Aslan Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Aslan burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Zaten para konusunda oldukça iyisin, ama Pazartesi ve Salı alışılmadık şekilde tutumlu olacaksın. Cimri biri olduğundan değil. Son zamanlarda harika bir akşam geçirmek için ne kadar az paraya ihtiyacın olduğunu fark ettin. Ve birkaç harika akşam daha yolunuza çıkıyor. Çarşamba ve Perşembe, büyük bir romantik ilgi alanınızla vakit geçireceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hepsini işleyerek ve bunun ne anlama geldiğini ve nereye gittiğini anlamaya çalışarak geçireceksiniz. Ve Pazar gününü yine bu kişinin manyetik varlığında geçirebilirsin.


Aslan Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yedinci gün, kişiliğinizin gölgeli bir yönüyle yüz yüze gelebilirsiniz. Kendine zarar veren davranışları aydınlatmak ve tanımak için bu enerjiyi kullanın. Gölgenizin saklanacak bir şey olması gerekmez; aynı zamanda süper güçlerinize açılan kapı da olabilir.

Romantik olarak, nihai bir birlik duygusuna veya en derin güç mücadelelerine hazırlıklı olun. Ortaya çıkan tüm gerilimi yatak odasında sıcak bir sese dönüştürmeye çalışın ya da ter atabileceğiniz bir sınıfa kaydolun. Yine de, bu hafta garip karşılaşmalardan çekinmeyin; Rahatsız hissettirse bile flörtünüzü sürdürün!

İş yerinde, kolayca dikkatinizin dağıldığını fark edebileceğinizden, işleri sonuna kadar görmek için ekstra özen gösterdiğinizden emin olun. Yedinci ay civarında, ilginç sohbetlere katılın ve herhangi bir fikri duyurun. Yeni keşfedilen herhangi bir amaç duygusuna hoş geldiniz ve bazı anlık karma puanları için ödeyin.


Aslan Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapmalısın Leo? 5 Mart Pazar günü Merkür Balık burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuza yapacağınız yatırımlarla güvenlik ve istikrar sorunu aklınıza gelecek. ve kendinizi profesyonel kaderinizle uyumlu hale getirmek için daha fazlası.

Bir “Ah-ha!” Ertesi gün, Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yaptığında, konfor alanınızın biraz dışında olsa bile, neyin peşinden gitmek istediğinizle ilgili an. Kariyer yolunuzdan en iyi şekilde yararlanmak için gereken güce ve kontrole sahip olduğunuzu unutmayın! 7 Mart Salı günü Başak burcundaki dolunay sırasında para meselelerinizle ilgili bir şeyler tam bir döngüye girebilir. Dolunay sırasında istikrar kazanmak için mesleki ve finansal fırsatlarınız konusunda daha güvende hissedebilirsiniz.

Ancak Salı günü Satürn de Balık burcuna girerek varlıklarınız, mülkünüz, yatırımlarınız ve karışıklıklarınızla ilgili yeni bir lezyon döngüsünün başlangıcını işaret edecek. Neyse ki, bu giriş, son iki yılın ardından profesyonel taahhütleriniz ve çalışma ilişkileriniz konusunda daha rahatlamış hissetmenize yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dikkatinizi verdiğiniz şeyler genişliyor.

6 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneş ve yatırım eviniz ile pasif gelir kaynaklarınız Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçiyor. Kazançlı bir olasılığa rastlayabilirsiniz. Birisi sizi yeni bir yatırım türüyle tanıştırabilir. Leo, minimum bilgisayar becerisiyle nasıl pasif gelir elde edileceğini anlatan bir çevrimiçi video bulabilirsin. Bugün, ek gelir kaynakları yaratmaya başlayabilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu enerji geçen Aralık ayında yaşadıklarınıza oldukça benziyor. Mali durumunuza çok dikkat ediyor olabilirsiniz. Yeni kaynaklardan para kazanma düşünceleri ve ne harcadığınızın farkındalığı bir araya gelerek sizi finansal özgürlüğe giden yola sokar. Bütçeler ve borç geri ödemesi konusunda çok heyecanlanabilirsiniz. Leo, çok kısa sürede mükemmel bir ilerleme kaydedebilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.