Balık Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Balık burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Balık burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Romantik! Sonunda! Pek heyecan verici olmayan bir hafta sonundan sonra Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri duvardan duvara eğlenceli olabilir. Gizem, eğlence ve büyük hayallerle dolu ve evet, biraz romantizm potansiyeli. Deneyimle biraz değişmiş hissetmeyi bekleyin. Bir balon kadar hafif hissetmeyi bekleyin. Ama tamamen uçup gitmenize izin vermeyin. Perşembe ve Cuma sizi gerçeğe döndürür. İş yerinde dikkatinizi gerektiren bazı şeyler oluyor. Ve bu hafta sonu, bu ilişkiyi biraz daha analitik terimlerle düşünüyor olacaksınız. Çok fazla analiz etmemeye çalışın.


Balık Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık burcu, hiçbir şeyin tüylerini ürpertmesine izin verme. 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığında, profesyonel veya finansal güvensizlikler üzerinde çalışıyorsanız, görünüşte basit bir yorum daha fazlasını tetikleyebilir. istikrar. Bunu, bazı endişelerinizi üzerinizden atmak için konuşmak için bir fırsat olarak bile görebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında dikkatinizi tutkulu projelerinize ve fikirlerinize çevirin. Sulu ay, iş hayatınızı daha iyi hale getiren yaratıcı girişimlere odaklanarak mutluluğunuza öncelik vermenizi teşvik edebilir! Ayrıca, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda istikrara kavuşmak için profesyonel veya finansal fırsatlarınızı düşündüğünüzde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Çalışma haftanızın sonunda, 30 Mart Perşembe günü Mars Yengeç burcunda Satürn burcunuzda üçgen açı yaptığında, yetenekleriniz ve becerilerinizle uyumlu olan tatmin edici fırsatları aramak için motive olmuş hissedeceksiniz. Üçgen, bir proje bulmak için kozmik işaretinizdir. veya bir profesyonel olarak kim olduğunuzu anlatan girişim!


Balık Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mali tablonuz pembe.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür para evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, mali durumunuz bazı gerçek gelişmeler gösterebilir. Daha iyi bir maaş için pazarlık yapabilirsiniz. Balık, belki yeni aldığınız iş için bir imza bonusu aldınız veya düzenli bir kâr için bir şey sattınız ve şimdi o para banka hesabınızda. Ayrıca, yan işinizin sonunda kar etmesi de mümkündür.

Yengeç burcundaki Mars ve romantizm eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve iletişim eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Biri size çıkma teklif edebilir. İlgilendiklerini bilmediğiniz için bu tam bir sürpriz olabilir. Belki biriyle görüştüklerini düşündün, ama görünüşe göre ikiniz de özgürsünüz. Balık, zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgiliniz kulağınıza seksi mesajlar fısıldıyor olabilir.


Balık Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında aşk hayatınız romantik bir şekilde yüklenecek, ancak bu mutlaka sorunsuz bir yelken açmak anlamına gelmiyor. Ay İkizler burcundan ve ardından Yengeç burcundan geçerken, muhtemelen aşkınızın sizinle tutarsız olduğunu hissedeceksiniz, bu da belirsizlik duygularını ve belki de bir miktar güvensizlik duygusunu canlandıracaktır. İnsanlara şu anda şüphenin faydasını sağlamak önemli olacak. Ancak, hafta sonuna kadar hala kafanız karışıyorsa, daha yeşil, daha istikrarlı meralara doğru ilerlemeyi deneyin.

Otuzuncu evdeki Venüs ve Uranüs bağlantısı sizin için özellikle derin olacak ve psişik duyularınız büyük bir ivme kazanacak. Haritanızın manevi sektörü bu ay olayı tarafından aktive edilecek. Bu nedenle, aradığınız ortak türüne göre niyetler belirlemek isteyeceksiniz. Bir eşte bulmayı umduğunuz niteliklerin bir listesini yazmak, bu enerjiyi çekmenize yardımcı olabilir, özellikle de bir gece çağırmadan önce birkaç mum yakar ve bu arzular üzerinde meditasyon yaparsanız.

İletişimsel Merkür, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sezgilerinizi güçlendirecek. Rüyalarınıza dikkat edin, evrenden rehberlik isteyin ve ay boyunca bazı ekstra meditasyon seanslarına uymaya çalışın ve evrenin aşk hayatınız için neler hazırladığına dair içgörü kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.