Aslan Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Aslan burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hayatınızdaki tüm bu yeni faaliyetler kendi kendini devam ettiriyor. Ne kadar çok yaparsanız, o kadar çok yapmak istersiniz. Bu hafta inanılmaz derecede üretken bir ruh halindesiniz. Pazartesi ve Salı günleri biraz derin düşünmek, şefkatli bir bakış açısına ve ne kadar uğraşırsa gerektirsin, hayatında büyük şeyler yapmak için dürüst bir arzuya dönüşür. Perşembe ve Cuma günleri, arkadaşlarınız size övgüler yağdırıyor, size küçük hediyeler alıyor ve size bir rock yıldızı gibi davranıyor. (Keşke sana böyle davranan özel birini bulabilseydin!) Bu hafta sonu her zamankinden biraz daha tutumlu olacaksın. Harika bir şey için para biriktiriyorsun.


Aslan Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bilinmeyenden korkma Leo. 26 Mart Pazar günü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşacağından, profesyonel yolculuğunuzun geleceğine dair bir inanç sıçraması göz korkutucu olabilir. rahat Bölge. Ancak bunun sizi caydırmasına izin vermeyin çünkü kavuşum, gelecek korkunuzun üstesinden gelmek için bir fırsattır.

Birkaç gün sonra, Yengeç ayı sırasında iş yerinizde daha istikrarlı hissetmek için zihinsel huzurunuz ve bilinçaltı görünümünüz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ay sırasında, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleşirken, profesyonel yolculuğunuzdaki seçeneklerinizi keşfederek bir inanç sıçraması yapmak için daha ilham almış hissedebilirsiniz.

Haftanın sonunda, Mars Yengeç burcunda Satürn Balık burcunda üçgen açı yaptığında kendinizi daha profesyonel ve finansal olarak daha güçlü hissetmeyi kendinize borçlu olacaksınız. Boğa burcundaki Venüs, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaparken, kariyerinizde değerli ama özgün bir değişiklik yapmaya hazır olacağınız için bu duyguları onurlandırın. Daha fazla güvenlik elde etmek için konfor alanınızın dışına çıkın!


Aslan Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunuzu buluyorsunuz.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, seyahat evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Aslan, bugün yeni bir şehri keşfetmek için yolda olabilirsin veya uçağa binebilirsin. Programınız nedeniyle şehrinizle sınırlıysanız, sık ziyaret etmediğiniz bir mahalleye seyahat edebilirsiniz. Yeni bir restoran deneyebilir veya işe yeni bir yoldan gidebilirsiniz. Yürürken, sadece farklı bir şey görmek için yeni bir rotaya gidebilirsiniz. Bazı seyahat planları yapmak için iyi bir gün.

Yengeç burcundaki Mars ve sezgisel farkındalık eviniz, 28 Mart Salı günü Boğa burcundaki Uranüs ve kariyer eviniz ile yarım kare açı yapacak. Aslan, bir iş durumu için sezgilerinizi harekete geçirebilirsiniz. CEO’ların ve başarılı girişimcilerin karar vermek ve yön seçmek için psişik yeteneklerini sıklıkla kullandıkları söylenir. Bugün önünüzde olan bir seçim hakkında mesajlar alabilirsiniz. Şimdi susmak ve kalbini dinlemek güzel.


Aslan Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

26 ve 27 Mart tarihlerinde Merkür sizi konfor alanınızdan çıkmaya teşvik ettiğinden, çalışma haftasının ilk bölümünde sosyal bir kelebek olacaksınız. Şimdi her zamankinden daha fazla yakın arkadaşlarınıza yöneleceksiniz ve bunu yapmak akıllıca olacaktır Emin olmadığınız herhangi bir romantik durum varsa onların tavsiyesini alın.

Bu enerji sizi bu süre zarfında kimi davet ettiğiniz konusunda dikkatli olmaya teşvik edecek. Kendinizi bu akşam bir randevuda bulursanız, ortalığı kızıştırmaya hazır olmadığınız sürece kimseyi içeri davet etmeyin. Akşamı yalnız geçirmeyi planlıyorsanız, bu kozmik iklimi, alanınızı size geçmişteki sevgililerinizi hatırlatan ve unutmayı tercih ettiğiniz tüm eşyalardan arındırmak için bir bahane olarak alın.

Hafta sona ererken, Venüs ve Uranüs otuzunda birleşerek enerjinizi topraklamak için günün biraz zamanını ayırmanızı istiyor. Bu aynı zamanda sağlığınızı kontrol etmek için mükemmel bir zamandır ve iş/oyun dengeniz tam olarak olmasını istediğiniz yerde değilse, sorunu çözmenin yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.