zamana saklayın.

Bu titreşimler, duygularınızı açıp ifade etmek, romantik bağlantılar geliştirmek veya geçmişten gelen acıları çözmek için mükemmeldir. Aşka bakış açınız, Venüs ve Uranüs otuzuncu evde aynı hizaya geldiğinde değişecek, bu da, aşmaya hazır olduğunuz aşkla ilgili çocuksu fikirleri salıvermenize yardımcı olacak.

Peri masallarına inanmak sorun değil, ancak bu titreşimler, kalp meseleleri söz konusu olduğunda pragmatik bir eğilimi korumanıza yardımcı olacaktır. Kırmak istediğiniz herhangi bir ilişki kalıbı varsa, bunu yapmak için niyetler belirlemek için bu ay olayının enerjisini kullanın. Bu gezegen yerleşimi aynı zamanda sezginizi de artıracaktır, bu nedenle içgüdüleriniz size ilişki tavsiyesi vermeye başlarsa, kulak verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.