Aslan Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Aslan burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Mesele şu ki, özellikle Pazartesi ve Salı günleri yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. Haftanın başında biri size bir yığın lapa verebilir ve ondan en güzel heykeli yaparsınız. Başa çıkması zor bir otorite figürünün kol kola saldıracağı Çarşamba günü, bu yaratıcılığın bir kısmını sizinle çalışmak için getirmeye çalışın. Sorun ne olursa olsun bir çözüm bulun ve iş arkadaşlarınız size hayran kalacak. Beğenilme bölümünde herhangi bir sorununuz olduğundan değil. Bu hafta sonu büyük planların var.


Aslan Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

20 Mart’ta Koç burcuna geçişle birlikte mevsimlerle birlikte akmayı seçiyorsunuz. Koç burcu mevsimi tüm hızıyla devam ederken, eğlenceyi kucaklarken hayatı kutlama havasında olacaksınız. Bu titreşimler sizi herhangi bir partinin hayatı olarak konumlandıracak ve bu da potansiyel eşlerin dikkatini çekmenize yardımcı olabilir. Mümkün olduğunca dışarı çıkmaya çalışın ve dikkatinizi çeken herkese birkaç cilveli bakış attığınızdan emin olun.

21’inde, yeni ay sırasında büyük bir değişim meydana gelecek. Bu gezegen yerleşimi insanların duvarlar örmesine neden olabileceğinden, önümüzdeki birkaç hafta içinde insanlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmayı daha zor bulabilirsiniz. Aniden dünyanın soğuduğunu hissederseniz, bunu kişisel algılamayın. İşler er ya da geç ısınacaktır.

Yeniay, insanların geveze yanlarını bir kez daha ortaya çıkaracak ve ilişkilerinize giren tüm engelleri aşmanız için size bir şans verecektir. Ay ve Venüs arasındaki dengesiz bir açı, rahat bir mizacınızı koruyamazsanız sizi spirallere gönderebileceğinden, kalp meseleleri hakkında strese girmemeye çalışın.


Aslan Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu çalışma haftasında büyük değişiklikler geliyor! 19 Mart Pazar gününden itibaren, Merkür Koç burcuna girdiğinde profesyonel yolculuğunuzda daha bağımsız bir yol izlemenize yardımcı olacaksa, meraklarınızın ve fikirlerinizin peşinden gitmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Tek yakalama, planlarınızın sizi ezmesine izin vermek yerine onları takip etmektir.

Şans eseri, Boğa burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile birleşmesi nedeniyle, tüm profesyonel taahhütlerinizin kariyer yolunuzu olumlu yönde etkilediğini hissedebilirsiniz. Bağlantı, özellikle başarınızı desteklemek için sözleşmelere, yükümlülüklere ve çalışma ilişkilerine sahip olduğunuz için, kariyer yolunuzda ilerlediğinizi gösterir.

Güneşin de Koç burcunda yükseleceği göz önüne alındığında, bağımsız bir profesyonel yolculuğun sorumluluğunu üstlenmek için motive olmuş hissedebilirsiniz. Kendinize yeni bir beceri öğretmenin veya inanılmaz profesyonel ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilecek bir projeye öncülük etmenin zamanı gelmiş olabilir. Hatta 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca yeni profesyonel maceralar tezahür ettirebilirsiniz. Haftanın sonunda, Plüton Kova’ya girdiğinde taahhütlerinizle yavaş ama emin bir dönüşümün başladığını hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri yapmanın daha iyi yollarını buluyorsunuz.

20 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u ve rutinler evinizi 60 derece açıyla açıcak. Bugün, size her hafta saatler kazandıran bir üretkenlik hilesi bulabilirsiniz. Leo, bu seni daha fazla zaman kazandıran rutinlere yönlendirebilir. Yakında daha üretken olacak ve boş zaman ve eğlence için daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Bugün bir şeyler yapmanın daha iyi yolları için gözlerinizi dört açın.

21 Mart Salı günü yeniay, Güneş’i Koç burcunda ve seyahat eviniz ile birleştiriyor. Bugün uçağa binmeyecekseniz, bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Aslında, gezilerinizi yılın geri kalanı için planlayabilirsiniz. Bazı iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. Uçaklarda, trenlerde ve deniz yolculuklarında indirimler bulabilirsiniz. Leo, ayrıca başka biri için seyahat düzenlemeleri yapıyor, bir çocuğun okuldan eve dönmesine yardım ediyor veya bir akrabana Avrupa’ya seyahat edebilmesi için sık uçuş millerini veriyor olabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.