Başak Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Başak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında moraller yüksek, ancak bazı iş gerilimi sizi alt etmekle tehdit ediyor. En ufak şeyde herkes birbirinin boğazına düğümleniyor. Gerçekten ihtiyacınız olan hiçbir şeyden vazgeçmeden durumu elinizden gelen en iyi şekilde söndürün. Ardından Çarşamba ve Perşembe günleri, aklınızı tamamen işten uzaklaştıracak bir şey yapın. Alışılmadık bir şey. Cesur bir moda seçimi mi? Birinden yükselmek, sohbeti başlatmanın bir yolu olabilir. Bu hafta sonu gerçekten harika ya da gerçek bir serseri olma potansiyeline sahip. Bu biraz sana bağlı. Pazar günü başarının anahtarı iletişimdir.


Başak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sizin için kişisel bir vardiyayla başlıyor. Mars, yirmi beşincide Yengeç burcuna girerek, odağınızı önümüzdeki birkaç hafta boyunca flört hayatınızın önüne geçebilecek profesyonel hedeflere, yaratıcı projelere ve kişisel ilgi alanlarına çekiyor. Sadece bu enerjiyi gerçeğinizi söylemek, sınırları uygulamak ve ihtiyaç duyulan yerlere çizgiler çekmek için kullandığınızdan emin olun.

Geçmişteki hatalar yeniden su yüzüne çıkabilir. Eski eşlerle karşılaşmalara dikkat edin ve zaten olmuş şeyler yüzünden öfkenizin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Hoş olmayan anıları yeniden ziyaret etmeniz gerekiyorsa, bunları sizin lehinize sonuçlanmayan herhangi bir ilişki modelini geride bırakmak için motivasyon olarak kullanın.

Yirmi birincideki yeni ay, özellikle yeni bir alana girmek istiyorsanız, hedeflerinize doğru harekete geçmeniz için size ilham verecek. Profesyonel olarak nasıl ilerleyebileceğinizi araştırmak için bu hisleri kullanın, ancak tüm günü bunu yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, bir gece için bir şirketi davet etmekten çekinmeyin.


Başak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatının sorumluluğunu eline al Başak. 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girerken, mali konularda daha içe dönük hissedebilirsiniz. Borçlarınız, kredileriniz, varlıklarınız, yatırımlarınız ve daha fazlası üzerinde düşünürken Koç burcundaki Merkür bir ateş yakacak. Bu yoğun olabilse de, üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil.

Ertesi gün, güneş Koç burcunda yükselirken, güç ve kontrol duygunuzu geri almanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Koç burcunda mali konular birincil odak noktası olacak, ancak bu aynı zamanda işyerinde kendinizi güçlü hissetmenize yardımcı olacak şeyleri düşünmenin de zamanı olabilir. Koç burcunun enerjisini, enerjinizle bencil olma zamanı gelse bile, kendinizi korumak için güçlü sınırlar oluşturmak ve kendinizi ilk sıraya koymak için kullanabilirsiniz.

Bunu ve daha fazlasını 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında tezahür ettirin. Yeni ay, finansal okuryazarlığınız, özdenetiminiz ve çalışma ilişkilerinizi dengelemek için sınırlarınız üzerinde çalışmanıza izin verecek yeni bir altı aylık döngüyü açacak. aşmak. Çalışma haftanızın sonunda, Pluto Kova’ya girdiğinde iş hayatınızda güçlü ve benzersiz bir dönüşüm fark edebilirsiniz.


Başak Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni kaynaklar kullanılabilir hale geliyor.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Oğlak burcundaki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Başak, yeni tanıştığın birine aşırı derecede ilgi duyabilirsin. Veya çıkıyorsanız, ilişkiyi daha samimi bir düzeye taşıyabilirsiniz. Bu, libidonuzun aktif olduğu ve çekim gücünün güçlü olduğu bir zamandır. Yaydığınız feromonlar, hem ilginç hem de ilgili bir kişinin ilgisini çekebilir.

Yeniay, 21 Mart Salı günü Koç burcunda güneşle kaynaklar evinizde kavuşuyor. Başak, kaynaklara farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Geçmişte, kıtlık olan bir yerden gelmiş olabilirsiniz. Ama şimdi akrabalarınız, arkadaşlarınız ve İnternet dahil olmak üzere gerçekte ne kadar kaynağa sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bugün, yaratıcı, yenilikçi ve düpedüz cüretkarsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.