Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Başak burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Başak burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişimi Kucaklamak

Bu, geçmişi bırakıp yeni gelişmelere yol açmaya istekli olacağınız bir olumlu değişim ayı olabilir gibi görünüyor. 20 Nisan’a kadar Koç burcundaki güneş, engellenmeden ilerleyebilmeniz için takıntılarınızı serbest bırakma cesaretini vermek için mükemmeldir.

Aynı zamanda, kişisel gezegeniniz olan konuşkan Merkür üçüncüde Boğa burcuna giriyor ve bu da sizi oradaki tüm fırsatlar hakkında meraklandırabilir. Yeni yollar keşfetmeye ve bunların sizi nereye götürebileceğini görmeye istekli olacaksınız.

5 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay, özellikle kendinizi biraz muhtaç hissediyorsanız, savurganlık arzusuyla çakışabilir. Maddi nesneler yerine biraz şımartmaya ve kişisel bakıma yatırım yapmak, kendinizi çok daha mutlu hissetmenize neden olabilir. Biriyle bir sorununuz varsa, bu ay evresi Chiron’u iyileştirmekle hizalanır, bu nedenle bu, uzanmak ve durumu düzeltmek için harika bir fırsattır.

Bu ayın en büyük haberi, on dokuzunda Koç burcunda, turboşarjlı bir yeniaya benzeyen güneş tutulması. Güçlü Pluto’ya doğru açı yaptığı için ileriye doğru cesur bir adım atmaya hazır olabilirsiniz, ancak işiniz veya mevcut yaşam tarzınız sizi engelliyor olabilir. Er ya da geç bir karar vermen gerekecek.

20 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve seyahat sektörünüze doğru süzülürken, arkanıza yaslanmaya ve biraz mola vermeye hazır olacaksınız. Uzun süredir dinlenme fırsatınız olmadıysa, bu fırsatı değerlendirin. Sizi başka hiçbir şey gibi şarj etmeyecek.

Son olarak, esnek Merkür yirmi birincide seyahat bölgenizde geri hareket ediyor, bu nedenle, özellikle yurt dışına gidiyorsanız veya sık sık seyahat ediyorsanız, önümüzdeki üç haftayı rahat geçirin. Yanınıza almanız gerekenlerin bir listesini yapın ve pasaportunuzu ve diğer önemli belgelerinizi yakından takip edin. Ayrıca tatilinizin planladığınız gibi gitmemesine de hazırlıklı olun.


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı lideriniz Merkür, 3 Nisan’da hasta Boğa ile eşleştiğinde dokuzuncu bilgi ve yüksek eğitim evinizi çalıyor, bu da okula başlamak üzeresiniz demektir, Başak. Aşk ve romantizm hakkında bilinmesi gereken her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız, bu geçiş oldukça aydınlatıcı olabilir.

Beşincisinde, oldukça yoğun bir Merkür-Satürn sekstil’i somutlaşır ve bazı önemli beyin gücü kullanmanızı gerektirecek bazı oldukça ağır sorunları önünüze fırlatır. Duygularınıza mantık ve pratiklik hakim olduğu için duygularınız artık arka planda kalıyor. Duygularınız orada, ancak artık yüksek bir öncelik değiller.

11 Nisan’da Venüs-Plüton üçgen açı sırasında aşk hayatınıza gizemli bir hava çarpıyor ve yapbozun eksik parçasını bulmak için ölüyor olacaksınız. Birisi sizi tam olarak nasıl tahrik edeceğini ve şimdi sizinle dalga geçeceğini biliyor, bu da sizi mümkün olan en iyi şekilde çıldırtıyor.

Kıskançlık genellikle sizin için acil bir sorun değildir, ancak güneş yirminci yüzyılda sahiplenici Boğa burcuna geçtiğinde, zihninizde belirli senaryoları tekrar etmeye ve onlar hakkında giderek daha fazla ısınmaya devam edebilirsiniz. Bölgesel hissetmek sizin için yeni ama yine de çok gerçek. Ama düzenli olarak deneyimlemeyi seçeceğiniz bir şey değil, orası kesin.


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Profesyonel riskler alacak biri değilsiniz, ancak bu ay kariyer hamleleri yapmanız için sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verme eğilimindesiniz. 19 Nisan’daki güneş tutulması sırasında gerçeğe dönüştürmek istediğiniz profesyonel vizyon üzerinde meditasyon yapın. Bu, gizli arzulu doğanızı aşırı hızlandıracak ve size kendinizi motive edecek enerjiyi verecektir. Sadece kendinizin önüne geçmeyin.

Herhangi bir engeli aşmanın bir yolunu düşünürseniz başarılı olabilirsiniz. Bunlar, sizi sabote etmeye veya alt etmeye çalışan kıskanç bir rakibi içerebilir. Tavsiye için güvenilir bir meslektaş, akıl hocası veya patrona danışın. Sizi doğru yöne yönlendirecekler.

Ve Merkür yirmi birincide Boğa burcunda gerilemeye başladığında, yüksek yola çıkmak için ilham alacaksınız. Sonuçta, sen dürüst bir insansın. Rekabette bile temellerinize sadık kalmanız önemlidir. Ne ekersen onu biçersin. Karmanın kötü tarafında olmayın.

27 Nisan’da Aslan burcundaki çeyrek ay size vizyonunuzu ve yaratıcı planlarınızı daha iyi anlama şansı veriyor. Bu, sizi gelecek ay ileriye taşıyabilir ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay, Merkür Boğa burcuna girdiğinde flört havuzunuzu ve 3 Nisan’da genişleme bölgenizi genişletiyor. Flört, zihninizi genişletmenin bir yolu haline geldiğinden, bu, hayatın her kesiminden insanlarla tanışmak için harika bir zaman. Beşinci gündeki değer bölgenizdeki Terazi dolunayında kendinize dikkat etmeyi unutmayın. Toksik ortaklardan uzaklaşın ve kendinize yatırım yapın.

10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve kariyer bölgenize girdiğinde, ay ortasında biraz ofis flörtü olabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, birlikte çalıştığınız ve ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlara çok ilgi duyacaksınız.

En iyi randevu geceniz, 19’unda yakınlık bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında olacak. Cesur aşk ilanları yapmak ve ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için iyi bir gece. Ertesi gün güneş genişleme alanınıza girerken, sizi romantik yapan yeni bir aşk algınız olacak.

Ancak 21 Nisan’da Merkür gerilemeye başlarken işleri ağırdan almayı unutmayın. Romantizmde ciddi gecikmeler yaşanabilir, hatta sevgilinizden ayrılabilirsiniz. İnancını korumayı unutma, Başak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.