Balık Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Balık burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Balık burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında hiçbir hava raporunda olmayan dev bir sis kütlesi hayatınıza girdi. O kadar kalın ki kendi ayaklarınızı bile göremiyorsunuz. Kendini zirvede hissetmekten bu kadar çabuk dünyadaki rolün hakkında tamamen şaşkına dönebilmen çok garip. Ancak varoluşsal bir krize gerek yok. Haftanın ortasını ev yapımı bir yemek, biraz müzik, kanepenin konforu gibi basit zevklerin tadını çıkararak geçirin. İşin garibi, şiir Cuma günü devreye girebilir. Ve belki bu hafta sonu da. Yemek, müzik, kanepe, şiir: senin için de cumartesi ve pazar.


Balık Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta sonunda Mars Yengeç burcuna geçerken çok fazla hareket olacak. Etrafınızda olup biten enerjiye karşı çok hassas olduğunuz için, kozmosta bir şeylerin oturmasını beklerken arka koltuğa oturmanız gerektiğini hissediyorsanız sorun değil.

Boğa ayı, joker karakter Uranüs’e yakınlaşırken, yirmi dördüncü ve yirmi beşinci, muhtemelen yolunuza bazı heyecan verici haberler getirecek. Bu yeni bilgi, aşık olduğunuz kişiye ve hatta bazı arkadaşlarınıza bakış açınızı değiştirebilir, ancak hikayenin tamamını öğrenene kadar boş dedikoduların sizi etkilemesine izin vermeyin.

Bununla birlikte, kendinizi yalnız hissediyorsanız, menfaat sağlayan arkadaşlar türü bir düzenlemeyi benimsemek tamamen kabul edilebilir, ancak hem sizin hem de arkadaşınızın dinamiğinizin koşulları konusunda tamamen net olduğundan emin olmanız gerekir. Koç burcu yeniayı da bu günde gerçekleşecek. Bu enerjiyi evde kalmak için bir bahane olarak kullanın ve gerekirse biraz yeniden düzenleme yaptığınızdan emin olun.


Balık Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu çalışma haftasında finansal motivasyon gündeme gelecek. 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girdiğinde daha fazla finansal istikrar ve bolluğa ulaşma fırsatlarınızı keşfedin. mali danışmanınızla bir görüşme başlatmak.

Neyse ki, Boğa burcundaki Venüs ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacağından, hitap ettiğiniz her şey plana göre gidecek. Kendinizi tanıtmak veya zam istemek için ideal geçişler bile olabilir! Aynı gün Güneş Koç burcunda yükseleceği için maddi motivasyonunuz çok yakın olacak. Tek potansiyel yakalama-22, cebinizde bir delik açmamaktır.

21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında daha fazla bolluk ve daha az finansal atık tezahür ettirin. Yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca ortaya çıkacak olan finansal odaklı yeni bir döngüyü başlatacak, bu nedenle bu, yapmak için harika bir çılgınlık olabilir. refah büyüsü! Haftanın sonunda, Mars Yengeç burcuna girdiğinde tutku projelerinize duygusal olarak daha fazla bağlı hissedebilirsiniz.


Balık Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, etrafınızda birçok fırsat var.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş ve fiziksel yetenekler eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60 açı yapıyor. Balık, daha fazla enerji ile uyanabilirsin. Spor salonuna gidebilir ve normalden daha fazla ağırlık kaldırabilirsiniz. Sabah koşusu yapabilirsiniz. Bugün oldukça üretken olabilirsiniz ve sonra eve gidip evi temizleyebilirsiniz. Her gün böyle hissetmiyorsun ama bugün Energizer Bunny gibisin.

Yeniay, 21 Mart Salı günü Koç burcundaki güneşle para evinizi birleştiriyor. Ufukta yeni bir finansal fırsat var. Bu, aradığınız bir şey. Balık, bu bir iş, yeni bir iş veya bir süredir satmaya çalıştığınız bir şeyin satışı ile ilgili olabilir. Bu fırsat için gözlerinizi dört açın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.