Balık Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Balık burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Balık burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Muhtemelen romantik türden ilişkiler olmasa da, haftanın başında düşünebileceğiniz tek şey ilişkilerdir. Muhtemelen bir iş meselesidir. Belirli bir ortaklığın karşılıklı olarak faydalı olacağını düşündünüz, ancak bu diğer kişinin tamamen al, al, al olduğu ortaya çıktı. Bunun için kimin vakti var? Bilmiyorsun ve haftanın ilerleyen saatlerinde bunu oldukça açık bir şekilde ifade edeceksin. Kimse size doğrudan bir şey söylemese bile kenardaki insanlar size tezahürat yapacaktır. Güven kazanan, çekici bir niteliktir. Ve kimin dikkatini verdiğini asla bilemezsin.


Balık Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta arkadaş grubunuzdaki huzuru sağlamak sizin elinizde olabilir. Yardımsever doğanızın yüzeye çıkan tüm çatışmalarda ön koltuğa oturmasına izin verin. İnsanların aşırı tepki gösterdiğini ve dillerinin tutulduğunu fark edeceksiniz, bu da onların duygularını söze dökmelerine yardımcı olacaktır. Satürn’ün güneşinizle hizalanması sizi her zamankinden daha nostaljik hissettirebilir, bu nedenle sahip olabileceğiniz önemli indirmeleri veya gerçekleştirmeleri kaydetmek için bir günlük taşıyın.

Geçen yıl, hayatınıza daha fazla özgürlük getirmek için yolunuzu açmış olabilirsiniz. Şimdi, ne kadar iş yaptığınızı görme zamanı. Yine de, özellikle mali durumunuzda yapılması gereken işler var. Rutininizi düşünün ve zaman yönetiminizin uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu olduğundan emin olun.

Yedinci aydaki dolunay, kendinizi fazladan şüpheli hissetmenize neden olacak, bu yüzden kendinizi bir su kaynağına götürün veya sevdiğiniz biriyle müzede bir gün geçirerek kendinizi şımartın. Eşinizle derin konuşmalar yapmak ve gelecek hakkında hayaller kurmak için harika bir gün.


Balık Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hazır mısın Balık? 5 Mart Pazar günü burcunuzdaki Merkür Boğa’daki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, kendiniz ve iş hayatınız için olumlu şeyler hakkında konuşun. ertesi gün, burcunuzdaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü de altmışlık yapıyor.

Ani gelse de, kendiniz ve kariyer yolunuz için olumlu hisler yaymaya odaklanmak için mükemmel bir kozmik hatırlatma olabilir. 7 Mart Salı günü Başak burcundaki dolunay sırasında kime ve neye bağlı kalmak istediğinizi yeniden düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Dolunay, profesyonel çabalarınızla uyumlu olmayan belirli düzenlemeleri veya iş ilişkilerini sonlandırmak için mükemmel bir zaman olabilir. . Bazı düzenlemeler de doğal bir sonuca varabilir.

Aynı gün Satürn de burcunuza girecek ve yeni bir döngüye başlayacak! Artık Satürn burcunuzda olduğuna göre, 2023’ün geri kalanında ciddi bir öz değerlendirmeden geçmeyi bekleyebilirsiniz. Bu, profesyonel olarak olgunlaşmak ve profesyonel kimliğiniz üzerinde çalışmak için bir fırsat!


Balık Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişten bir patlama yaşayabilirsiniz.

6 Mart Pazartesi günü, güneş Balık burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60 açı yapıyor. Balık, bugün alışılmadık bir şey yapabilirsin. Ayağa kalkıp liderlik rolü üstlenebilir, kendinizi ve başkalarını şaşırtabilirsiniz. Sanatınızı sergilemeyi veya gruptaki birinin yerini doldurmayı teklif edebilirsiniz. Bir kalabalığın önünde dans edebilir veya karaoke söyleyebilirsin. Bugün, cesur ve cesur hissediyorsunuz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var ve siz üç ay önceki enerjinin bir kısmını tekrar ediyor olabilirsiniz. Bu, bir ilişkiyi hayatınıza geri getirebilir. Belki eski sevgilin aniden arıyor ve bu sefer işe yarayıp yaramayacağını merak ediyorsun. Balık, hiç değişip değişmediğini merak ederken seçeneklerinizi tartıyor olabilirsiniz. Bu, karar verme ve ayırt etme zamanıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.